Med kameran i fokus


Bilteoriplugg..

Nu har mamma & jag varit ute och kört lite.
Fick lite skäll av min körlärare att jag kör för lite, så jag får skärpa till mig! Men nu har mamma & pappa lovat att vi ska åka en sväng varje dag och köra. Behöver ju inte vara långa sträckor, men korta och ofta helt enkelt :)

Men nu är det ju teorin som är problemet för min del, det är ju jag som måste fixa det. Och jag med mitt pluggande.. Usch, jag är så himla dålig på det och känner mig dålig på det också. Men har fått låna en skiva av Jossan, det är som körskolans program ungefär. Men nu hade jag tänkte läsa lite i böckerna, får se hur de går. Än så länge har jag bara letat fram dom och sen börja min telefon strula. Jag fick sms fast det inte var något sms. Men det står att jag har ett oläst sms.. Ett sånt litet problem som kan irritera så mycket!

Taxitips?

Pappa försöker komma med bra tips när man ska åka taxi.
Kan ju säga att det inte är så värst bra tips, haha. "Jag har hundra spänn.." och då säger han att dom stänger av taxametern och kör hem för hundra kronor, haha. Pappa är inte så värst smart, men det kanske kan funka. Sen säger han att dom tjänar ändå så bra att man kan pruta. Sen trodde han att jag gick av där Jennifer gick av, vilket skulle betytt att jag skulle fått gått sista biten hem på ca 30-40 minuter. Då kunde jag ju lika gärna gått hem från krogen direkt. Nja, taxi-tips från pappa kan jag nog vara utan ^^

Gårdagen..

Efter många om och men så fick jag äntligen min utgång.
Jag smsa/ringde runt till de flesta som skulle kunna tänkas hitta på något - vad som helst! Men sen ändra sig Jennifer och vi stack till hennes kompis inne i stan. Där var vi till halv ett och då drog vi till Wasa. Kom in på åldersgräns 23, haha! Det var mest gamlingar där, så jag föredrar nog åldersgräns 18 ändå. Men det var kul ändå :)

Jag och matte hör verkligen inte ihop.
Och när man fått i sig lite så blir det ännu värre. Jag betala taxin hem på 187 kronor. "Om jag får en tjuga så blir det bra", sa jag till taxi-tanten eftersom hon då skulle få 3 kronor (eh?). Fast det blev lite fel, men jag fick min tjuga och blåste henne på 7 kronor.

Idag är det bilkörande och teori som gäller.
Jag är lite nervös inför körningen, att bara för att jag var ute igår så blir vi stoppade av polisen, jag får blåsa och så har man kört alkoholpåverkad och mitt lemp och hela köret åker. Så vi väntar en stund, men så mycket drack jag ändå inte igår..

Road


Såhär road känner jag mig just nu... Värsta surpuppan!

Sega kväll!

Ursäkta att jag är jobbig.
Men fan va tråkigt jag har (ursäkta igen för svordomen). Jag hade tänkt mig den här helgen som fest. Men så sitter man här, utan att ha någon att festa med! Vad är det för sätt? Jag har inget tålamod idag, utan tycker att alla ska svara på mina sms nu, nu, nu! Men jag får sitta här och vänta... Blä.

Hur svårt kan det va?

Just nu är jag lite smålack.
Jag sitter här och har skittråkigt och väntar på att en viss person ska säga om den ska med ut eller inte. Hur svårt kan det vara att bara få fram ett ja eller nej? Förstår inte. För om inte den personen ska med ut tänkte jag fråga annat folk. Nu är ju klockan inte så värst mycket, men det kan ju vara kul om man hade nåt planerat. Om jag inte får napp nånstans, vad gör jag då? Gah, vill inte tänka tanken ens!

Nåt som kanske kan pigga upp lite är att jag kom på att vi har godis hemma, hihi ^^

Lördagkväll

Vad händer?
Själv sitter man och lyssnar på Nomy på högsta volym, men det är inte så ovanligt ^^ Jag är glad att vi knappt har några grannar, för det känns som om hela huset skakar :P Men det är så de ska va :D Jag sitter också och väntar på att Jennifer ska bestämma sig vad hon vill göra ikväll. Själv vill jag gärna dra ut, så om inte hon kan/vill får jag försöka ragga upp nån annan som kan. Kanske nån i klassen? För här hemma har jag inte lust att häcka ikväll iallafall.

Nu ska jag fortsätta rocka!!

Volym? Ja tack!


Säg hej till min nya älskling!
Mitt hår är sånt som verkligen lägger sig platt och jag har försökt med de flesta volymprodukterna. Men det ligger lika platt ändå. Och tuppera är inte riktigt min grej.. Men här är mirakelpulvret! Lite pulver i en hårbotten och vips, så har man volymen. Åh, jag älskar't!  

Rocker

                              


Jag känner mig ganska rockig idag - även fast jag inte har ett enda svart plagg på mig ^^

Mm.. Marabou!

                 


Nu har jag verkligen ingenting att göra.
Ligger för tillfället i sängen och bara glor känns det som :P Väntar på att tiden ska gå. Jag vill ju heller inte ligga här och sega hela dagen. Man kanske ska åka till Konsum och fixa lite käk? Mamma snacka nåt om det igår, men jag fatta inte riktigt vad hon mena. Hon kanske sa nåt imorse också, men det har jag inte en aning om vad i sånafall. Men nja, det får bli makaroner till lunch och sen snackar jag med Jennifer om vad vi ska göra till kvällen. Det blir ju bra :)   

Skålar

                  

                   

Dom här extremt söta skålarna fick jag av Micko när jag fyllde 15, tror jag. Tyvärr använder jag dom inte så mycket, och dom står inknölade i ett skåp med andra skålar. Men när jag sen flyttar hemifrån kommer dom säkert pryda en finfin plats där dom syns och får plats :) 

Upp & hoppa

Nu är det dags att ta tag i den här morgonen!
Och kravla sig ur sängen för att äta lite frukost :) Det är så skönt att inte ha någon press på sig och bara kunna göra det man har lust med :) Så efter frukosten blir det dusch och sen ska jag ut på en fotorunda hade jag tänkt. Eller tvärtom kanske? Kan knappt hålla mig med fotograferingen :D

Vet ingenting-dag

Godmorgon!
Lyckades sova skapligt länge idag iallafall. Tror ändå jag somna vid tolv, så runt 10 timmar :) Idag har jag inte den blekaste över vad jag ska göra. Mamma & pappa är och firar sin kompis som fyllt år, så dom stack vid sju och kommer inte hem förens inatt. Så det blir en heldag för mig själv, måste laga mat o allt sånt. Shit, haha. Men jag ska nog ringa Jennifer senare för att se vad hon säger för ikväll blir det ju utgång med henne! :)

Punk'd


Hur snygg är han inte på en skala? ;) 

Nomy <3


Jag har hittat min favorit - Nomy. Helt underbar musik!

Kvällen har bestått av lugn och mys. Suttit och fnittrat och skrattat åt ingenting (?) Man har sina dar ibland ^^ Fast nu är jag ju både utsövd och uttråkad. Så ja, vad ska man göra? Internet krångar, som vanligt, fast ikväll extra mycket förstås. Skulle ju vart kul att stuckig ut ikväll, men det får nog bli imorgon. Och då ska det festas rejält! Eller nej, inte för mycket. Lagom! :D

Jag har kammat mig själv idag!


Min snygga sov & soff-frilla ;)

Sömntuta & matvrak

Jag tror jag lyckades sova runt 2 timmar!
Det är inte riktigt klokt. Det känns som om jag bara släppte allt och bara gick o sov. Upptäckte när jag gav kissen mat att jag lämnat en dörr öppen och lyset på. Det brukar jag aldrig göra annars. Jag tycker jag har sovit skapligt den här veckan iallafall. Men jag tror att jag inte ätit så mycket som jag är så trött. Skolans mat är verkligen skit, spelar ingen roll hur mycket man äter, man blir ändå aldrig riktigt mätt. Sen håller man sig kanske en kvart och så är man lika hungrig som man var innan man åt. Jaja.. Det är trist, men så är det ju.

Jag som trodde pappa jobba som vanligt idag, till halv 5.
Men sen ringde han halv 6 och sa att han inventera. När jag tänker tillbaka nån dag så kommer jag ihåg att han sagt det, bara inte lagt det på minnet. Men som tur är så krascha systemet så han är snart hemma med mat :) Mamma jobbar sent, som vanligt. Idag stack hon hemifrån kvar över 6 och är inte hemma än. Hon kommer ju jobba ihjäl sig..

p.s. ny design! tryck F5.

Frusen

Idag har jag gått och frusit hela dagen. Har bara längtat hem till min älskade säng och krypa ner under täcket. Så det är där jag befinner mig just nu :) Inget bra på tv var det, men funderar faktiskt på att sova en stund. Ska se om det funkar för Jennifer om det blir utgång ikväll. Eller så kan vi ta det imorgon, om Nicke nån gång kan svara på smset jag skicka, så kanske vi drar till Linköping. Men det återstår att se :)

Ett liv utan Berra?


Jag och Berra mös lite nyss när det slog mig att en dag kommer han inte finnas längre. Han är ändå över 15 år och har varit ganska så knackig. Så man vet inte hur länge han kommer stanna. När jag hade honom i famnen och kände hans hjärta och andning börja jag i princip böla. Jag vill aldrig leva ett liv utan den katten! 



Torsdagskväll

Jag börjar tröttna på att vara ensam nu. Har precis legat i sängen och käkat makaroner - min specialitet. Kissen fick också mat, som han sitter ner i köket o äter alldeles ensam. Stackarn, han som inte tycker om att äta själv. Kanske ska ta och göra honom lite sällskap. Annars har jag inte gjort mycket alls ikväll, legat i sängen och kollat tv. Bölat lite till Extreme home makeover, haha. Det är väl vad resten av kvällen kommer bestå av, tv-tittande och sängliggandes. Nu låter det som att jag är sjukt, men det är jag ju inte. Eller lite kanske, känner ju av förkylningen och man vill ju inte vara sjuk till helgen! :)

Beroende


Måste, måste, måste ut o fota innan jag blir galeeen! :D

Mys - torsdag

Ligger i sängen o äter choklad, dricker coca cola och ur högtalarna strömmar Nomy. Kan inte klaga! :D Ligger o pluggar bilteori också och det här är nog bland dom bästa sätten man kan göra det på ^^ Fast dom där rena lakanen kommer nog inte vara så rena så lång stund till, med tanke på chokladen :P Mamma & pappa kommer hem sent ikväll, så jag kommer nog få en ganska lång stund för mig själv. Kan jag behöva :)

O tänk att det redan är fredag imorgon.. Det har gått riktigt fort faktiskt. Men egentligen har man hunnit med mycket. Imorgon är det bara 2 veckor sen som jag pierca mig, känns som en evighet sen. Idag strula en av de nya piercingarna så jag fick vara utan ett tag och det kändes så tomt. Kände mig inte hel, haha. Så den får vara kvar en stund till :)

Bam Margera

                      

Enligt mina ögon är han bland dom vackraste jag sett.. 

Dämpad

Varför är det som gör att jag bara vill lägga mig ner och storgråta? Bara för att allt inte går som jag vill? Allt går inte som man alltid vill och jag måste fan kämpa igenom det här. Jag har upplevt så mycket, det här borde inte vara något att ens reflektera över. Jag vet att jag är stark, jag vet det..

I miss you - Nomy





I still see you and me in pain
You've been gone now to long, to long
But I miss you
There's no one to save me now
I'm standing on the edge
and still I wonder how

God I miss you. God I miss you
I'm broken deep inside
Your face infront of me
My heart is open wide
God I miss you ( God I miss you x 3)

God I miss you ( God I miss you x3 )

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes

I keep falling to you and me
The edge is gone now
No fear, no fear

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes

God I miss you ( God I miss you )
I miss the time when you where here
Now I'm lost in darkest fear
and my end is getting near
God I miss you ( God I miss you )
I miss your soul I miss your eyes
You where where strong and free from lies
God I miss your lovely eyes

Dagen onsdag

Dagen har varit helt okej. Börja med en körlektion och efter den körlektionen känns det som att jag aldrig kommer få körkort.. Men det är bara att kämpa på! Har redan datum för teori & uppkörning, så jag har ett mål iallafall.
Efter den var det dags för skolan, som faktiskt var rolig idag. I år har vi mycket roligare ämnen än förra året och jag känner mig pepp!

Efter skolan träffa jag Micko, idag igen. Hon glömde tydligen att köpa penna och stift igår, så vi fixa det idag. Sen käka vi på McDonalds och kolla runt i allmänhet. Snacka lite skit också :) Idag köpte jag två nya tungpiercingar, för läkarstaven tycker jag är alldeles för lång. Läkningstiden är 3-8 veckor och jag har haft min i snart 2, så det är egentligen alldeles för tidigt för att byta. Men efter många försök att få bort läkarstaven lyckades jag byta. Tungan är lite svullen just nu, men förhoppningsvis är det bättre om ett par timmar. Annars får jag väl byta tillbaka till läkarstaven om det skulle vara så.

Btw.. jag ska bli blodgivare!

Blond.. ?

Min kompis Mikaela, alias Micko, är inte så smart alla gånger:
"Igår låg jag i soffan och gick i mina skor!"

Tisdag!

Nu när jag satte mig ner blev jag grymt trött. Varit full rulle idag. Först var jag och klippte mig - äntligen! Blev nån konstig lugg som jag måste vänja mig vid, men så skönt att få det fräscht.
Sen var det skola, inte så värst mycket. Lite psykologi, naturkunskap och så mental träning. Den mentala träningen vet jag inte om jag kommer klara av, haha. Avslappning och sånt är inte riktigt min grej, det spritter i hela kroppen och jag kan verkligen inte ligga still :P Men det är tydligen sånt man ska lära sig på den kursen, att kunna slappna av.

Efter skolan träffa jag Micko på stan. Som vanligt kommer jag hem med massa påsar och jag får ångest när jag kollar hur mycket jag har kvar på kontot. Nu är det bara en jacka kvar, och sen ska jag försöka spara det som är kvar. Men kom hem med en jätteskön tjocktröja, ett par gråa jeans, en svart ganska enkel tröja och så en foundation. Nöjd :)

Sovmorgon

            


Godmorgon!

Känns som om det kommer bli en riktigt bra dag idag :) Just nu ligger jag i sängen, riktigt pigg. Tänkte sticka hemifrån vid 9, men kunde inte sova så mycket mer än till kvart över 7. Så jag har en stund på mig nu på morgonen :)

Dagen idag
- först frissan vid 9.30 -nervöst! tycker inte om att gå till frisören.
- Skola 10.20 - 16.00.
- Träffa Micko
- Hem och baka en kladdtårta - pappas kompis kommer hit och hade tänkt o fira pappa i efterskott :)

Jag doftar oliv



En sånhär kväll som jag haft ikväll borde man unna sig själv oftare!
En lång lång dusch, tillsammans med Mando Diao och Body Shop-produkter. Ett varmt och skönt fotbad tillsammans med en kopp grönt te och CSI. Städat undan och tvättat kläder. Och som toppen över i:et - rena lakan. Det är bland det skönaste som finns tror jag.

Det har varit en riktigt bra kväll, dom problemen som man inte har, har känts så enkla. Det är liksom bara jag i fokus och jag tänker bara på mig själv. Och så bra man mår av det! Såna här kvällar kommer jag planera upp många av :) 

A man from Argentina


Slumpar fram musik ur spelaren och så kom den här. Jag börja nästan grina, för den här låten har så speciella känslor i sig..
Trist bara att det är så dålig kvalité på filmsekvensen. 

Man lever bara en gång

Jag måste ha det i tankarna! Ta risker, våga chansa.. Måste, måste.

Shopping är träning!

Gu vad trött jag är! Har gått 3 timmar på stan, kom hem med 8 påsar. Jag är glad och jag älskar lönedagar :) Fast det är en tröja som jag ska byta, kanske jag kan göra imorgon. Den såg mycket snyggare ut i provrummet än vad den gjorde hemma.
Sen har jag beställt klipptid! Äntligen. Har gått de få gånger jag haft tid på sommarlovet och frågat om de haft någon drop in, men nej. Så nu beställde jag en tid, imorgon kl 9.30. Har sovmorgon till 10.20, så kan ju passa på då :)

Börjar göra saker innan skolan nu, har ganska många sovmornar. Så onsdag och torsdag blir det körlektioner, 7.45 och 8.30. Känner att man är som piggast då, än efter en dag i skolan. Sen tänker jag oftast på sommarloven att jag när jag börjar skolan igen, ska jag sätta mig på biblioteket innan skolan och plugga. Det har inte gått de senaste åren, så får se om det går nu sista året. Vi i klassen har gjort så man ska bli mer pepp att satsa på MVG. Om man får VG i ett ämne, får man betala 10 kr, får man ett G blir det 20 osv.. Sen dom pengar som blir ska vi köpa "finsprit" till studentveckan. Bra va? ^^

Hjärtat



Tänk att man kan älska en sån varelse som en katt så mycket.. 

Söndagskväll

Sitter och nynnar på en Brolle Jr-låt, kollar på en film om superhjältar och surar över att inget fungerar som jag vill..!

Tjurfäktning

Det där med tjurfäktning har jag svårt för. Väldigt svårt. Just nu ligger jag och kollar på Sport disasters på 6an, där män i Spaninen håller på med tjurfäktning och det är som att dom tror att dom inte kommer bli skadade. Vad tänker dom med egentligen? Jag tycker så grymt synd om tjuren, för det är inte rättvist emot den. Men sen är det som man ska tycka synd om matadoren. Helt sjukt.

Let me think about it


Killen som kommer från ingenstans.. Är han snygg eller är han snygg? :P haha

Vart tar orken vägen?

Nu har jag rensat ur två av mina lådor och jag blev helt slut! Man är engagerad dom första 10 minutrarna men sen blir det att man inte bryr sig och att det får vara lite stökigt. Så det blev väl ingen direkt skillnad, haha. Trött blev jag också bara utav att rensa två lådor. Känns nästan som förkylningen tar all ork ifrån mig! Men jag ska lägga mig i sängen och vila en stund, så blir det nog bra :)

Bloggkoll!



Ni missar väl inte den där knappen :)

Wings of a butterfly - H.I.M


Åh vad jag har älskat den här låten. Det är en sån låt som jag lyssnat sönder och sen inte lyssnat på den på ett år. Sen när man börjar lyssna på den igen kommer alla känslorna tillbaka.  

Fler foton




Canon EOS 450D + EF-S 18-55 IS

Nån dag ska jag ta cykeln och kamerna ut på äventyr. Finns inte så mycket att fota i trädgården, haha. 

På bättringsväg

Nu har jag faktiskt pallat mig upp ur sängen. Fått på mig lite kläder och känner ett sug över att städa, bara riva ur alla lådor och rensa. Eh..? Ibland får man sina infall. Nu ska jag ta min kamera och gå en fotorunda! :)

Sjukdag

Jag lyckades sova 11 timmar inatt! Det var riktigt skönt. Legat och snorat o hostat o nyst hela natten iförsig, så det kanske bara är 9-10 timmar ändå. Men det var ändå länge sen man fick sova såhär länge :)

Jag har planerat min sjukdag idag. Just nu ligger jag och läser en av de bästa böckerna jag nånsing läst - Mossvikenfruar Chansen, tillsammans med en kopp grönt te nerbäddad i sängen. Sen hade jag tänkt plugga bilteori och resten av dagen ska jag göra ingenting ^^ Det är typiskt att det ska vara fint väder nu när man är sjuk, för jag hade ju inte ens tänkt att gå utanför dörren idag. Men får se om jag blir lite piggare sen så kanske jag sticker ut och fotar lite :)

Man vill ha allt på samma gång

          

Jag saknar redan sommaren, fasten den knappt är förbi. I förra inlägget skrev jag att jag ville ha höst. Och på samma gång vill jag ha underbara vinter. Eller varför inte vår? När allt känns så friskt och fräscht efter vintern. Jag vill ha allt på samma gång ju! 

Back home

Tillbaka hemma igen! Så skönt, det var kallt och mörkt ute ikväll. Märks att det börjar bli höst. Jag kom på det förut idag, att jag saknar den friska höstluften. När den är sådär lagom kall och lagom varm för att vara riktigt uppfriskande, haha. Låter helknas, men ja, så är det iaf ^^

På måndag är det lönedag och jag ska införskaffa mig en höstjacka! Hihi. Men bara för att man har pengar så hitta man väl inte nån. Men får se, ska skaffa mig ett par höstskor också.. Men om jag ska vara ärlig vet jag faktiskt inte vad som gäller till hösten. Så får kanske gå omkring i mina gympaskor ett tag till. Eller så köper man sig ett par skor som man tycker är snygga, är ju ett annat alternativ :P

Men nu ska jag se om det är något på tv och sen sova :)

Halstabletter

Jag är klar! En halvtimme innan bussen går, det är bra jobbat för att vara en Kajsa. Jag borde ju lära av mig själv att vara ute i god tid, så slipper man all den där ganska så onödiga stressen.

Så nu är det bara att stoppa fickorna fulla med halstabletter. Sånadär goda halstabletter, Vicks med svarta vinbärssmak - smakar som godis och man blir beroende. Dom är "sugar free" också, så man blir alldeles knas i magen av all sötningsmedel man får i sig :) Jag är verkligen emot sötningsmedel och light-produkter, men dom här halstabletterna är både goda och lindrar väldigt bra. Så jag får väl ta smällen, helt enkelt ^^

Prosit!

Nys, nys, nys. Undra hur många gånger jag nyst idag, haha. Tappa räkningen efter 20 tror jag. Helt sjukt, vart kommer dom ifrån?! Jag mår nästan sämre nu än imorse, men ändå ska jag ner till Augustifesten och marknaden. Och fyverkerierna. Det är ju inte så värst ansträngade att gå och strosa bland alla marknadsstånd och kolla på fyverkerier. Jag är ju pank också, så inga pengar kommer man göra av med heller :P Eller okej, 40 kronor har jag.. Vet inte hur långt man kommer på det ^^

Men nu ska jag göra i ordning mig så jag är klar i tid nån gång :)

Så de kan gå

Haha. När mamma och jag hade satt oss i bilen och åkt en bit för att åka ner till bussen, som går till jobbet, kolla jag busslistan en gång till. 8.45.. Men hallå, klockan är ju bara 7.30?! Då hade vi alltså åkt en timme för tidigt, gått upp en timme för tidigt och stressat i onödan. Ja, så kan det gå ibland ^^

Sovtajm

Med lite sömn och mat i magen känner jag mig mycket piggare. Nu har jag tagit mig en Alvedon också, så förhoppningsvis känns det ännu bättre imorgon :) Så skönt att bara jobba en dag den här helgen, har jag söndagen på mig att vila upp mig. Får se om jag är tillräcklig pigg, så kanske jag kan träffa Jennifer imorgon eller söndag. Saknar henne så! Jag är inte beroende utav folk, men henne har jag svårt att leva utan. Haha, jag är imponerad över att hon står ut med mig :)

Godnatt!

Snäll far.. ?

När pappa gick hem från jobbet när han mådde dåligt, kom jag hem med en stor påse godis till honom och var allmänt snäll och gullig emot honom (som alltid), eller rättare sagt, jag slängde godispåsen på honom och sen lät jag honom va. Eftersom jag själv vet att man inte är på humör när man mår dåligt. Och vad får man tillbaka nu då när man ligger här i sängen och mår piss? Öh du, bädda till sängen, du ligger ju på madrassen!

Sen kommer han med tusen andra frågor, som man inte har någon speciellt lust att svara på som Vad har du gjort idag? Vilka ämnen hade du? Var det roligt? Vad ska du göra ikväll? Svaret på sista fråga skrek jag nästan. Vad tror han?! Att jag ska ut och parta när jag, för det första, mår såhär, för det andra inte får dricka pga piercing och för det tredje att jag ska jobba imorgon. Men jag gissar att han har glömt allt det där, även om jag sagt det till honom hur många gånger som helst. Han frågar bara frågar för att fråga, sen glömmer han allt.

Sjuklingen

Jag hatar det här, måste man bli sjuk efter bara en vecka i skolan? Nu har jag sovit en timme och ska ta mig en kopp te med honung och se om det lindrar lite. Egentligen får man inte dricka 'varma drycker' för piercingen på 2 veckor. Jag har hållt mig en vecka o det får räcka. Ingen har jag som tycker synd om mig heller :( Jag får helt enkelt tycka synd om min själv, och det är precis vad jag gör ^^

Sjukling?

Varför, varför, varför sa jag att jag inte varit förkyld på länge? Igår kväll börja jag känna av i halsen, så gick o la mig tidigt. Nu svider det nästan i halsen.. Fasen då! Så typiskt, jag som ska jobba imorgon. Skulle vara mycket skönare att bara göra ingenting den här helgen, så jag är frisk till nästa vecka. Men ja, det är väl bara att krypa ner i sängen och tänka sig frisk.

Gräshoppeätande kisse


Den där katten äter levande gräshoppor! Då måste man vara riktigt hungrig. 

Kajsor

          

Innan jag tog tummen ur arslet och gick ut och fota en stund hade jag såhär roligt :D 

Hur man får mamma på bra humör

Mamma och jag åkte en sväng till Konsum nyss för att skaffa mig ett busskort till jobbet. När vi var på väg hem berätta jag att jag hade blivit intervjuad och filmad på stan av SVT, när jag var på väg till körskolan. Killen som intervjua fråga en fråga om hur länge sen det var som jag hade varit förälskad.
Jag tror aldrig jag varit förälskad, svara jag.
För det har jag nog aldrig, inte på riktigt. O killen som intervjua mig spärra upp ögonen och det såg ut som han tyckte jag inte var riktigt klok. Men vaddå, jag har ju hela livet på mig? Sånt där är ändå inte min grej, med förälskelser. Men det tyckte mamma iallafall var riktigt kul och satt och gapskratta i bilen. Det är ju kul att man kan roa nån :D Och så får jag hoppas att jag svara tillräckligt dåligt att det inte sänds i tv ^^

Nu ska jag ut och fota. Min terapi :D

För de var ju faktiskt tisdag igår, eller?

Idag har jag varit duktig och uträtt de som jag varit tvungen till att göra. Snacka om en kurs i skolan, ringa körläraren och plugga teori på körskolan. Så nu kan jag ta det lungt och bara göra ingenting. Så underbart ^^

Hela staden samlad

Nyss hemkommen ifrån Rix fm-festivalen här i Norrköping. Har skrikit mig hes både på Linda Bengtzing och Ola, även fast det inte direkt är mina favoriter. Men man kan ju texterna, så varför inte ha det lite kul? Träffa på en sur kärring också som stod framför oss. Usch, hon hata mig! Efter en stund upptäckte hon nog att hon hamnat lite fel, men jag kommer inte bli förvånad om jag drömmer mardrömmar om henne inatt. Såna som hon borde inte vara välkomna där..

Efter att ha stått där i flera timmar och jag börja känna av min onda rygg, tog jag & Micko oss till Max Hamburgare och käka lite. Såg även fyverkerierna när vi satt där :) Hade tänkt ta med mig kameran, men jag är inte ett så stor fan av varken Rix fm-artisterna eller fyverkerierna att jag riskerar att förstöra kameran. Så det blev inga bilder ikväll, var inte så mycket att fota heller så de gjorde väl inte så mycket.

Nu hade jag tänkt mig att krypa ner i sängen och kolla på favoritavsnittet av Rena Rama Rolf ^^ Natti <3

Foton




Canon EOS 450D + EF-S 18-55 IS

Vi verkar ha tur med vädret idag iallafall :) Just nu är det uppehåll och det är nästan så solen tränger igenom. Men när det stod som spön i backen så tog jag mig en fotorunda inomhus istället. Småskorna överst så är den ena skon solblek, tyvärr. Dom har nog hängt i mitt rum sen jag föddes :) Den andra bilden var väldigt mörk upptäckte jag nu, kunde kanske höja kontrasten på den lite ^^ 

Men nu är det dags för mig att fixa iordning mig för att sen trampa ner till stan. Puss!

Älg

Idag när pappa låg och tyckte synd om sig själv fick han syn på en älg och knäppte denna bild: 


Canon EOS 450D + Tamron AF70-300mm F/4-5.6

Skitväder

Det här är inte kul. Det regnar!! Det spöregnar! Varför just nu, idag?! Åh, va trött jag blir på det här Sverige-vädret. Jag som skulle gå med Micko på Rix fm-festivalen.. Kanske blir en Rena Rama Rolf kväll, ikväll också. Det var ju faktiskt sol nyss :( Va tusan.. HAGEL?! Jag som var så sugen på att fota lite och var inte många minuter från att sticka ut en sväng. Suck.

Kajsa snäll

Idag är Kajsa supersnäll mot sin sjuke (förkylda) far. Kommer hem med en jättepåse godis! Det måste vara höjden av snällhet? Sen att man själv var väldigt sugen på godis behöver man ju kanske inte berätta ^^

Bråttom?

Här sitter jag i sovtröjan och mjukisbyxor när jag ska sticka till skolan om 20 minuter! Blir alltid så när man tycker man har mycket tid. Bäst att lägga på ett kol.

Onsdag, helt enkelt



Godmorgon. Idag vakna jag förkyld - bara för jag sa igår att jag inte varit förkyld på länge. Jag visste det! Skit också. Men mycket vatten och mycket sömn så brukar det gå ganska bra ändå :) 
Idag börjar skolan vid 10 och är slut senast 14. Då ska jag sätta mig en stund på körskolan tror jag, sen ska jag ringa min körlärare också nu när jag fått schemat.

Idag drar Augustifestivalen igång här i Norrköping också. Ska nog höra med Micko om hon hade tänkt att gå, brukar alltid samla ihop ett litet tjejgäng varje år :)

Dagens Kajsa

Jag kan inte sova, så sitter uppe och kollar på Rena Rama Rolf istället.. Bjuder på en bild också bara för det. 


Favorittröjan & favoritjeansen var på idag :) 

Sega, sega dator...!

Jag har inte tålamod för sånthär! När det tar år för datorn att bara skriva ett ynka litet ord. Nej, jag ska istället krypa ner i sängen och glo på en film! Godnatt.

All alone

Just nu ligger jag i sängen, o äter sega gamla mandelbiskvier och avslagen pepsi. Småskrattar till Christine och känner mig allmänt ensam, haha. Ikväll blir det nog lungt, väldigt lungt. Ta och vila upp sig lite till att skolan börjar på allvar ^^

Some pics

Medan jag och datorn varit osams var jag ute en sväng och fota lite. Här har ni resultatet:

        
Samtilga fotade med Canon EOS 450D + EF-S 18-55 IS


Eftersom jag & internet fortfarande är osams, så blev det bara 3 bilder för sen strejka det. Men ja, bättre än inget iallafall :) 

Första skoldagen

Idag vill inte internet. Vi är nog så osams det går att vara idag. Jag har suttit här sen jag kom hem, vilket var vid klockan 2. Inget har fungerat speciellt bra dom timmarna.. Usch & fy!

Första skoldagen på sista året är avklarat idag också. Antingen trodde jag att de skulle bli skit eller helt okej. Det blev nånting där emellan. Men det känns ändå ganska bra att vara tillbaka i skolans trygga rutiner, jag är pepp!

Katten har hittat sin plats i hemmet

    

Mästerkatten i stövlar? ;) 

Tadaaa

Kom nyss hem från pappas döve och blinde kusin som fyller år idag. De var väl helt okej, fick ju faktiskt smörgåstårta och fika ^^

Var och fika med Fredda förrut iallafall. Haha, stackarn fick fortkörningsböter ^^ Så kan de gå :P Men det var trevligt :)

Nu har jag precis varit ute och fotat månen. Blev väl inte så värst bra, även om mamma och pappa tyckte de. Fast dom ska väl tycka det iförsig :P

Imorgon är det dax för skola.. Så jag ska krypa ner i sängen och mysa lite framför tvn :)

Allt blir gott med Amerikans dressing..!

Har precis käkat lite rester, kyckling. Den var från i fredags kom jag på när jag satt där och mumsa, för den var ganska torr. Men så tog jag en klick Amerikans dressing och oj, så gott det blev ^^
Och just nu sitter jag och smaskar på en piggelin, min andra tillomed. Det kyler så skönt mot piercingen :)

Hos Morfar gick det bra - vi fixa det! Med hjälp av kundsevice, men så glad jag blev :D Så nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli dax, så ska jag palla mig ner till stan och ta en fika med Fredda. Tills dess ska jag plugga lite bilteori :)

Godmorgon!

Det var jävligt nära att jag halka i badrummet nyss. Fyfan, de va riktigt läskigt. Höll nästa på att skita på mig, som Mårten skulle sagt. Men det gick bra, som tur va. Annars vet man aldrig om jag skulle suttit här just nu. 

Nu väntar jag på att håret ska torka och lite så, sen ska jag till Morfar. Ska skölja munnen ska man göra också.. Jag har nog aldrig varit såhär ren i käften, haha. Får väl tacka piercingen för det. Nu börjar svullnaden gå ner också, fast det ser ut som om det har "spruckigt" på sina stället på tungan, bara för att den har varit så svullen. Lite läskigt.

Ett erkännande


Jag saknar er, klassen! 

Har inte träffat någon ifrån klassen på hela lovet, men det känns ändå som om det var igår som man träffa dom.

Tralala

Jag ser fram emot morgondagen :) Det känns bra, sover jag nog gott inatt. Får hoppas att jag kan fixa morfar's tv också. Och att det går bra med teorin. Sen är Kajsa helnöjd!

En till filur som är nöjd med livet är denna: 


Älsklingskisse! 
(kolla in trampdynorna, dom har varit svarta en gång i tiden!)

De intelligentas msn-konversation

Fredda: Björn...
Kajsa: Björn?
Fredda: Jag mena bäver men de är lungt
Kajsa: Bäver?
Fredda: Jag säljer bävrar
Kajsa Säljer bävrar? Det tror jag inte på.
Fredda: Okey.. kanske jag inte gör då. Tänkte bara höra om du hade tid att ta en fika imorgon.. så ska jag hoppa in i bastun nu.

Jahopp

Nu går inget som jag vill. Eller mest så är det internet som krångar - som vanligt! Och då skiter sig allt, känns det som. Varför funkar inte allt som det ska? Man blir ju så glad då! :P

Jag har iallafall lyckats varit ute och fotat lite, nu när regnet börjar avta. Men våran tomt är tråkigt, så det fanns inte allt mycket att fota. Och i det här vädret, skulle jag behöva den där blixten som jag kolla på idag också. Åh, vad jag längtar till nästa lön! ^^

Imorgon har jag en ganska klar bild över vad jag ska göra. Först ska jag hjälpa morfar med hans tv, sen hade jag tänkt mig sätta mig en stund på körskolan och plugga teori. Sen kanske jag ska fika med Fredda under dagen? Men innan dess kanske jag tar cykeln ut på en fotorunda, vem vet. Sen på kvällen ska vi till pappas kusin som fyllt 60..

Ja, det är vad min sista dag innan skolan börjar ser ut o bli! Nu börjar pappa latja med min kamera också, bäst att se till så han inte gör något dumt. Hejs!

Blommor



Mammas fina blommor! :) Trist ljus, skulle behöva lite solljus..



Ser ut som om den säger Hej! ^^ 

En kattflirt!


Gubben, han kan än han! ;)

Objektivtesting

Nu har mitt batteri till kameran äntligen laddat färdigt! Typsikt nog så tog det slut efter att jag bara tagit ett fåtal bilder med det nya objektivet. Så jag var ute och prova lite, eller eftersom det står som spön i backen så satte jag mig på våran veranda, och ja, där fanns det inte så värst mycket att fota.



Det kommer mer inom en snar framtid, I promise! 

Catch the rainbow

      
Canon EOS 450D


Dom här bilderna är tagna för några dar sen, precis utanför vårat hus. Undra om det var någon som hitta skatten längst nere vid regnbågen? :)

"Du är lite som en prinssestårta.."

Philip: Du är lite som en prinssestrårta..
Jag: Haha, hur menar du nu?
Philip: Ja men.. Den ser söt och god ut och man vill inte skära i den. Sen är den mjuk och god inuti. Och så får man en sån god eftersmak.. Och så ler man varje gånger man ser den.

Hur söt är han inte?! Haha, en riktig vän :)

Nytt objektiv


Tamron AF 70-300mm F/4-5.6.
Nu har min älskling blivit ännu hetare ^^

Söndag

Idag har tungan lite ajaj. Men annars har det gått mycket bättre än jag trodde det skulle gå. Så det är skönt de, hoppas att den här veckan är de värsta dagarna. För det kan jag faktiskt överleva ^^

Men nu ska vi till Media Markt och kolla på blixt och objektiv till min kamera :D

Födelsedagsfriande

GRATTIS FAR PÅ FÖDELSEDAGEN

Nu har alla gäster gått och det är jätteskönt. Dom var här redan vi två idag. O jag är jättetrött.. Och lite hungrig faktiskt, även om jag ätit massor idag. Tungan liknar en fläskfilé, åtminstone i tjocklek. Pratar lite sluddrigt, men det går att höra vad jag säger :P Så nu ska jag nog slänga mig i sängen och glo på tv ^^

Fredagkväll

Det var tänkt att jag också skulle varit med ut ikväll. Men eftersom man pierca sig idag, så får man offra en fredagskväll med tjejerna. Jag var med en stund, när dom hade förfest hemma hos Jennifer. Jag sprang mest runt med mitt saltvattenlösning, som man ska skölja munnen med efter att man ätit något. Det känns som om jag kommer bli beroende av piggeling och saltvattenlösning, haha. Nu har jag ganska ont i tungan, men de kan nog bero på att jag ätit ganska mycket. Jag fick i mig kyckling och bröd förrut innan jag stack, och hos Jennifer åt jag kladdkaka & chips. Får hoppas att det känns såhär bra imorgon också :)

Nu har mamma & pappa lugnat sig också, känns mycket bättre då.

Nothing else matter - Metallica


En riktigt fin, klassisk rockballad. 

Det här med föräldrar..

Mamma fick precis reda på att jag piercat tungan.. Hon fick en chock och börja nästan gråta. Måste säga att det förstörde nästan lite av det hela. Även om jag är över 18 och får göra som jag vill, så är det inte kul när föräldrarna reagerar så. Eller nu vet jag ju inte vad pappa kommer säga, jag vill nog inte ens tänka den tanken. Så jag drar nog ut lite på det..

Piercad



Äntligen, hihi! Jag förstod inte riktigt att jag gjorde de. Jag & Jennifer var nere på stan och hade sagt att vi skulle gå o fråga på Lucky 7. Så vi gick det, 5 min sa piercaren. Så vi gick och tog ut pengar och sen gick vi tillbaka och gjorde det. Kändes, det gjorde de faktiskt. Nu några timmar efter början tungan bli svullen ockå, så ska ta en isbit och suga lite på. Men när jag skulle betala fick jag något blodsocker fall eller nåt, så trodde jag skulle svimma. Piercaren bad en att springa och köpa glass och så fick jag sitta där inne i en tatureingsstudio och äta glass. Haha, det var en ny situation. Jättetrevliga var dom iallafall :)

Fredagsmorgon

Godmorgon!

Just nu sitter jag och lyssnar på Cocaine - Nomy. Jag känner att jag är dålig på att lyssna på rock, så nu ska det börjas mer med det! Jag ska bli en rockare ;)



Dagen idag:
- Körlektion 10.15
- Sitta på körskolan och plugga teori
- Gå till banken
- Träffa Jennifer & Micko, kolla piercing!

Btw.. Jag drömde jag att jag var gravid inatt! Om jag ska vara ärlig - det var en hemsk dröm, för inget gick ihop.

Vänskapen


Philip, jag finns här. Ni kommer klara det, allting kommer lösa sig. Det är jag säker på. Du är världens bästa Philip, glöm aldrig det!

Katten Berra



Världens bästa kisse. Världens bästa kompis. Världens bästa "bror". Världens bästa tröstare. Världens bästa vakt-katt. Helt enkelt; världens bästa, alla kategorier.

18 karat gold - Johnossi


Den här låten är riktigt bra! :)

Oh why oh why would I wanna be anywhere else?

Sista dagen på högsäsongen avklarad. Och det hände mer i förmiddags än vad det hänt på hela sommaren.. Men det är väl så det ska vara sista dagen antar jag! :D Bara ett bevis på att det finns folk till allt ^^

När jag kom hem från jobbet var pappa riktigt sur för att han inte fått igång internet. Så jag stängde av strömbrytaren och satte på den igen, sen stack mamma & jag ut och övningskörde, o nu funkar det alldeles utmärkt. Pappa hade tydligen gjort allt annat, än just tryckt på strömbrytare. Haha, tur att han har mig ^^

Nu så har jag myst lite med Berra en stund. Världens finaste katt <3 Men det märks att han börjar bli riktig gammal nu, stackarn. Hela 15 år har han ju blivit, vilket motsvarar 105 kattår. Riktig gubbe är han!

Godnatt-snack

Nu har jag pratat klar med Philip för idag. Han var riktigt pratsjuk, har ringt mig 3 gånger idag - haha. Men han hade mycket roligt att berätta så jag har fått mig ett par goda skratt idag också :) Så nu ska jag hoppa i säng, för imorgon är det dags för jobbet igen. Sista passet på högsäsongen..! Sen börjas det med helger igen.

Godnatt <3
jag tror jag saknar dig..

Philip!


Den här bilden är ifrån jobbet, på jobbar-Philip! Han var lite akrobatisk av sig, haha. Det är konsigt hur nära man kan komma en person på så kort tid. Vi träffades första gången i april, när jobbet började. Och nu har vi en kompis-relation som om vi känt varandra hur länge som helst. Oftast när vi sitter vid stugan och tjattrar har vi också ihjäl dessa getingar som är överallt på olika vis. Idag fick jag ett sms idag av Philip när han satt på jobbet:
Det är inte lika kul o döda getingar utan dig faktiskt......ta åt dig

Sen fick jag ett till:
Aså ledsen om jag är jobbig med du vet jag kan inte hålla käften :-| det låter helt sjukt säkert men du gör mig glad! :-)

Hur glad blir man inte när man får såna sms?! Dom värmer i hela kroppen!

Ny design!

Och jag är grymt nöjd! För en gångs skull, brukar alltid vara lite halft till mina designer, men den här blev jag riktigt nöjd med :) För er som fortfarande ser den gråa, tryck F5, så kommer den nya upp.

Jag är glad idag!

Löparrunda

Jag kan faktiskt tycka det är väldigt avslappnandet att sticka ut och ta en löparrunda. Hög musik i öronen så man glömmer allt annat och kan fokusera på en enda sak för tillfället. Det gick mycket bättre idag än vad jag trodde det skulle göra, så man har allt lite kondition kvar. Men känner av ryggen efter jobbet, när man sitter ner hela dagarna på riktigt obekväma stolar - det sätter sina spår.

Nu måste jag kolla till mina makaroner! Ciao.

PEPP

Shit, så här peppad var de länge sen jag var. Kom precis hem från körskolan, där jag fick reda på datum för uppkörningen! HA, nu jäklar har jag något att satsa på. Blir lite mer motiverat då :) Jag blev så pepp att jag ska strax ut och springa, för jag ska fasen vara med på höstmilen. Men först ska jag ta något att dricka - bakfylletörstig.

När rutinerna bryts

Inatt sov jag & Jennifer i Linköping med Nicke & Jeppe.. Vi mår inte så bra idag, haha. Börja med att vi stack ner till macken och hyrde en film som var inte så bra, tydligen. Så vi såg på Fast and the Furious ungefär 2 gånger. Blanda groggar, drack öl och bråka om den enda sängen. Sluta med att jag & Nicke vann och den ena soffan hamna ute i köket, haha. Men ja, dagen idag är väl inte den bästa. Killarna skulle upp och jobba idag, så vi stack därifrån vid 9. Käka frukost på McDonald's och tog tåget hem till Norrköping vid halv 11. Var tänkt att jag, Jennifer & Micko skulle gå på stan idag, men vi kände att vi inte riktigt palla, ehe. Så nu sitter jag här med gårdagens smink, känner mig allmänt ofräsh och ska ha körlektion om 1 timme. Weei. Men - är det sista veckan på sista sommarlovet får man vara lite busig!

Lily Allen


Hon är helt grym! Tyvärr är videon av en lägre klass av kvalité, men jag älskar låten. I videon kör på hon svart hår, men för tillfället har hon knallrosa:


Det behövs fler tjejer som hon i rampljuset! 

Nu är det sent och jag ska upp o jobba imorgon. Godnatt :) 


J*vla internet!

Usch, vilket jäkla skit internet jag har. Det loggas ut var och varannan minut. Är alla trådlösa såhär eller?! Jag blir riktigt trött på det. Men nu har det kommit fram att det är störningar på våran telefon, kanske är det de som spökar? Hoppas på det!

Durham county

Det är nog den konstigaste & dåligaste serien jag sett - någonsin. Någon mer som såg den? Jag kände redan från början när vi börja kolla på den att man undra vad det var för något, men man ville inte sluta se för man vill ju ändå veta hur det sluta. Ikväll var sista avsnittet och jag kan säga att jag förstod mig inte på slutet överhuvetaget, för det var inte ens ett slut. Nä, tacka veta jag Grey's Anatomy!

X-effect

När man ser program som x-effect känns det ganska bra att man inte är själv om att bli sårad.. Elak, jag vet, för det är inget man önskar någon. Men det känns ändå bra på ett sätt att man inte är ensam.

Just nu ligger jag bara och tar det lungt i sängen, så är det åter dags för jobbet imorgon.. Laddar upp batterierna lite :)

Kärleksbekräftelse


Det här är en låt som har hängt med länge i mitt liv. Den är fylld med så mycket känslor så när jag lyssnar på den så kommer alla känslorna tillbaka - det är en låt som betyder mycket för mig. 

Micko, min Micko!

Godmorgon!

Det bev en 10-timmarsnatt inatt också, det är nog vad jag behöver för känner mig mycket bättre idag än igår kväll. Micko ringde nyss, så vi ska ner på stan en stund och sen hem till henne för fika eller vad hon snacka om :) Skulle tydligen få en födelsedagspresent som inte var så bra att jag fick på stan, tydligen. Haha ^^ Så nu ska jag hoppa in i en dusch och sen äta lite frulle.

Dagens låt

Innan jag går och lägger mig - här är dagens låt: Hurtful - Erik Hassle


Tyvärr inte någon video, men låten är grymt bra enligt mitt tycke :)

Uppåt!


Tack tack, livet känns lite bättre nu ^^
Men nu är de dags för att gå till sängs, godnatt! <3

Jennifer


Hon är min ängel, min snygging! 
Tack för att du finns, Jennifer. Du får mig att se ljuset i det mörka och jag vill aldrig leva utan dig.

Columbus - Kent

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling

Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen
Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land
Vi kan följa mina spår hem
Columbus var mitt namn

Bortglömd

Just nu känns livet bara skit. När allt bara kommer över en och inget känns bra. Jag känner mig så bortglömd och så dålig, duger inte till något. Det känns som ingen vill ha något med mig att göra överhuvetaget.. Jag är bara något överflödigt som ingen vill ha. Jag har varit pigg och glad hela veckan, men när jag väl satt mig ner och tagit det lugnt ett tag så kommer det en våg med allt. Man har liksom skjutit det framför sig och man har sparat ihop allt till en hög med skit. Och man får ju tillbaka det, nån gång.

Ikväll reagera jag på mamma & pappa bryr sig om helt fel saker. Dom bryr sig väldigt mycket, ibland för mycket och jag försöker säga ifrån och förklara att jag vill kunna klara av saker själv. Vissa saker kan dom bara inte låta gå förbi och sen när man står där själv så vet man inte hur det är, eller hur man ska göra för att klara av det. Men jag reagerar på att dom inte kommer ihåg saker jag sagt, flera gånger tillomed. Jag har förklarat det flera gånger, men det verkar inte som dom lyssnar. Jag är det enda barnet dom har, varför kan dom inte lyssna på mig och ta in vad jag säger? Det kan väl inte vara så komplicerat...

Smällar man får ta



Det är såna här smällar man får ta efter en askul kväll ute på krogen. Köpa nya skor samma dag som man ska ut var inte det bästa.. Men vad gör man inte för att vara snygg?

Låt mig va!

Jag blir så trött på alla reklam-kommentarer! Om det ska kommenteras så ska det kommenteras med riktiga kommentarer!

Kajsa sömntuta!

Inatt lyckades jag sova hela 10 timmar! Det var visst en välbehövlig sömn, men tanke på senaste nattens sömn. Så jag lyckades "försova" mig imorse och vakna en halvtimme innan bussen gick. Så mamma fick gå upp och skjutsa mig till bussen, snäll som hon är! Hon hämta mig vid bussen nu ikväll också och tur var väl det eftersom nån jävle hade pajat min ventil på bakhjulet på cykeln. Det går inte att lämna sin cykel nere vid Resecentrum en natt förrens det är någon som är på den. Bara för att jag fick chansen att få skjuts hem, usch va sur man blir på sånt!



Mina senaste dagar har bestått av tetris.

Det är vad jag har suttit och spelat på jobbet de här 6 dagarna nu som jag har klarat av! Himla skönt att den är över. Nu är det bara tisdag och torsdag kvar, sen är man ledig ett tag. Fast då börjar ju skolan så, ja..

Kajsa vill ha vovve!

Åh, jag är så grymt sugen på att skaffa hund, en rottweiler. Jag vet inte varför, för jag har verkligen inte tiden till det. Men så kul det skulle vara. 



Nu säger jag godnatt!

Man mår som man förtjänar

Har sovit 3 timmar inatt och det blev nog en drink för mycket igår. Men jag har aldrig varit piggare! Haha, helt sjukt. På jobbet undra dom hur jag kunde vara så pigg för att ha varit ute ikvällen innan, och jag har ingen aning. Fick skjuts hem av Krille idag och så snacka vi om när vi varit ute och jag rabbla upp allt jag druckit under kvällen och det man får av svar från honom är: Och du lever?! Haha, jag som tyckte inte det var så farligt ändå. Men satan va kul det var, helt sjukt. Träffa gamla kompsiar jag inte sett på år & dar! Men fötterna värker ganska rejält efter ett par nya skor. Ujuj, men det är smällar man får ta :)

Jag & Jennifer hade velat åkt till Linköping ikväll för att träffa dom goa grabbarna Nicke & Jeppe, men min kloka mor kom och förstörde allt. Hon tyckte inte jag skulle gå på högvarv ett dygn till, för det är nog de jag gör. Går på den där extra energin så när jag väl satt mig ner och andats lite så slocknar jag nog ganska fort. Tror att morgondagen kommer vara värre än idag, tyvärr. Men det finns ju alltid fler dagar att träffa dom :)

Nu ska jag nog gå och hålla min mor sällskap framför tvn.

Snabba Cash


Igår läste jag faktiskt ut boken Snabba Cash av Jens Lapidus på jobbet. Den har tagit med hela sommaren, haha. När man väl kom in i den var den riktigt spännande :)

Men nu måste jag packa min väska, som jag glömt göra. Och sen trampa ner till bussen. Det ser mörkt ut på himmelen..!

080808

Godmorgon! Idag fick jag mig lite sovmorgon, himla enkelt att ta sig upp då. Ska bli spännande och så hur jag mår imorgon, haha. Några på jobbet var ute iförrgår - igår låg en av dom och sov på 4 stolar i vårat lunchrum. "Det blev visst en tequila för mycket"

Om mitt kusinbarn hade fötts idag, 080808, hade den fått gratis inträde till Gröna Lund hela livet, om man ska tro mamma. Skulle ju varit häftigt hon hade fötts idag :)

Ska snart till jobbet, bussen går 10.35 så det blir ingen stress idag. Väldigt skönt :) Så ska äta lite frukost och fixa lite. Sen är det faktiskt uppehåll idag, så jag kan ta cykeln.

Födelsedagsbilder

Ja, nu när allt funkar som det ska tänkte jag lägga upp lite bilder från min födelsedagsfest från förra helgen :)


Födelsedagsbarnet


Jossan & jag
"blöjkompisar"


Världens bästa Morfar!


Världens sötaste kusinbarn :)


Jag lite senare under kvällen, haha.

Gammelkusin!

Jag blev ju faktiskt gammelkusin idag. Kusin Martin & hans Lina fick en dotter idag :D
Åh, så kul!



Design

Nu har jag äntligen fått lite bukt på designen! Hållt på sen jag kom hem från jobbet, vid halv 8. Det som tog mest tid var att vänta på att internet skulle komma igång. Det sluta med att jag fick starta om hela datorn, och då funka det någolunda iallafall. Kanske ska ringa till tele2 och klaga lite? Nja, jag tycker inte om supportar sedan vi försökte installera mitt trådlösa för första gången. Iförsig så var det inte tele2-supporten som satt och gäspa och inte fatta ett skit om vad jag mena så allt blev fel och vi fick göra om allt från början. Utan det var Belkin, det trådlösa. Fy, va sur jag var och sen dess har jag lite svårt att ringa och snacka med supprtar. Och jag kommer defenetivt inte skaffa något mer ifrån Belkin.

Just nu sitter jag och lyssnar på Columbus med Kent. Jag har aldrig tyckt Kent är bra förut, men första gången jag hörde den låten så satt den fast direkt och jag älskar den :)
http://www.youtube.com/watch?v=8k2RdYza8OQ

Imorgon är det jobb som gäller, men ett kort pass, 11.30 - 15.30. Sen blir det hem, fixa lite grejer på stan och sen utgång. Första gången för mig faktiskt, på riktigt! Nu när jag väl fyllt 18 så ska jag väl ut och festa lite. Eftersom jag har jobbat i fyra dar då, och har hela helgen kvar att jobba, så har jag planerat mitt liv - i detalj. Jag kommer hem till stan vid fem-sex, då ska jag på stan och köpa skor och ta ut lite pengar. Sen hem och sova en stund, sen in i duschen och fixa lite. Sen blir det att träffa Jennifer och festa loss. Dagen efter kommer vara härlig, men med två alarmklockor så ska jag nog kunna palla mig ur sängen och ställa mig i en lång och kall dusch för att sen dricka lite grönt te. Som jag faktiskt blivit piggare av, konstigt nog. Sen ska jag nog klara av två dagar till på jobbet :) Jag är ju en riktigt bra planerare, trots allt ;)

Vart tog kvällen vägen?

Den bara försvann! Helst skulle jag sovit för en halvtimme sen, men ändå sitter jag här. Som vanligt. Varje gång jag sitter på jobbet skäller jag på mig själv att jag inte gick o la mig tidigare. Även om jag varit gaanska pigg idag :)

Haha, imorse hände något som inte brukar hända mig ofta (som tur är!) En helt främmande man/kille, inte den blekaste om ålder, kommer fram när jag står och väntar på bussen till jobbet imorse och börjar snacka med mig.
Killen: Hej
Jag: Hej..
Killen: Vart är du någonstans då?(ser på min Kolmårdsuniform att jag jobbar ute på djurparken)
Jag: Safariparken...
Sen säger han något som jag inte hör, så jag tar ut min mp3 ur örat och säger va?, då blev han nästan lite stött och så säger han igen: du verkar inte vara så pratglad
Jag: Naae, morgontrött.

Jag har aldrig sett människan förrut, och han verka tycka att det var helt normalt att bara gå och ställa sig och prata med någon sådär. Jag måste erkänna att jag har svårt för främligar, speciellt sådana och jag försökte visa med både kroppspråk och med mina svar att - jag är inte intresserad!

Godnatt.

Ny blogg!

Japp, nu har jag skaffat mig en ny blogg efter mycket trassel med den gamla. Upptäckte att det inte fanns många bloggnamn jag ville ha, men tja, den här får duga. Så nu blir mitt kvällsprojekt att få någon ordning på det, internet verkar inte samarbeta speciellt bra så får se hur länge jag ens försöker.