För att vi drar imorgon!!

Det blåser och det regnar.
Inget julväder dirket, så det ska bli riktigt skönt att fly ifrån det här. Har kommit ifrån resfebern också (tack för det!) Var nog bara en tillfällig svacka jag hade. Nu är jag bara full av förväntan och riktigt skitglad ^^

Idag har mamma och jag varit nere på stan en sväng och fixat lite. Varit på banken och på forex för att växla pengar. Sen köpte vi även o toning till mamma, så ska färga hennes hår ikväll. Haha, se om vi kommer slå ihjäl varann. Ett äventyr kommer det nog bli iallafall. Sen hämta vi även ut biljetter till Coldplay, som är den 22 augusti på Stockholm Stadion. Fan, så jävla roligt! (oj, mycket svordommar..) Jag, mamma & pappa på ännu mer äventyr :) Ska även bränna massa Coldplay-skivor ikväll som vi kan ha i bilen upp till Arlanda imorgon. Hihi.


Sen var jag tvungen att åka till min praktikplats, för att jag inte fick tag på någon via telefon och säga att jag inte kan vara där dom två första dagarna. Varit skitnervös för det i säkert en vecka och han säger att det bara är att komma när jag kan typ, haha. Så det var en tung sten som föll från mina axlar :)

Nu ska jag ner på stan och träffa Tobbe, min bättre halva, för att säga hejdå. Snyft.. Kommer sakna han massor ju!

Resfeber

Jag som aldrig brukar få resfeber.
Typiskt, har ingen lust att ha resfeber ju! Det är bara jobbigt. Jag börjar bli nervös och undra över vad för mer folk som kommer vara med på resan. Är det folk i ens egna ålder, eller är det bara massa pensionärer och medelålders? Det är nog den största frågan. Tänk att bara åka med massa pensionärer.. Fast iförsig, dom åker nog hellre till Kanarieöarna eller nåt som inte är så långt. Typ bara massa nygifta kanske? Isch, sånt trams. Medelålders kan ju funka.. När dom fått i sig lite alkohol iallafall, haha.

Sen sitter jag och funderar på vart nånstans man träffar nytt folk. Krogen har ju inte gått något vidare och internet är liksom over. Kompisars kompisar brukar ju kunna gå, men mina kompisars kompisar är också mina kompisar. Typ? Äsch, det kommer när det kommer. Btw så är jag aspigg såhär dags. Mamma och jag skulle se Routatoille, men båda sov filmen rak igenom. Så ja, vad ska man hitta på?


För att ungar i den här åldern är så hima goa! :) Släkten tycker att jag ska bli förskolelärare.. Men nja, det räcker med att låna en såndär lite knodd för en eftermiddag/kväll. Sen är jag ganska belåten ^^

Söndag.

Gårdagen blev helt okej.
Först lilljul med lite utav släkten och sen utgång med bästaste klasskamrater. Kommer sakna dom när jag åker... Men sen blev man väckt klockan kvart över fyra inatt av att mobilen ringde. Idiot som ringer vid den tiden. Kan väl säga att vi inte kom fram till något speciellt, mer än att jag tycker det bli skönt att komma ifrån allt i ett par veckor. Mamma har redan börjat packa, så jag ska väl käka frulle och sen kanske börja packa jag också.


Snart jullov!

Jag tror det är stopp i avloppet till duschen.
Så det höll på att bli en liten översvämning när jag duscha förrut. Men det rann bara över kanten i duschen och sen vidare till nästa avlopp i badrummet. Blidde lite blött, men man är ju redan blöt när man duschar så.. Jag känner att min intelligens ökar, haha.
Ingen frukost fanns det heller, som jag kunde få ner på 2 minuter iallafall. Så när jag precis skulle gå till bussen så ringer pappa och säger att han ska hem på lunchen och käka så jag kunde få åka med honom sen. Schysst! Men då hade jag ju kunnat ordna mig någon frukost, men nu har jag ju borstat tänderna, haha.

Imorgon är det lördag! Då ska vi ha lite lill-jul här hemma :) Myspys! Sen på kvällen ska vi festa! Fast jag har ingen alkohol.. Så det kanske blir nyktert. Men bara kanske..

Studentmössan

Jag har numera bara en piercing.
Inte så dåligt det, så jag är nöjd ändå. Gick till piercingsstudion idag och han sa direkt att det hade läkt igen och inte mycket mer att göra åt än att låta det växa igen och sen ta nytt. Det var ändå så mycket strul med det så.. Men har ju min tungpiercing kvar, så den är jag glad över iaf :) 

Men iallafall, såhär tror jag att jag har bestämt mig hur studentmössan ska se ut. Helt sjukt att imorgon så inleds mitt allra sista jullov...


Nyss har pappa och jag sett Routatoille (kanske en bra stavning?). Den är så himla underbar och pappa o jag satt o skratta högt :) Så funderar på att se Björn Gustafsson, Ett livsverk. Så kanske man kan skratta lite till. Eller så kanske jag ska försöka att få hem PS3. Eller båda kanske? Avslutningen är ju inte förrens klockan 1 imorgon :)

Det var de..

Har fortfarande inte fått till piercingen än, så börjar få lite panik.
Men mamma sa att jag skulle gå till piercingsstudion för att snacka med dom och se om dom kunde hjälpa mig, dom kan ju inte säga annat än nej annars. Har ju inget kvitto, eftersom jag & Jennifer fick på samma så det får jag inte tag på. Men fick med mig världens bästa Tobbe som stöd också :D Känns bra, så man slipper gå dit själv ^^ Även om piercaren där är riktigt trevlig. Men vad skulle dom kunna göra? Men blir ändå ledsen när man lagt ut 500 spänn på ett jävla hål som växer igen på 10 minuter..

Imorgon har jag ledigt hela dagen, så det passar bra att gå dit också. Har massa andra grejer att styra med också, jag som trodde jag skulle få en seg och tråkig ensamdag imorgon. Men icke sa nicke! Hihi. Hoppas det löser sig.

Har förresten beställt studentmössa idag. Inte långt kvar nu!

BAJS.

Min piercing verkar ha växt igen.
På 10 minuter! Det är fan inte möjligt. Jag skulle bara ta ut ringen för att fixa till den så jag kunde få ihop den. Det tog nog inte mer än 10 minuter, men nu får jag fan inte i ringen igen. Sitter o trycker och vrider och vänder, men det går inte. Det är inte de att de gör ont, utan det tar stopp. För hårt vill jag inte trycka, men trycker gör jag allt. Har försökt i en halvtimme nu så nu är det hur svullet som helst. Åh, jag blir så ledsen om jag inte skulle få i den igen :(


Jävla klant

Så har man försovit sig - rejält.
Jag vakna för 10 minuter sen och börja för 50 minuter sen. Jag förstår inte riktigt hur det gick till.. Och nu får jag jättedåligt samvete att jag missar de sista lektionerna. Imorgon är det mössprovning och på torsdag avslutning. Wei, grattis Kajsa. Plus att jag ändå måste till skolan idag för att hämta ett naturhäfte som ska vara klart till imorgon. Men har en lektion på De geer som börjar 13.20, så den ska jag gå på iallafall. Kanske det känns lite bättre. Jävla klant.

Ljuva 90-tal!





Man blir lite som 8 år igen...

Allt känns bara blä.

Jag har helt tappat motivationen till i princip allt.
Känns riktigt tråkigt. Så jag bara sitter, eftersom jag inte har lust med något annat. Skulle se en film förrut som Tobbe har bränt åt mig, men jag somna och sov i säkert 1-2 timmar. Har lite grejer till skolan att göra också, men jag kan verkligen inte göra dom. Försökte skriva en krönika nyss men jag fick bara ihop 2 rader.. Varför är det såhär för? Jag vill vara glad ju. 

Så äre!



Nu är den här helgen över.
Har varit en riktigt bra helg, så jag är nöjd. I fredags blev det ju våran Kulturkväll som jag tycker att vi fixa riktigt bra. Har fortfarande kvar den där nöjdhetskänslan i kroppen när jag tänker på det. Nu är det bara ett MVG som fattas ;)
Så igår städa vi undan i Kulturhuset. Var väl där i 3 timmar varav en timme satt vi och fika. Sen åkte jag hem o skrev julkort och sen blev det fest hos Thosslo. Jag festa nyktert, så fick köra massa bil :) När jag kom dit låg stackars Ante på golvet och hade sån magvärk, så vi skjutsa hem honom till sin mamma istället. På vägen tillbaka hämta vi upp Tobbe också, så han fick vara lite social för en stund. Men sen va han tvungen att åka hem för att vara barnvakt.. Så jag & Jonte skjutsa hem honom och sen åkte vi tillbaka till Thosslo.

Idag åkte jag & mamma ner till stan för att försöka hitta ett par skor till mig. Sprang runt i typ varje tänkbar skoaffär och hitta tillslut ett par. Fast vet inte om jag tycker om dom. Pappa blev visst helt frälst i dom... Sen åkte vi till Kulturhuset för att snacka lite med dom som jobbar där. Det börjar bli som ett andra hem för oss nu, haha.

Så nu ska jag försöka sova. Funderar på att skippa första lektionen imorgon.. Allt känns så meningslöst dom här dagarna innan lovet. Men får palla mig till skolan ändå.
På tal om skolan så är 10 dar kvar till julafton nu. Eller 9, eftersom klockan är efter tolv om man ska vara så. Då sitter vi på ett plan på väg till Down under.. Jag kom och tänka på det idag, att tänk om ingen i skolan kommer komma ihåg mig när jag kommer hem sen. Ingen kommer bry sig om mig, att jag får börja om på nytt. De klasskamrater jag umgås mest med, betyder så mycket. Både "privat" och i skolan. Det är klasskamraterna som får mig att vilja gå till skolan, att orka mig igenom skoldagarna och som dessutom får mig att skratta. Som jag känner att dom bryr sig om mig.. Bara en sån sak att någon väntar på en, att komma ihåg mig, betyder så mycket för mig. Det har inte alltid varit så. För ett - två år sen var skolan skitjobbigt. Jag har känt att ingen bryr sig, ingen ser mig. Jag bara är där som vem som helst. Men nu är jag inte vem som helst längre, för jag har mina vänner som bryr sig. Jag har hittat min plats och det känns bra. Riktigt, riktigt bra..  

Bästaste



Jag fick för tidigt julklapp av Micko igår <3

Bilder från Kulturkvällen



Lyckad kväll!

Gårdagen blev grymt lyckad!
Helnöjda är vi, alla 3. Får tacka alla som kom dit och stödde vårat projekt :) Och jag får tacka Elin & Simone för ett bra jobb och samarbete!

Idag är det städning som gäller. Ska vara nere vid Kulturhuset vid klockan 1. Sen ska jag träffa Micko så ska vi gå på stan en sväng. Sen blir det lungt resten av kvällen, behöver ta igen mig från all den stress jag haft de senaste dagarna, haha.

Dan före dan.

Jag borde egentligen inte sitta här.
Egentligen borde jag ligga och sova så sött i min säng. Men jag känner att jag vill sitta här. Så då sitter jag här. Jag är för övrigt övertrött, så det här kommer bli ett jättefint inlägg. Det känns som det är många bollar i luften nu, fast det är de inte. Inte egenligen. Imorgon ska jag vara i skolan vid 10, för att fixa marknadsföringsgrejen med Tobbe. Efter det ska vi vara vid Kulturhuset vid ett och fixa det allra sista där. Idag var vi där i 4 timmar och fixa, imorgon blir det väl minst de dubbla.. Men det känns spännande. Alla 3 blev lugna när vi fått i ordning på de "grövsta" idag. Så vi fira lite med att gå till världens och pusta ut en stund och jag fick i mig lite mat.

Min pappa är så.. ja... oförstående i de flesta lägen.
Jag: Pappa, jag behöver bilen idag.
Pappa: Det är lugnt. Vart ska du?
Jag: Till Kulturhuset.
Pappa: Va inte det imorgon?
Jag: Ehh jo, men det behövs väl lite förberedelser kanske?!
Pappa: Varför är du så dum för?

Jag förstår mig inte på honom för 5 öre. Hur tänker han?

Nu ska jag försöka sova.

Ingen bra dag för Kajsa

Nu sitter jag här nyduschad och med ett svullet öra.
Försökte byta piercing, därav det svullna örat. Men som med allt annat idag så gick det inte så bra. Fick jobba som fan för att få bort ringen som jag har nu. När jag väl fick det, så försvann kulan till ringen. Tänkte att det inte spela nån stor roll, men sen när jag inte fick in staven för att örat var för svullet, så blev de lite tjärvt. Plus att jag tappa staven i toan också. Fräscht.. Not.

Hade tänkt skriva min krönika nu, men det hinner jag visst inte. Fasen också. Ska strax iväg och fixa det sista till Kulturkvällen, som vi ska ha imorgon. Börjar bli stressigt nu! Och kanske lite pirrigt?

Stressad, fan va stressad

Jag har varit sjuukt stressad nu på kvällen.
Tror aldrig jag varit så stressad, visste inte vart jag skulle ta vägen. Kändes som det blinka ERROR i huvudet på mig. Men se att jag löste det och kom ut levande! Än så länge, det är ju inte över än. Men vi kommer klara det! I know. Jag har fan inte ens hunnit att hälsa på mormor idag. Fy skäms! Usch. Får gå dit imorgon istället.

Nu på kvällen har jag iallafall kört en jävla massa bil. Har varit och handlat med Elin & Simone, vilket är som ett äventyr i sig. Ett jäkligt roligt sådant. Jag har baka 3 st mjuka pepparkakor.. Eh, som typ sockerkaka för dom som inte vet. Jag har däremellan hunnit vara ganska trevlig mot mammas arbetskamrater som varit här (har dock väldigt dåligt samvete när jag blev arg på pappa o skrek så dom hörde. skäms Kajsa, skäms), sett på åtminstone halva Bonde söker fru och nästan hela Grey's. Få se reprisen på söndag ^^

Imorgon ska jag skolka från första lektionen för att istället plugga natur. Om jag kommer upp i tid, vilket gör att jag måste gå och lägga mig nu. Natti natti <3 

Jag ser inget slut!

Jag blir irriterad och trött på folk.
Just nu känner jag mig irriterad på nästan allt folk. Inte alla. Men som nyss när det var en kille som la till mig som vän på facebook och börja snacka med mig på chatten. Jag var inte otrevlig, men inte heller övertrevlig. "va du var pratglad då." eh, varför skulle jag vara det med dig egentligen, jag känner dig inte? Irriterande, riktigt irriterande. Ful var han också.

Men bara att ens reagera över en sån sak gör att jag blir irriterad över mig själv. Det går som i en ond cirkel. Och jag är fortfarande helt tom i huvudet så jag kan inte göra någonting. Känner mig helt hjälplös.. Och dålig för att jag inte kommer någonvart. För om jag skulle klara av en sak, skulle det ändå bara komma någonting efter. Jag ser inget slut! Och det är jobbigt att inte kunna känna att man inte har något att vara glad för..

Imorron har jag en jäkla massa att göra! Shitans.
Skola 9-14.30
Hem;
baka
städa
plugga
hälsa på mormors grav, eftersom hon fyller år imorgon <3
skjutsa runt på medelålders, halvfulla poliser, haha! den du.

?

Jag är helt tom i huvudet.
Helt sjukt, känns som jag bara sitter som ett frågetecken och är helt.. tom. Efter att jag kommit hem från min och Tobbes pluggfika, så hade jag massor att stå i. Jag skulle åka och handla och baka, fixa med grejer i skolan och med projektarbetet. När jag stressat upp mig över att jag inte får tag i Simone, så skulle jag åka och handla grejer så jag kan baka den där mjuka pepparkakan. Men sen blev det, jag kanske ska baka 2? om inte fler! men sen sa mamma "men fixa det där imorgon istället" Imorgon? Finns det ens? Så tänkte jag lite och ja, det är ju faktiskt "bara" tisdag. Så jag får fixa det imorgon och nu blev ju hela min planering förstörd. Jag börjar bli som mamma. Jag vill inte bli som mamma!

för jag önska du vore min, för att slipp all den här ensamheten...

Tiggar-katten!


Våran tiggar-kisse. Såhär sitter han jämt när man sitter och äter.
Han ser ut lite som: "vaddå? jag bara sitter här..vill ingenting. *vissel*"
Han är knäpp, våran älskade kisse! 

Känner mig lite suuk..

Helt orkeslös.
Jag hör dåligt (speciellt på höger öra, precis som både Tobbe och Elin) och näsan rinner samtidigt som jag är täpp. Jag nyser så jag tror att jag tror ögonen ska ploppa ut när som. Vilket dom skulle göra om man skulle nysa med öppna ögon, har jag hört. Jag har också hört att när man nyser så stannar allt i kroppen. Hjärta, hjärna.. Det är jag väldigt tveksam till, fast de skulle kanske bara kunna vara nån miljontedels av en sekund i sånafall. Men ändå! Att jag har ont i halsen får man inte glömma heller. Jag tycker lite synd om mig själv, så synd att när jag var nere på stan en sväng o skulle köpa busskort så köpte jag lite godis. Fast sen när jag kom hem var det inte så gott.. Jaja. När jag kom hem la jag mig i sängen och kolla på tv och där har jag legat hela eftermiddagen. Somna vid 4-halv 5 och vakna inte förrens för en halvtimme sen. Märkte inte ens att pappa kommit hem. Inte lätt att vara krasslig!

Mamma ringde precis och sa att hon åkte från jobbet. Jag som sovit ett par timmar tänkte att klockan var runt 6-7, men nu såg jag ju att den nästan är halv 8. Det vill säga att min mamma jobbat mer än 12 timmar idag! Den där damen kommer ju jobba ihjäl sig innan hon fyllt 60...

No one wants forever

Jag hitta den här låten och precis när jag börja lyssna på den börja det blåsa på min arm. I samma stund kom jag att tänka på min mormor och det kändes som att det var hon som satt bredvid mig och andades på mig. Jag vet att jag har en skyddsängel. Min mormor är min skyddsängel som sitter där uppe och skyddar mig. 

För att hedra mormor så har jag länge varit inne på en tatuering och hitta den här bilden. Det kommer dröja flera år innan jag kommer tatuera mig, för för mig krävs det både två och tre tankar innan jag verkligen har bestämt mig. Men när jag såg den här bilden, så blev jag helt säker på motivet.
 

Söndagsmorgon (?)

Idag är det andra advent och jag sitter och lyssnar på Håkan Hellström.
Vakna för en timme sen ungefär och har som plan att hinna med så mycket som möjligt idag. Det är jag pepp på.

Gårdagen var riktigt rolig! Efter att jag sovit ett par tre timmar på eftermiddagen, så var jag pigg och glad. Fixa i ordning mig och sen var det personalfest som gällde :) Riktigt, riktigt roligt. Mattias skulle dra vidare vid halv 1-1, så då åkte jag också hem så det blev inte så sent. Men mycket trevligt folk och riktigt god mat.

För jag drömde världens finaste dröm inatt... En riktig dröm.
'"every song ends, but is that any reason not to enjoy the music?"

Mor&dotter på äventyr

Jag har haft bättre kvällar än igår.
En riktig känslosam fylla är inte så roligt alla gånger, haha. Tur att jag har Tobias som håller koll på mig :) Fast det roliga igår var att jag fick träffa Kim, som jag inte träffat på år och dar ungefär. Eller rättare sagt 4 månader. Det blev puss&kram-kalas för våran del, haha :)

Idag så tog mamma med mig ut på äventyr. Först åkte vi ut till Björkö väveri, kanske det heter.. Köpte iallafall ett par fina dukar :) Sen tillbaka in till stan, där vi fixa massa grejer. Ganska tråkiga grejer, men grejer iallafall ^^ Sen åkte vi och handla. Sen var klockan halv 4 och vi hade inte ätit på hela dagen. Det var ett under att vi inte slog på varann. Men jag känner mig glad idag, riktigt glad. Känns kul att få gå på personalfest ikväll också :) 

Pappa kom hem, jag är hungrig!

Just nu sitter jag och väntar. Och väntar.
Först och främst väntar jag på att pappa snart ska komma hem med mat - vrålhungrig ju! Sen väntar jag även på att någon ska höra av sig om hur det blir ikväll. Vart förfesten ska vara o liknande. Fast jag är en sån som ofta blir bortglömd, så skulle inte förvåna mig om jag blir det ikväll också ^^ Får väl skicka ett sms sen senare och terrorisera dom lite :)

Snart, snart fredag.

Idag är jag trött. Extremt trött.
Jag orkar inget annat än att göra ingenting och knappt det. Orkar inte tänka överhuvetaget och huvudet bara känns som en sten. Hela min ork, all min kraft, försvann tillsammans med mitt naturkunskapsbetyg. Då föll allt. Jag kände mig så dålig och värdelös när jag får en andra chans och sumpar den. Jag har försökt plugga så mycket som möjligt, men jag kan ändå inte. Det går inte.. Jag är helkass.

Fast toppen på botten var att jag färga Tobbes hår idag. Det var roligt och trevligt att ha lite sällskap här hemma för en stund.

p.s. inte långt kvar - be there! 
kulturkväll

Skyll dig själv!

Har börjat kolla lite på insider nu, där det är om plastikoperationer som inte gått som patienten vill.
Seriöst, man får ju för fan skylla sig själv om man ger sig in på nåt sånt där. Är man inte helt blåst så vet man att det finns risk för att det kan gå snett. När man gör nåt sånt där så ska man tänka igenom det både två och tre gånger och tänka på vad som kan hända. Jag säger bara ett ord - idioter.

Vintertrött!

Kom nyss hem från en lång fika med Tobias.
Tanken var att plugga, men vi satt och snacka i typ 3 timmar istället.. Typiskt. Så nu har jag plugget kvar, trött som jag är. Men det var ju en väldigt trevlig stund iallafall :)
När jag satt på spårvagnen hem så tänkte jag att jag för en gångs skull kan ta hjälp av mina föräldrar. Men så fort jag klev innanför dörren så blev det bara "nej." Kanske kan göra det när mamma kommer hem, hon är lite mer pedagogisk än pappa. Trött som jag är och har varit de senaste dagarna så är det nog ingen som fattar vad jag svamlar om längre. Men tja.

hydroxidjoner, vätebinding, natriumklorid, protoner, baser, syror... jag älskar naturkunskap. 

Onsdagmorgon

Vi har hantverkare här hemma.
Jag hatar att ha hantverkare här hemma. Känns som att man måste gömma sig i sitt eget hus typ. Fråga pappa innan han drog till jobbet hur länge dom skulle stanna här: "till nästa vecka. " Eh vaddå, ska dom bo här eller?

Nyårslöfte 2009

Bli en bättre människa.
Jag ska bli en mer öppen och social människa. Jag ska ta vara på dom som jag tycker om och göra det bästa utav situationen. Jag kan ibland verka nonchalant, vilket jag inte är och det ska jag också visa. Jag ska bli mer öppen mot nya människor och inte ha så förbaskat många fördommar!

Jag kanske ska börja redan imorgon?

Blött

Mina nya vinterskor läcker.
Det är riktigt skit! Har gått omkring och varit fuktig om fötterna hela dagen - inte nice. Dom är nog till för snö helt enkelt.

Idag hade vi iallafall sovmorgon. Älskar sovmornar, fast jag missa bussen med typ 1 minut. Men jag hann ändå i tid. Ah, jag är ju helt enkelt bäst ;) Efter skolan begav sig jag & Tobbe ner på stan för att fixa lite. Köpte oss varsin chokladkalender. Det är något speciellt med såna, hihi ^^ . Så nu är det bara att sätta igång och plugga... 

Mamma mia



Okej, Mamma mia kanske är lite töntigt och uttjatat. Men fan vad jag älskar den här scenen och låten :D Sen att killen är grymt snygg gör det ju inte direkt sämre. Jag kanske har nån slags förkärlek till greker?

Fredagens bravader

Fick bilder av Tobbe ifrån i fredags, måste bara visa dom haha.


Tobias "dricker" Absint:
Kolla, man ser ju inte korken! Asbra ju!


Tobias:
Kajsa, använd bilxten!


Kajsa använder bilxten.


Kajsa använder blixten.


Kajsa använder blixten.


Kajsa använder blixten.


Kajsa:
Har ni något sugrör?



...

Jag vill ha fredag!

Jahopp.

Det gick inte så bra för mig & Tobbe.
Vi gick till Te & kaffe companiet som vi skulle intervjua. Men nahep, idag hade dom nån utbildning. Så det var bara att åka hem igen. Tredje gången gillt då, när vi försöker nästa gång. Så nu har jag suttit hemma och försökt plugga. Men det har ju gått som allt annat - skit. Simone smsa mig nyss, så ska ändå dra ner på stan snart igen. Ragga lite på Ica, hihi. Se om vi får till nåt.

Ledig

Jag vakna tolv idag, alltså blev det lugnt med spriten igår.
Haha. När jag har druckit vaknar jag jämt tidigt, vilket jag tycker är bra för då är inte hela dagen förstörd. Fast det är den inte idag heller. Ska strax dra till bussen och möta Tobbe på stan, så ska vi försöka fixa den där jäkla skoluppgiften. Sen ska jag nog träffa Elin och Simone också, så ska vi fixa lite till projektarbetet. Sen måste, måste jag plugga. Blä.

RSS 2.0