Gamla katter



Vet ni hur mycket tid och uppmärksamhet en 15-åring, senil kisse behöver från sin lill-matte?

Det går deffenitivt inte att äta själv i köket nere på nedervåningen för då äter man ingenting. Sen kan inte matte bara stå och glo för då äter man ingenting heller, utan det bästa är att hon äter eller gör något samtidigt. Då kan man äta. (Hur ofta brukar man passa in sina mattider till katten?!

Sen måste man hoppa upp i mattes säng klockan halv 7 på morgonen och skrika allt vad man har, bara för att matte har sovmorgon. Man slutar inte skrika förens matte har skrikit tillbaka och man vet att hon har vaknat. Sen tvättar man sig lite innan man lägger sig till rätta nere vid fötterna i mattes säng. Förstås tar man så mycket plats som man bara kan för att matte knappt ska få plats med sina fötter.  

När man sen bara vill ha allmän uppmärksamhet o har skrikit lite för att visa att man vill ha uppmärksamhet, och man får det också, så måste man gå precis framför mattes fötter så hon nästan snubblar. Speciellt när vi ska ner för trappan, det är då som man ska vara först nere. 

Hmm ja, det är inte lätt att ha en gammal katt ibland som behöver uppmärksamhet. Men han ger ju så mycket tillbaka så det gör inte så mycket att man inte får sova på morgonen alla gånger. Eller att man nästan ramlar då och då :)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0