Första advent

Vi tog oss till kyrkan idag.
Gaanska segt. Sen när vi kom hem blev det snack om präster och det blev bara kaos. Men det är ganska mysigt i kyrkan ändå på nåt sätt.

Så nu är morfar här och vi har ätit. Jag är sjukt trött så jag har lust att bara gå och sova en stund, för att orka ikväll. Men jag ska nog vara social istället, så blir dom glada. Sugen på skumtomtar är jag också, julmys snart?!

Lördagslugnt.

Ikväll har jag och mina päron sett film.
Det blev mamma mia och E.T. hihi ^^ Mamma grät till båda. Även om hon inte erkände det "det är bara mina ögon som rinner lite." Jag grät iallafall till E.T. Inte lika mycket som till första gången, men det blev en del. Den är ju så fin.. Mamma ville se slutet på Stjärnor på is, så jag gick upp i mitt rum och slog på tvn. Hitta en actionfilm med Bruce Willis, fast efter en stund kom jag på att jag redan sett den, för inte alls länge sen. Så jag funderar på att gå och lägga mig snart, var ju ändå uppe ganska tidigt imorse. Fast jag somna en stund förut i soffan, till Svambob fyrkant, haha. Men när man somnat så var det alltid någon som väckte en. Sover du?! Tål du inte att vara ute till klockan 3? höhö. Bajs på dom, dom orkar inte ens vara ute till 11...

Imorgon är det första advent. Shit, vad tiden går fort. Då ska vi nog till kyrkan. Jag är inte ett dugg religiös, men ibland kan det faktiskt vara lite fridfullt i kyrkan. Morfar ska med, så han ska luncha hos oss. Sen på kvällen imorgon blir det julmys med älskade klasskamrater :) 

Nöjd

Det blev en lyckad kväll igår.
En kväll med mycket trevligt sällskap, skratt och en del alkohol. En arg och jobbig Kajsa som ville dansa och ett utbytt nummer.

Har varit på öppet hus i skolan. Det var segt och jag gjorde ingenting. Men får ledigt på måndag - så imorgon är vi på't igen!


Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied
I skip my pride
I beg you dear

Freeedag!

Nu har jag sett både Grease och Mamma Mia, så nu är jag riktigt pepp på kvällens utgång!
Jag blir så fångigt glad av att kolla på musikaler och det bara spritter i hela kroppen, haha. Folk måste tycka jag är helt väck.  O nu ladda jag ner musiken till mamma mia också, så nu springer jag omkring här och är allmänt galen. Money money moneeey!

E.T.

Första gången jag såg E.T idag. Inte den sista, på långa vägar.
Det är bland de underbaraste filmer jag någonsin sett och jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film som till den här. Den var så himla fin. Tänk att jag har missat den under så många år!


Kameraväskan



Nu ska jag mysa ner i sängen och krama om min nya kameraväska ^^

Puss & godnatt <3

Onsdag.

Pappa och jag var nere en sväng på Media Markt förrut.
Så nu har jag en ny kameraväska :D En asstor så allt får plats ^^ Sen köpte vi 3 filmer också. Pappa köpte Mamma mia och E.T. till mig, som jag egentligen skulle fått i födelsedagspresent. Och sen köpte jag Grease också, för jag blir så sugen av att se den ibland :) En hundring för både riktiga grease och tvåan, inte så dåligt. Sen när vi kom hem hade katten skitit på min väska. Då blev jag inte riktigt lika glad.. Stod och skrubba den i säkert en kvart innan pappa tyckte det räckte innan jag skrubba bort hela väskan.

Så nu har jag sett bästaste Grey's och ska försöka läsa dom där sidorna till psykologin. Sitter och tänker på vad jag kom på förut, när jag satt och snacka med pappa. Jag har inga vänner kvar. Jag har min klass, sen är det inte mycket mer.. Klassen är inte fy skam! Världens bästa och har hur kul som helst med dom. Men alla dom andra vännerna, som jag känt så länge.. Tror vi har växt ifrån varandra. Jag tror inte jag är samma person som jag var förut. Jag tycker inte jag passar in längre. Personer som jag kände mig hel med förut, känns bara så fel. Och det känns bara som att allt är mitt fel. Det är mitt fel att vi har splittrats, för det har växt fram en annan person ur mig. Och jag är stolt över den personen, jag är stolt över vem jag är idag och jag tänker inte anpassa mig för att passa ihop med andra. Om jag nu betyder något så får de anstränga sig lite mer..     

Bara för att pappa är bäst!!

Pappa ringde nyss och jag blev så jävla glad!
Det är väl dom få gångerna som jag blir riktigt glad när han ringer, haha. Pappa har blivit varslad från sitt jobb och slutar där vid årsskiftet. Men nu ringde han och berätta att han fått ett nytt jobb! Så jävla skönt. Riktigt, riktigt jävla skönt. Pappa har varit så mycket arbetslös i sitt liv att han förtjänar det här jobbet, speciellt så snabbt också. Det är inte lätt i hans ålder att skaffa sig ett jobb direkt. Jag är stolt!

När jag kom hem från skolan nyss var grannens hundar på rymmen hos oss, haha. Stackars kissen, alldeles vettskrämd. Då kände jag mig lite som en räddare i nöden när jag kom och skydda honom från dom otäcka monstrena (a) Även om hundarna är mindre än han själv ^^

Mitt i natten?

Nu är jag äntligen klar med mitt reportage!
Har ju inte riktigt lyckats att fokusera på just de jag skulle göra, så det tog lite extra tid. Förstår inte varför det rör sig så mycket tankar i ungdomars huvud. Tänk om man kunde utnyttja den platsen till något vettigt istället!

Imorgon är det onsdag och inte alls mycket att plugga, så därför ska jag ut till Media markt och köpa en ny kameraväska. Me like :) Den jag har nu är så liten och när vi ska till Australien så skulle jag vilja ha allt samlat i samma väska. Fick min slutlön idag också.. Snyft. Måste skriva ett jävla CV snart så jag kan börja söka jobb!

Godnatt <3

Fortsättning...

Dagen blev inte så bra som jag hade hoppats på.
Men den blev heller inte dålig, så jag ska inte klaga. Det sämsta med dagen var att jag torska på naturkunskapsprovet - igen. Kemi är verkligen inte min grej. Så blir två omprov om nån torsdag eller nåt.

Något som heller inte är så bra att jag gör allt som jag inte ska göra. Jag sitter förstås med ett arbete som ska vara klar imorgon.. Varför blir det alltid så för?! Jag blir gaalen på mig själv. Men jag tror jag tänker för mycket. På allt utom skolan. På att jag tror det betydde nåt, det som hände mellan oss. Sen att det andra som hände - det skulle inte ha hänt! Då skulle det inte varit såhär. Jag blev vek av det. Vi skulle kunnat fortsatt att bygga upp något fint. Nu vet jag inte hur jag ska bete mig. Jag som annars är så självsäker och tar alla chanser jag får. Nu vågar jag inte. Hoppas ändå att chansen finns där och att vi hittar varandra till slut, när din värsta sorg är över... Jag skulle så gärna vilja säga allt det här till personen, att jag kan vänta. Ta den tid du behöver för jag tänker vänta så länge som behövs.

(Var bara tvungen att skriva av mig lite utav mina tankar, även om det nog bara är jag som förstår dom ^^ Kanske Tobbe, kanske ingen.)

Tisdag

Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig!

Tomten är full



Det här är tamefanmig världens bästa jullåt! ;)

Herpes i knävecken och klamydia i ögat

Jag har varken haft herpes eller klamydia, men just nu känns det lite som samma sak.
Hur jag nu kan veta det.. Men det kliar överallt. Överallt verkligen! Helt sjukt. Det börja i knävecken som eksem. Sen vid hälen, där det blivit som små bett som jag kliar sönder hela tiden. Sen kliar det bakom öronen, hårbotten, armhålorna, armarna, händerna.. Missat nåt? Skinkorna, låren, ljumskarna, smalbenen.. Där det inte kliar är på magen. Och i de nedre religionena, (tack för det!) Men annars mår jag bra.

Fast jag är lite arg. Eller det mesta har försvunnit nu. Tog bussen hem från stan och den krångla innan vi kunde åka iväg. Sen när den var halvvägs så dog den. Soppatorsk. Eller gastorsk kanske, med tanke på att dom går på biogas. Gick av bussen och ringde pappa och fråga vart han var, "på väg till frisören." Så svor lite åt honom för att han just den dagen skulle till frisören. Han har ju knappt nåt hår att klippa. Jag har erbjudit mig att klippa gratis, men han vägrar. Förstår inte det. Så jag fick gå hem. Halkandes. Och där det inte var halt var det stora snöhögar. Gick förbi hållplatserna där folk stod och vänta på bussen. Hade lust att skrika "där kan ni få stå en i jävla tid innan det kommer nån buss!" Sen när jag var vid den hållplatsen som jag brukar gå av vid, kommer bussen. Jag hade alltså inte tjänat ett piss på att gå. Nej, jag var inte glad när jag kom hem.

Annars har det varit en bra dag. Fått reda på praktikplats - Ica Kvantum. Ska inte klaga, kan ju ge nåt jobb senare :) Nu ska jag gör något så roligt som att plugga! Och klia lite på min kliande kropp. 

Rock your soul


The more I think, the less I see
when I'm able to walk
I'm queen of my world
I let it rain on my skin
I don't let myself down
I don't let myself down
just wanna be one with you
 wanna be one with you

TT

Tvivel och tveksamhet.
Just nu behöver jag det där stödet jag inte har. Allt förvandlades över en dag och nu sitter jag här och inte vet vad jag ska ta mig till. Det var inte såhär jag hade tänkt mig när jag gav mig in på det. Jag står där jag inte vill stå - där jag inte vet vart jag ska stå. För jag vet inte. Jag vet inte ens varför det forsar tårar ner för mina kinder. Kanske just därför som det gör de. Jag känner mig så svag, så feg. Men jag är en stark person, jag vet ju det. Jag är oslagbar. Jag har klarat det som jag trodde var omöjligt! Jag vet att jag kommer klara av det här också. Jag har klarat av så mycket innan, jag kommer klara av det här också.. 

Så var helgen slut.

Jag ska försöka mig på ett blogginlägg.
Har hänt en jobbig grej de senaste dagarna så har inte riktigt haft lusten.

Igår var jag på stan med Jennifer. Det enda jag hitta var hårfärg, yey. Så nu är jag lite mer blond än innan. Sen åkte vi hem och jag skjutsa ut mina föräldrar och deras kompisar på fest. Hämta upp Micko och hennes kille Chrille hos henne och sen hämta vi upp Jennifer också. När vi var hemma så kom jag på "fan, har ingen dörrnyckel!" Det är sånt som bara jag kan lyckas med.. Mamma och pappa var på fest ett par mil utanför stan, så orka inte åka tillbaka dit. Så jag ringde morfar. Han bara skratta och sa att jag kunde komma o hämta extranyckeln hos honom. Sagt och gjort, åkte dit, hämta nyckeln och sen hem igen. Det var meningen att vi skulle ha myskväll med pizza, men Micko och Chrille hade redan käkat typ 3 ggr, så det blev jag och Jennifer som smaska i oss pizza. Sen blev dom andra så sugna att dom åt kanter och rester, haha.

Sen såg vi på tv och vid elva kom vi på att vi skulle färga håret på mig. Sagt och gjort. Precis när vi håller på ringer mamma och vill åka hem, så jag ska komma och hämta dom. Jag är klar om en halvtimme, säger jag. Sen ringer hon 2 ggr till och frågar vart jag är. Sen somna dom i bilen på väg hem. Nja, några festprissar är dom inte iallafall ;)

Idag ska jag och Tobbe försöka oss på att åka ner på stan och fixa en grej till skolan. Sen vid halv 4 ska vi till morfar och fika. Trevligt.

RIP.

Myskväll

Nu är jag faktiskt trött, konstigt nog.
Med tanke på att jag faktiskt inte varit vaken så värst länge, haha. Ikväll blev det iallafall en lugn myskväll med päronen. Satt vid tvn och så ville mamma se idol och bytte över och det var en som skulle sjunga In the shadow, med the Rasmus. BYT, BYT, BYT, BYT! Var det enda jag kunde få fram. Helt ärlig, jag hatar idol. Mjölby-bor som förstör Coldplay-låtar och så nu en som skulle förstöra en av mina absoluta favoritlåtar genom tiderna. Nej, en stor fet diss är vad idol får utav mig.

Imorgon blir det en till myskväll, och dag för den delen. Först ska jag träffa världens bästa Jennifer och gå på stan och marknad med henne. Sen till kvällen ska jag skjutsa mina föräldrar till en fest, (utan att köra i diket) och då kommer Micko hit också, så ska vi 3 käka pizza o så :)   

Godmorgon!

Klockan är 3, på eftermiddagen och jag har varit vaken en halvtimme.
Som tur är så har vi ju studiedag. Men det är helt, jävla sjukt att jag kunnat sovit så här länge. Fast jag vakna vid 7 och var klarpigg. Kul, så jag gick ner i vardagsrummet och såg lite filmer. Vid halv 11 blev jag trött, så gick och la mig i sängen igen. Där sov jag tills för en halvtimme sen. Så sammanlagt har jag sovit runt 9 timmar inatt, vilken inte är värst mycket ändå. Så jag käka frukost nyss och ska väl försöka äta lite lunch snart, haha.

Men den tiden som är kvar av den här studiedagen ska jag ännu en gång försöka skriva ett personligt brev och CV, så jag kan börja söka jobb. Har inte gått så bra med det hittils.. Hrmf.

Kajsas första dikeskörning

Så har man lyckas igen.
Eller igen var väl kanske att ta i, har ju faktiskt aldrig åkt i diket förut. Jag med min vanliga otur. Men som tur är så jämnar det upp sig jäkligt bra med min tur. Pappa säger innan jag sticker hemifrån "vad du än gör - kör inte i diket. Jag behöver bilen imorgon till en arbetsintervju." Sluta tjata! Och så åker jag. Jag kör lungt och försiktigt och skulle kolla till mobilen lite för att se vart jag skulle, eftersom jag hade en "vägbeskrivning" där. Helt plöstligt hamnar jag med ena däcket ute på gräset, börjar bromsa och så ligger bilen i diket. Fanfanfanfan, h*lvetes j*vla skit. Hur ska jag göra nu? Pappa kommer bli vansinnig! Jag hann tänka många tankar där jag satt i bilen innan det var en bil som stanna för att kolla hur det gick. Jag klara mig ju galant, men vafan, bilen då? Som tur är, så var jag ju tryggt ute på landet med massa bönder som kan allting. Och dom kan även dra upp bilar ut diken. Det var ett under att det bara blev en liten buckla och några märken, som enligt mig knappt syns.

För övrigt så var kvällen lyckad :)

Vinter?

Idag har det snöat riktigt rejält!
Snorkallt och svinkallt har det blivit med. Funderar på att dra fram min stora dunjacka, men nu på kvällskvisten så har det istället bara blivit blask av alltihop. Man blir ju inte förvånad av det här vädret direkt.

Idag har vi haft förbaskade naturprov. Jag chansa på varje fråga, fast jag är ändå förvånad över att jag hade så mycket info att jag ens kunde chansa. För så var det inte på förra provet. Kanske att man slipper göra om det här.. Men det är väl bara en önskedröm. Men med det här provet så ser det ut som att klassen inte har alls mycket för sig veckan som kommer. Och av det som är kvar av den här veckan, så är det SACO-mässa imorgon och studiedag på fredag. Undra vad man ska göra på studiedagen? Jag känner att jag kommer bli rastlös på den, får se om jag kan ragga upp nån som vill hitta på något.

Nu ska jag försöka mig på att skriva ett CV, personligt brev och allt vad det tillhör att söka jobb.

Smootie <3

Plugga naturkunskap, det tar på krafterna!
Bara hela grejen med naturkunskap gör mig galen. Men jag har iallafall legat i sängen och försöka plugga och förstå så mycket jag kan. Men får väl erkänna att jag slumra till emellanåt.. Hungrig har jag varit hela tiden, men har frusit så mycket att jag inte velat gå ur den varma sängen. Men sen gjorde jag det iallafall, och fixa mig en smootie. Tack så mycket Kajsa :) Precis vad jag behövde. Den här gången fick jag igång mixern också. Så nu tänkte jag göra ett nytt försök med naturen, tillsammans med min illrosa smootie och duntofflor :)

Justin Timberlake ft. Reba McEntire



When the ground beneath you starts a-shakin'
And you forget the place we came from
When you're lost and lookin' for you're way home
You're way home to me
I'll come out and find you

When the world around you starts a-movin'
And you should wonder if I still love you
If you feel the darkness comin', risin' inside
I'll make a light to guide you back home

And after all the sky is fallin' down
And after all the water's washed away
My love's the only promise that remains

When your doubts have got you thinkin'
Nothing's ever really sacred
And you're afraid you might believe in...
Believe in me

And I'll give you a reason
Cuz the world around us keeps on movin'
And there's no doubt that I still love you
So when you feel the darkness comin', risin' inside
I'll make a light to guide you back home

And after all the sky is fallin' down
And after all the water's washed away
My love's the only promise that remains
My love's the only promise that remains
My love's the only promise that remains

And after all the sky is fallin' down
(After all the sky is fallin' down)
And after all the water's washed away
(After all the water's washed away)
My love's the only promise that remains

Svartvitt

Allt är svartvittgrått på min blogg, kom jag på. Som för övrigt är under uppbyggnad.
Men får väl hänga med i väderförändringarna! Är ju bara svart och grått ute. Själv är jag ju något av en grå människa. Just nu sitter jag som en grå korv i mina mjukisbrallor och min stora sköna tröja. Det har ju gått åt hell med mitt plugg med tanke på vad som hänt. Inte kunnat koncentrerat mig för 5 öre, utan har mest suttit och gråtit och snyftat lite. Lyssnat på musik som lugnat mig lite också.

Nahep, nu ska jag hjälpa Tobbe lite med hans blogg som han fixat :D  

Blä!

Det känns lite jobbigt just nu.
Det är vilken sekund som helst ifrån att det börjar strömma tårar på mina kinder. Jag vill så gärna hjälpa till och ställa allt till rätta, men jag kan inte. Jag har inte träffat dig på år och dar och du är säkert en ny person än den jag träffa sist, men ändå så betyder du. Jag kan förstå hur det skulle vara om det var min egna pappa som låg där på akuten.. Jag har ett hum om det efter att min pappa blev sjuk, av nästan samma sak. Ens förälder/ar är ens stora trygghet i livet och när man är i den här åldern ska inte de ligga inne på akuten. Åh, jag vill bara att allt ska lösa sig! Det är det enda jag vill..

Nu har jag fått skrivit av mig och nu känns det lite bättre. Hoppas hoppas på det bästa nu...   

The Garden - Mirah


En ny favorit som kommer spelas flitigt hemma hos mig :)

Jag vet, jag ska egentligen vara i skolan nu. Men jag klanta mig. Inte speciellt ovanligt - jag missa bussen. Jag som gick upp så tidigt och allt. Fasen. Idag börja en ny kurs nu på morgonen också som man nog helst skulle gått på. Men nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och plugga på lite natur. Som jag gjorde inatt när jag inte kunde sova. Klockan halv 1 låg jag klarvaken. Börja hosta som en galning också, så gick upp och tog ett glas vatten och gick o la mig igen. Fortfarande lika klarvaken. Då tänkte jag att natur kunde göra mig lite trött, och jag hade faktiskt rätt ^^ Efter att ha läst 4 sidor slockna jag direkt.


Eva Cassidy

Jag blir bara mer och mer irriterad ju mer jag tänker på det!
Argh. Fan, vart tog min glädje vägen.. :( Tur att man ska på bio imorgon iallafall!

Nu ska jag lyssna på Eva Cassidy och se om man kan göra klart den här naturen nångång så man får gå och sova bort sin irritation.

Kvällsirriterad

Nu har jag kämpat i princip hela dagen med all jävla plugg.
Jag måste erkänna att jag är lite irriterad. Eller ganska så mycket irriterad och jag vill att Jennifer ska höra av sig snart så jag kan få ut min irritation. Jag har suttit med ett grupparbete, som vi ska redovisa imorgon. Visst, jag valde att göra det men vill gärna ha lite respons att jag rädda skinnet på den andra. För den skulle inte gjort ett skit och så skulle vi stått där utan någonting. Men men, det är väl smällar man får ta ibland. Men det gör mig jäkligt piss off.

Sen är det den där jävla naturen som jag inte fattar ett skit av. Eller det börjar ju klarna mer än förrut iallafall, så det går väl framåt.

Nu ska jag fortsätta vara irriterad en stund.

Shit!

Fasen vad trött jag var idag!
Hade legat kvar i sängen minst en timme till, men känner att jag inte hinner det. Eftersom jag måste plugga. Jag måste nästan plugga ihjäl mig för att kunna hinna med allt! Först och främst måste jag fixa religionen, eftersom vi har redovisning imorgon! Eller kanske onsdag, om vi har tur. Sen har vi naturkunskapsprov på onsdag. Shitshitshit. Sen måste jag skriva klart porträttet om mamma till onsdag. Sen på torsdag är det SACO-mässa, vilket jag måste läsa på lite för att se vad man ska kolla efter osv. Men jag har knappt någon tid till det! På måndag är det bio som gäller. Onsdag & torsdag ska vi på möte om projktet..

Dags att börja plugga då. Blä.

Lördagskväll

Det är ju helt dött - överallt!
Jag förstår varför jag försöker att inte vara hemma på helgskvällar, haha. Ingen på msn, bilddagboken. Inte ens en liten liten händelse på Facebook! Är det bara jag som tar det lungt på lördagskvällar och är ute på fredagar istället?

Men för att inte dö av tristess så hade jag tänkte ändra lite på bloggen. Men jag har ju idétorka! Plus att de flesta bilderna är borta.. Men man kan ju alltid försöka ^^ Sen ska jag ladda ner lite musik och filmer tror jag :)  

Gitarren



för att en vacker dag ska jag ta mig tid och lära mig att spela på den.

Långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara
och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Melissa Horn

Jag tror jag precis fick en snilleblixt!
Eller vad man ska kalla det. Jag tror det var för drygt ett år sen som jag var på konsert med mamma och såg Peter LeMarc. Då var det en tjej som spela före honom, som var grymt bra. Hon hade inte släppt nån platta då men skulle göra det om drygt ett år. Och nu är det så att jag sitter o lyssnar på Melissa Horn, en tjej som är grymt bra. Det är ju för fasen hon som var förband åt Peter LeMarc! 5 öringen har ramlat ner, vad glad jag blir. Trodde aldrig jag skulle få höra henne något mer ^^

Vilken kväll!



Shit, vilken kväll det blev!

Helt sjuk, haha. Men ja, man lever ju bara en gång. O man får ta vara på singellivet ;)

Gör ett nytt försök

Kajsa gör ett nytt försök med sin externa hårddisk.
Förra gången försvann en massa bilder, men jag har lagt det bakom mig och gått vidare ^^ Hade en tanke att gå tillbaka med hårddisken, men det verkar funka nu så slipper nog det.

Ikväll blir det fest hos Friday ;) Är grymt trött och fundera på att bara vara hemma, men mamma peppa mig och sa att jag självklart skulle gå. Det brukar ju alltid bli så att man blir pigg bara man kommer iväg :)

Damdiridamdam

Jag var inte riktigt lika pigg i skolan idag som jag var inatt. 
Då skulle jag lungt kunnat sprungit några varv runt huset utan att förlora något av piggheten. Men tji fick jag idag istället när jag var grymt trött i skolan och ja, klockan är mycket nu också och jag sitter här fortfarande. Tönt. Jag kommer ju vara lika trött imorgon som jag var idag. Men imorgon händer det inte så mycket. Börjar klockan 10, kommer ha en lektion utan lärare och sen blir det att gå på teater. På kvällen imorgon blir det fest också, så får nog ta mig en liten lur där emellan. Eller så sover jag på lördag ^^ 

Mina bilder som försvann igår är borta idag också och kommer nog inte komma tillbaka någon mer gång, tyvärr. Men det var nog inte mycket "viktiga" bilder som försvann, utan dom har pappa på sin dator eller om kompisar har det. Så det var mest testbilder som försvann, så det blev min motivering till att börja fota mera :) 

Nahe, kanske dags att dra sig o borsta tänderna och sova. Hihi. 

 

Natter

Just nu är jag barnsligt glad och jag har inte en aning om vart det kommer ifrån.
Men vad gör det, så länge jag är glad :D Dagen började ju inte så bra och verka inte sluta så bra heller. Jag tänkte rensa lite på datorn, så börja med skrivbordet. La över allt på min externa hårddisk och så slängde jag det sedan i papperskorgen. Sen börja det krångla med hårddisken så jag återställde allt från papperskorgen. Men attans att just den mappen som jag mest var rädd om, var just den som försvann. Så jaa, satt och svor ett tag tills Tobbe muntra upp mig med att vi skulle ut och fika! Duscha, fixa i ordning sig och sen var det världens bar som gällde. Där satt Elin och Simone med varsina pommes tallrik och var glada. Det var länge sen jag skrattat så mycket som ikväll, helt underbart. Jag förstår inte hur Elin och Simone kan få en att skratta så mycket, helt otroligt ^^ Sen kom iallafall Anton förbi också och gjorde min kväll ännu bättre med att komma och säga att man kan få tillbaka bilderna. Så ja, det verkar ju lösa sig det också :)

Så nu ikväll/natt har jag bakat chokladmuffins med hallon. Kan väl säga att jag har gjort godare grejer.. Snygga blev dom inte heller, haha. Men men, har ju försökt iallafall ^^ Så jag satte mig med en muffins framför inspelat Grey's och mumsa och skratta lite. Och nu är jag så pigg och glad att jag ska söka jobb! Jösses ^^   


Nationella över - föralltid!

Idag hade vi vårat sista, absolut sista nationella prov.
Och jag känner mig gammal, haha. Riktigt riktigt skönt. Så det var de enda vi hade idag, 5-timmars skrivning. Jag satt faktiskt hela tiden ut men jag vet inte om jag blev så nöjd. Jag tycker jag har så gott om tid på mig så jag mest sitter och funderar. Men sen måste man få ner det på papper och då har det reda gått 3 timmar. Men det roligaste med hela skrivningen var att man fick avidentifiera uppsatsen med ett alias. Så på min uppsats står det Hulken som namn :D mohaha.  

Typiskt nog så försov jag mig imorse. Just den här morgonen! Då for det många svordommar runt i mitt huvud och en del ploppa ut ur munnen också. Men ibland är föräldrar ganska bra att ha och jag hade tur att mamma jobba i Norrköping idag och kunde skjutsa mig. Jag var bara tvungen att spilla juice över hela köksbordet och göra massa andra tabbar man inte får göra när man är stressad, men som just då händer.  

Trots denna start på dagen så är jag glad idag igen. Jag blev glad ganska fort igår, som vanligt, när man kommer underfund med vad man egentligen surar över och så sitter man och skrattar åt sig själv för att man lägger ner sin dyrbara energi på sånt trams. Men igår satt jag framför datorn hela kvällen och hela eftermiddagen. Helt sjukt, det brukar jag aldrig göra längre. Under dom 7 timmarna som jag satt framför datorn lyckades jag få i mig 4 arraksbollar och 3 chokladtoppar. Och så 2 avokado, för att jämna upp det hela lite^^ Men jag tror jag måste komma på nåt annat sätt att gå upp i vikt, för min mage mår inte så bra av den kosten jag håller just nu, haha. Börja träna och skapa lite muskler kanske?

Nu ska jag iallafall komma på vad jag ska baka till grafen imorgon :)

Down

Glädjen har dämpat sig lite nu.
Eller ganska mycket, tyvärr.. Tänk att man aldrig kommer ifrån lögnhalsar.
Jag har iallafall lekt lite med kameran idag, så det gjorde dagen lite bättre. Så nu ska jag sätta igång med pluggandet och se om jag kommer någonstans med det.
Känns nästan som om hela våran klass är självmordsbenägna för tillället, haha. 

GLADGLADGLAD

Allt känns så himla bra och tror inte det är mycket som kan förstöra mitt underbara humör!
Efter att jag haft det där talet släppte allt. Verkligen allt och hela livet var bara helt underbart. Jag lyckades hålla mig till tiden också, så har inte mycket att klaga på. Efter det där har jag gått och skrattat åt ingenting, egentligen. Men vad gör det? :)

YES


Nu är jag inne på sluttampen på mitt förbaskade tal!
Tänk att jag kan klara vad som helst. Jag är ju helt otrolig ^^ haha. Men nu är det bara den där sista klämmen jag fastnat på "Till sist vill jag bara säga att ..."   Jaa, vad vill jag säga egentligen?    

Panik

Jag har panik.
Hela helgen har jag suttit med mitt förbannade tal och jag kommer ingenstans. Det ska vara 5 minuter, än så länge har jag 1½ och det spelar ingen roll hur sakta jag pratar. Det blir ändå 1½.. Det vore skillnad om det vore vilken uppgift som helst, men det är ju ändå nationella! Nyss kändes det bra. Nu känns det väl mindre bra och jag har suttit och skrivit om och skrivit om. Så igår hade jag 2½ minut.. Så  minut har försvunnit nånstans. GAH, jag blir galen. 

För övrigt hade jag & Jennífer en supermysig kväll igår. Vi såg filmer, åt jordgubbsremmar med pringles chips och fnissa i takt. Åh vad jag tycker om den där bruden! 

Idag är det fars dag också. Pappa fick ett par handskar av mig, kände mig lite generös för en gångs skull. Sen åkte vi till Morfar och åt pizza. Sen lite godis och frukt och så avsluta vi med en gräddtårta. Han höll för övrigt bara ett tal idag, han som annars brukar hamna runt 3-4 styckna. Men så söt han är!   

Helg

Så var det lördag igen.
Vart tar tiden vägen egenligen?
Just nu är det en väldig dålig stämning här hemma. Det börja redan igår när mamma och jag börja bråka och det verkar fortsätta idag också. Men mamma fick nyss reda på att hennes arbetskamrat som fått för tidigt födda tvillingar hade förlorat ett utav barnen. Så nu är hon väldigt ledsen också.. Usch det här kommer inte bli en bra dag.

Vi ska iallafall ner och handla och jag måste fixa några grejer på stan, det är ju fars dag imorgon! Så förhoppningsvis kan vi bli lite sams då iallafall. Sen måste jag skriva ett tal till svenska nationella. BLÄ. Jag har det i huvudet men sen är det så svårt att få ner det på papper. Men jag får försöka så gott jag kan. Sen till kvällen ska jag höra med Jennifer om vi skulle göra nåt. Typ käka lite gott och mysa framför en film :)

Just det, firandet av Micko igår var supermysigt!

FREDAG

Idag ska jag ta tag i en sak - mig själv.
Jag ska fotografera, jag ska ta en lång dusch och bara skämma bort mig själv. Försöka få till det lite snyggt i rummet också, byta lakan.. Bara ren vardagslyx. Jag ska göra mig så snygg som jag kan bli tills att vi ska ut och käka med Micko. Så dags att sätta igång om jag ska hinna allt!

Upponer


Jag ska ta tag i fotograferingen och jag ska ta tag i redigeringen av fotona som blir. Men det är så mycket som måste tas tag i just nu. Först och främst är det ju skolan. Sen är det jag själv. Sen är det alla andra. Sen kan allt det där andra komma. Som att städa rummet och kunna unna sig lite lyx i vardagen. Det känns sjukt att jag inte tar mig tid att städa, här som det inte städats på år och dar. Men när man sätter igång är det alltid något som stör. Men det är bara att försöka på nytt, så därför har jag planerat att göra ingenting i helgen. Men sen kommer det där.. Imorgon ska vi fira Micko hela kvällen lång och på söndag ska vi till morfar. Och på lördag måste jag fixa med allt till svenska nationella.. Men försöka duger!


Veterinären

Jag har nog världens snällaste kisse.
Veterinären klämde och kände på honom och han sa inte ett knyst. Han bara satt där och kolla ut över rummet. Lukta lite och var allmänt nyfiken. Kissen, världens finaste kisse. Vi åkte dit för att han skulle få en vaccinationsspruta, men fick betala för en undersökning också. Där som bara kolla lite på honom. Dåligt och dyrt. Men vad gör man inte för sin guldklimp?



Nu måste iallafall jag sätta igång och plugga, även fast det känns som om ögonen går i kors på mig. Det börjar ju lätta lite nu! Får man passa på...

Gratiskläder!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=108119

Bli medlem och få gratis presentkort :)

Kväller

Det blev inget pluggande.
Jag erkänner. Jag satt istället och bara glodde rakt ut och sen när pappa kom hem med bilen brumbruma jag och Jennifer ner till stan och media markt. Hitta en bra telefon på Elgiganten istället, men det är alltid som att komma till himmelriket när man är på media markt ^^ Sen åt vi lite och vidare hem. Jag glömde släppa av Jennifer hem till henne, så hon fick följa med hem till mig en stund istället. Det är alltid lika mys med henne, världens bästa Jennifer.

Nu ska jag försöka sova. Sitter och skakar och tror jag har någon infektion eller nåt i kroppen. Har svårt att andas och dom där benhinnorna kanske inte beror på dom nya skorna. Har använt ett par gamla gympaskor ett tag och det har inte blivit något bättre, så får ta det lungt nu så blir de nog bättre. Med sömn brukar de mesta bli bra! Godnatt.  

Helgen närmar sig...

Jag känner mig som om jag vore runt 60 år.
Jag känner mig tillomed stelare än morfar som är 83! Mina benhinnor gör grymt ont, i ryggslutet har jag samma smärta och så har jag ont i magen. Att jag har ont i ryggslutet och magen kan nog vara en hejdundande mensverk. Brukar inte ha det, så nu slår det väl på stort istället. Så nu har jag en varm och skön vetekudden på ryggen så får jag se om det blir bättre. Hade tänkt och sitta vid datorn ett tag nu också och det är när man sen ska försöka resa på sig som smärtan blir som värst.  Då kanske vetekudden kan hjälpa lite, med tanke på att jag ska iväg så fort pappa kommer hem med bilen. Då ska jag & Jennifer köpa en telefon. Hon ska köpa en hemtelefon som en present så då tänkte vi att media markt har både mest och det är billigast. Så så blir det. Hon ringde förrut när jag var på väg hem. Fråga vad jag gjorde och så, sen sa jag att pappa kommer hem vid 5 o blabla. "Jag slår en pling när jag åker hemifrån. Vi ses sen! Puss"  Utan en tanke på att hon kanske ville något? Haha, va dum jag känner mig. Men jag får väl förklara mig sen ^^

Även fast jag känner mig stel och eländig så är jag grymt sugen på att träna och fotografera. Dom få sakerna som får mig att tänka på annat ett tag. Får mig att rensa lite och det är precis vad jag behöver. Men jag har inte tid! Jag blir så arg. Och jag vet att man inte har tid, man tar sig. Och det är klart att om jag skulle anstränga mig så skulle jag kunna skrapa ihop lite tid. Men då kommer nästa ursäkt: orkar jag? Nej, eftersom jag mår som jag mår så tar jag det när jag har mer tid.

Så nu ska jag göra ett IQ-test och sen analysera det istället.. Böh.  

Fördommar


"det brukar betyda att man är homosexuell när man har hål i ett öra"

Mammas reaktion när jag visa att jag hade piercat mig igen. Hon blev inte glad och det blev inte jag heller. Ändå tvinga hon mig att komma på frågor och intervjua henne till skolan och nu har jag lyckats skriva ihop över 300 ord om min mamma. Det vänder!


In i dimman



Det här möttes jag av när jag skulle till bussen imorse. Klockan vad ändå runt 10 och det var helt tjockt. Nu är klockan två och den ligger fortfarande kvar..

Motivation?

Dagen starta inte så värst bra.
Den börjar bli bättre, men samma oroskänsla som imorse ligger kvar. Jag blir inte förvånad om det kommer en repris inom en snar framtid.. En såndär repris som man ska lära utav sina misstag. Men vissa saker går inte att lära sig utav, utan dom kommer och dom går. Förhoppningsvis har man blivit en starkare människa när man kommit ur det. Men just nu känner jag mig inte speciellt stark..

Jag är lite ledsen för att jag har tappat all min motivation. Jag har ingen motivation till något. Just nu är skolan bara ett helvete. Jag har varken tid eller ork för att fota någonting, och det är de som gör att jag blir lugn och får en stund att tänka på annat. Jag har faktiskt inte lust med något. Det skulle vara så himla skönt att bara få gå i ide två månader. Komma tillbaka utsövd, glad och med motivation!

För tillfället är jag bara hemma och vänder. Ska på en lektion till innan jag får slänga mig i sängen och gosa ner mig i mitt duntäcke, men jag hade 2½ timme hål och orka inte gå på stan den tiden. Så jag ska snart hoppa på bussen ner till stan igen, lämna tillbaka ett par byxor och sen vänta på att Tobbe ska ringa så vi ska gå på den där lektionen. Ja, det var väl det.   

Första dagen efter lovet

Jag missa bussen.
Inte så förvånande.. Och jag orka inte vänta på nästa och jag orka komma försent, så jag gick hem istället. Så nu sitter jag i sängen och kollar på Rix morron zoo på 6an faktiskt. Lite kul att se hur dom ser ut, haha. Sen ska jag väl göra ett nytt försök med bussen, så får jag se om jag kommer till skolan nångång.

Känner mig otillräcklig...

Plugga?



Jag har ångest för att komma tillbaka till skolan imorgon.
Jag har ingen motivation alls till något som har med skolan att göra. Det enda som gör att jag kommer gå dit är människorna. Dessa underbara klasskompisar!
Sista dagen som man har ledigt så kommer det att pluggas. Jag trodde det var mer än vad det var, så det är ju alltid något.. Det jag har störst ångest för är textkommunikation där vi ska göra ett repotage. Öh, what? Jag tänker inte bli nån jävla journalist så jag har lust att bara skita i det. För vem ska man intervjua egentligen?

Inatt halv 4 ringde telefonen
"sover du?"
"nae inte längre.. "
"jag är på väg hem nu"
"jaha där ser man.. "

Det var inget vettigt samtal och det är knappt så jag kommer ihåg det. Men det är nog bara fulla personer som ringer halv 4 och frågar om man sover...
Jag funderar på en hämnd ;)

Övertrött

Just nu är jag riktigt bajstrött.
Sitter i princip och väntar på att pappas kompis ska vilja åka hem snart så jag får gå och soova! Har varit riktigt trött på kvällarna dom här senaste dagarna. Jag som var en riktig kvällsmänniska förrut.. Undrar vart den har tagit vägen? Man har växt upp kanske. Eller ja.. 

Såhär kul har jag iallafall: 
         

Innerst inne är jag nog en riktig liten fjortis ;)

RSS 2.0