Nystart

http://kajsaostling.blogg.se

Bakom mina solglasögon...

Idag har solbrillsen varit min bästa vän, speciellt när man har festat sen i torsdag med en (1) vit kväll. Plus ikväll då, så två (2). Och sen lär det nog inte bli fler förens om länge, länge. För så är det ju, att det här kommer vara den enda gången i sitt liv som man har en anledning att festa nästan två veckor i rad. Och måste säga att jag är lite pepp på att gå ut ikväll också, med tanke på att jag sov ungefär 2 timmar förut. Men jag har tamefan ingen lust alls att stå timmar i kö till Otten och tjafsa med otrevliga vakter som färgar bockskägget blont. Nej, jag är hemma och ser på Filip och Fredrik istället och ger järnet imorgon. 

En anledning till att jag hade en vit dag idag var för att jag var tvungen att fixa lite saker och till det behövde jag bilen. Eftersom vi hade lärargrill igår så var det en hel del skräp som jag fick ta hand om. Men till slut så blev det bara en påse med flaskor som jag behövde lämna på återvinningen. Sen åkte jag till Hella för att hämta mina möbler som jag hade där och det var ett större projekt än vad vi trodde med tanke på att han slarvat bort nyckeln till förrådet där möblerna stod. Så verktygslådan åkte fram och tillsammans med Sebbe fick vi upp låset med en hammare. Dom lyckas med allt dom där :)

När jag kom hem från Hella la jag mig i soffan tillsammans med mamma och slockna direkt. När jag vaknat åkte vi och rösta, det är ju trevligt att man kan få använda sin röst även om jag inte har en aning om vem jag röstade på, men hon var ju från Norrköping iallafall ^^  

Imorgon är det skolan en stund som gäller för att leka lite med Marie. Sen är det bara att ladda för karatefylla med Karateklubben!

Tumme ur funktion

Efter mitt lilla missöde med cykeln som gav mig en blåtira, har den även förstört min tumme mer eller mindre. Jag tror nästan aldrig jag känt sån smärta som jag har i tummen. Tänk att en tumme kan göra så ont! Och tänk att en tumme betyder så mycket.

Idag var iallafall jag och sminka mig och gjorde hår hos Ida inför balen. Superduktig och skittrevlig tjej, jag kommer se ut som en filmstjärna (med en blåtira dock). Var där vid halv 11, och insläppet till balen för mig och Tobbe är 17.05. Så vad gör man den tiden när måste vara så försiktig som möjligt? Måste säga att det går bra med att fördiva tid utan att göra något speciellt. Det jag helst av allt skulle vilja göra är att sova, men det blir lite svårt. Så jag kolla på onsdagens repris av Grey's där jag tvinga tillbaka tårarna med tanke på sminket. Sen har jag letat smycken och är bombsäker på att jag skulle ha ett par örhängen ifrån mormor nånstans som skulle passa bra till ikväll. Nu är det iallafall bara en halvtimme kvar tills pappsen kommer hem och ska fota mig.  

Studentveckan igång med buller och brak!

I måndags drog vi igång studentveckan med ett jävla brak. Vi åkte till Frida för att börja måla lakan som vi ska ha på flaket och när vi hänger ut genom fönstrena på skolan. Dom blev fett med nice. Sen cykla vi ner till stan och hamnade på Trägår'n för att sen åka vidare med en tur runt stan, bland annat till De geer. Precis utanför fastnade jag med cykeln i ett spårvagnsspår och det resulterade i det här:

Inte förvånad att det var just jag också. Och det är inte okej med en blåtira på balen imorgon. 

Nu har vi kört hårt tre dagar i rad och nu börjar kroppen säga emot, hosta och illamående (kräkmående). Imorgon är det ju bal och ikväll är det SMK på hugo. Damn. Lärarna i skolan har tyckt att jag sett trött ut. Och frågat om det är hårt att vara student, och ja, hårdare än vad jag trodde det skulle vara iallafall. Men det är de värt.

RSS 2.0