KÖRKORT



Jag klara det! Fan va jag är bra!

Reklampauser

När det är ett program på tv som man bara måste se, då måste ju reklampauserna va bästa ställena att plugga på. Men varför blir det alltid så att när jag lägger mig i sängen med böckerna och allt, så blir det så att man blir helt fast i reklampauserna också! Man sitter och sjunger med i låtarna, tycker dom mest irriterande reklamerna faktiskt är ganska bra och.. ja, de mest underliga tankarna om reklam helt enkelt. Jag har iallafall inte lyckats plugga ett skit idag, vilket känns som skit också. Men ja, kan inte fokusera så mycket mer än till morgondagen. Men efter det ska jag plugga järnet, om det går som jag vill imorgon förstås!

Kanske dags att sova nu, tiden gick så ruggigt fort nu.


Kvälls

Nu känner jag ju inte för att plugga direkt.
Vart tog all min motivation vägen egentligen? Nu känns allt bara blä som har med skolan att göra. Jag som var värsta pepp och ville satsa på MVG i alla ämnen! Haha, vilket skämt. Jag har aldrig varit MVG-barn och kommer aldrig bli det heller, men man kan ju alltid försöka. 

Pappa och jag var ute och körde en sväng. Eller en ganska lång sväng så det sluta med att vi blev osams, nästan. Han är inte så pedagogisk min far och ja, det är väl klart att det är en lätt och självklar sak för en som har haft körkort i 30 år att köra bil till skillnad mot mig som inte ens levt så länge.
Men ja, nu börjar det kännas i magen - nervös! Fast jag har varit ganska lugn ändå, jag kanske är en lugn person? Haha, undra när jag blev det. 



 
Jag tänker inte förlora dig, inte igen.
Men min vän, vart har du tagit vägen? Jag sitter här med så mycket känslor som jag inte vet vart jag ska göra av, för jag vill dela dom med dig.
Jag vet att jag inte är hel utan dig och jag vet att jag måste kämpa för att få behålla dig. Men jag är inte den enda som måste kämpa, jag måste få något tillbaks. Men du ska veta att jag aldrig släpper dig, aldrig.

Japp!

Idag mår jag bättre, så det finns hopp om det.
Sitter för tillfället och gör allt annat än jag borde. Det jag borde är att plugga, eftersom vi har psykologiprov på torsdag och tydligen så är det någon uppgift som ska in idag också. Hoppsan.. Man är inte van att det händer grejer och att det är saker man måste plugga på. Men ja, nu ska ju jag iväg om 10-15 minuter, så det får bli när jag kommer hem. När nu det blir eftersom jag har en lektion till 17.15 och sen ska pappa och jag ut o köra. Körlektionen imorse gick för övrigt bra och om min körlärare tror på mig så borde det ju gå vägen. Shit, jag nästan längtar efter den där känslan att ha klarat det. Haha, jobbigt om man kuggar då.. Men om jag inte, då ska vi ut och käka sa pappa ^^ Lite häftigt, tänk om jag har körkort om 24 timmar...  

Jävla kuksjuk!

Jag vill bara bli frisk!
Jag vill inte känna att jag lever varje gång jag sväljer.. Ingenting hjälper heller, eller åtminstone lindrar. Mamma köpte några sugtabletter igår, såna där riktiga och dyra tabletter. Men dom hjälpte inte ett dugg.. Inte heller mina favorithalstabletter som funkar i alla lägen. Inte ens te med massa honung. Jag som ska ha körlektion kl 7 imorgon då, undrar hur de kommer gå. Som tur är har jag en snäll far som skjutsar ner mig till stan. Och på körlektionerna pratar jag inte så värst mycket. Men det gör jag i skolan, så får se om jag orkar gå imorgon för det blir en lång dag, till 17.15. Men nu har jag tagit mig en alvedon och ska krypa till sängs så får jag hoppas att jag mår mycket bättre imorgon.   

Bröllopshelg

Jag lyckas alltid bli sjuk vid helt fel tillfällen.
Det börja i fredags och igår morse vakna jag och knappt kunde prata. Halsmandlarna var dubbelt så stora som dom egentligen ska vara. Men ja, det var bara att ta sig upp, packa väskan lite snabbt och sen sätta sig i bilen 2 timmar upp till Örebro. Det var egentligen tänkt att jag skulle kört, men jag orka verkligen inte utan sov hela vägen.

Sen var det dags för bröllopet mellan kusin Jenny och hennes Sören. Efter 14 år tillsammans, så det var på tiden!


Måste erkänna att jag hade svårt för att hålla tillbaka tårarna.. Sen när har jag blivit så känslomässig?! haha


Vissa hade roligare än andra tror jag visst :P


puss :)


Sen blev det dags för mat och dom hade placerat mig vid det tråkigaste bordet.. Bara massa gamlingar!


Bröllopsdansen var riktigt klockren! Haha, det var det roligaste på hela kvällen. Sen är ju alltid talen väldigt roliga att lyssna på ^^


Morbror Gunnar, jag & mamma.

Jag var hängig hela kvällen, medan alla andra gick o klaga på att det var för varmt så gick jag och frös.. Mamma blev hängig sen på kvällen med huvudvärk och illamående. Så vi var i säng klockan 1 så det blev inte speciellt sent för oss, haha. Men förrutom sjukdom så var det riktigt kul :)  

Bajs

Just nu lever jag på te, alvedon, halstabletter och cola.
Efter jag kom hem från stan kändes det som jag knappt kunde stå och hade ont i hela kroppen. Så nu ligger jag i sängen och kollar på ett Vänner-avsnitt. Ska försöka sova en stund innan pappa kommer hem och vi ska åka och köpa blixt (äntligen!) Sen måste jag fixa min naglar till imorgon och sånt.. Hoppas jag blir piggare av den där alvedonen, men nu ska jag försöka mig på en liten tupplur.

Sovtajm

Nu ska Kajsa sova.
Tröttare än nånsin, men ändå gladare än nånsin. Kanske tillomed lycklig.
Vart kom du ifrån egentligen? Och varför har jag inte träffat dig tidigare? Du är en såndär.. just det, en såndär dröm

Katt-sovställning


Snygg sovstil va?

Det känns lite som att jag blivit något av kissens favorit här i hemmet. När jag är hemma är han där jag är, i köket, på badrummet eller i mitt rum. Jag sitter ju mycket i mitt rum och då brukar han antingen ligga i soffan eller på golvet. Kan hända att han ligger på fönsterbläcket och kramas med blomkrukorna ibland. Idag när jag kom hem från stan satt han och vänta, sen när jag höll på och ta in posten från brevlådan satte han sig bredvid och vänta på mig, gick "fot" med mig upp på grusgången och in i huset. Han är ju den bästa katt man kan önska sig och han är min favorit, alla lägen :)  

Utbildning

Kom nyss hem från utbildningen på volontärarbetet.
Jag känner mig amitiös, jobba gratis och allt. Men fasen va kul det verkar. Mycket film, mycket folk och mycket nya upplevelser - precis som jag vill ha det!



Det här är trycket vi har på tröjorna som vi jobbar i. Min älsklingskamera är död (?) så fick ta med den andra kamera så kvalitén blev lite sådär. Får hoppas att det bara är batteriet som laddat ur i systemkameran, annars är jag död!

25/9

Lönedag!
Jag har längtat hela månaden och lite till på den här dagen. Dagen då jag skulle köpa min efterlängtade blixt. Fast jag får vänta en dag till så det blir imorgon som den stora dagen kommer.. 

Jag sprang runt på stan efter skolan alldeles ensam och vilsen så jag ringde min kära Micko så hon kom ner så vi gick en stund. Har äntligen köpt nya skor och så blev det lite lösnaglar till bröllopet. Sen blev det inte mycket mer.. Jag är nog lite snål av mig. När vi sprungit omkring på stan i 2 timmar och jag kom på att jag inte har något att göra, som inget att plugga eller liknande, tyckte jag de va ganska tråkigt. Men sen när jag fattat att jag inte hade något att göra skulle det bli såå skönt att komma hem och lägga sig i sängen o glo på tv (aha-upplevelse). Då kom jag på att jag är en upptagen person iallafall. Ska ju på den där utbildningen idag klockan 19... Så ja, det är bara att sätta fart att få i sig något att äta och försökta snygga till sig så gott det går. Är grymt seg idag, börjar nog bli förkyld.. O så har jag ont i knät. Hrmf.  

Typ torsdag?

Idag är jag seg.
Det var visst någon som snodde med sig min energi hem igår kväll ;) Om hans förkylning är bättre också så beror det nog att vi bytte, han fick min energi och jag fick hans förkylning. Rättvist ^^ Men man har ju sovmorgon och börjar inte förens 9.50, så alltid nåt.

Idag är det löön och jag ska köpa min efterlängtade blixt till kameran! Så jäkla gött. Gänget i klassen ska ut ikväll, men jag tror hellre jag sitter hemma och pillar på blixten (a) haha. Har utbildning till det där volontärjobbet ikväll också och det visa sig att jag inte behövde gå själv. Mattias var igår, så får se vad han säger om det idag. Spännande.

Jag ska nog göra ett nytt försök att söka till vimmelfotograf till efterfesten.com. Kaanske att man ska skicka med ett cv och vara lite mer seriösare ^^

Nu är det iallafall dags för frulle.

Gaah

Det ska bli så skönt att förhoppningsvis aldrig mer se min körlärare efter tisdag.
Låter ganska grymt, men så är det. Jag är så förbannat trött på körlektionerna så jag har lust att bara spy på dom. Mina linser har strulat hela dagen idag, så när jag skulle korsa en väg så fick jag solen i ögonen och då börja mitt öga rinna. Det var lite jobbigt och nu tror säkert min körlärare att jag satt och grät bara för att det inte gick som jag ville. Haha, vilken tönt tycker han säkert.

Idag hade vi iallafall spex-foto i skolan. Jag sprang omkring i min tomtedräkt och kände mig bara jättedum. Vi fick iallafall sluta 20 minuter tidigare, så det var de värt. Nu när jag kom hem och såg på lönespecen upptäckte jag att jag missat att fylla i 1½ h OB. Klant? Skapligt, så nu måste jag skicka mail till the boss och se vad han säger om det. Och det måste jag hinna med, liksomatt städa undan, äta och göra något åt att jag ser förjävlig ut, innan pappa kommer hem och vi ska ut och köra. Sen blir det filmmys!

Nykter av vin och full av längtan..

Idag är jag inte riktigt lika pigg som jag var igår.
Blev lite för sent igår. Eller ganska så mycket för sent... Kom väl i säng vid halv tolv-tolv. Men det kan det vara värt ibland ;)

Jag börjar bli lite smånervös att jag inte hinner vara med på fotot idag som vi har, eftersom jag har en jävla körlektion. Varför måste det alltid krocka för? Eller varför får vi såna tider så att det krockar hela tiden? Jag blir lite sur faktiskt. Men i värsta fall får jag väl sticka därifrån, för fotografer är som dom är. Håller väl sig inte riktigt till den tiden som är utsatt.. 
Jag vill bara att det ska bli kväll nu!

Kväller

Nu har jag suttit konstant i drygt 2 timmar med den där jäkla artikeln.
Och jag är äntligen klart! Ganska stel kände jag när jag reste mig efter att ha suttit dom där 2 timmar. Dom försvann fort och tänk att man alltid måste göra saker klara sista kvällen.. Nu missa jag ju alla bra tv-program som gick ikväll också!
Vid halv nio kom jag också på att vi har foto i skolan imorgon. Sånt där foto som man måste vara utklädd på och jag fick panik. Vi ska vara superhjältar och ja, vad finns? Stålmannen, Batman och liknande. Men tja, jag drar till med Tomten! Det är den enda vettiga dräkt som vi har här hemma och han är ju en hjälte, på sitt sätt. 

Fyra låtar är det som hörs ifrån mina högtalar ikväll:
Death and all his friend - Coldplay
Jag är hos dig igen - Lars Winnerbäck
Death by chocolate - Sia
Jesus, walk with me - Club 8
 

Haha, den sista kan man tro är en såndär låt som finns i psalmböckerna. Men det är faktiskt Apolloreklams-låten. Jättefin är den :)

Tada!

Nu har jag kommit hem från körlektionen.
Det där med rondeller är fortfarande inte mig grej, haha. Svårt äre, men det kommer nog nån dag. Så nu måste, måste jag göra uppgiften tills imorgon. Skriva en artikel.. Ganska tråkigt och lite knepigt, men bara man kommer igång så går det nog på räls..

Death by chocolate - Sia
Varför känner jag mig kär när jag hör den där låten? Haha :)

Jag är hos dig igen


Tyvärr är det bara en ganska kass live-verision.. Men enligt mig är de bland de bättre Winnerbäck-låtarna. Texten är helt underbar!

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen



Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar


Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

Bröllopskläder

Det här är kläderna jag hade tänkt o ha på bröllopet vi ska på i helgen. Den lilla svarta känns kanske lite fel på ett bröllop, men den lilla rosa piggar upp det hela. Liksom skorna. I dom där klackarna blir jag nästan 190 cm lång.. Om man ska vara exakt så blir jag 187. Men ja, det är tydligen snyggt med långa tjejer ;)

Jag skippa sista lektionen i skolan idag, fy skäms. Men den där lektionen är så grymt tråkigt och ger i princip ingenting.. Så kom hem vid halv 2-2 och den tiden har jag inte gjort nåt vettigt alls. Ätit tårta och iförsig svarat på lite mail. Hade tänkt göra klart läxan vi har tills imorgon, men den ska jag sätta fart med nu innan jag ska ner på körlektion. Så får jag fixa resten sen när jag kommer hem.

Det blev ju ingen löparrunda imorse som jag var inne på igår kväll. Det blev istället film, Kung-Fu Panda. Så fundera på att ta löparrundan nu på eftermiddagen istället, men solen gassar på så mycket så det skulle bli väldigt varmt. Bra ursäkt jag kommer med va? Haha, men om jag får tid och lust kanske jag tar det lite senare när solen lagt sig ^^


Sovmorgon

Godmorgon
Fasen va skönt det är att vakna 7 och vara pigg! Jag börjar ju inte förens 10.20 idag, så jag hade tänkt lägga mig i sängen o kolla på film ^^ Haha. Det är nog första gången i mitt liv som jag ser en film innan skolan :P

I feel good

Man borde träna oftare.
Mår grymt bra i kroppen just nu. Eller ja, mår bra överhuvetaget :) Det känns lite som att jag svävar fram, haha. Det är värt det där helvetet i en timme för att må såhär bra. Får se hur jag mår imorgon i kroppen, annars kanske man kan ta sig en löparrunda innan skolan, börjar ju inte förrens 10.20. Ehh.. vad har egentligen hänt med mig? Vart kommer all den här energin ifrån?! Men det är bara att tacka och ta emot ^^ Men man måste vila kroppen lite också och på mornarna brukar man ju inte vara så värst pigg ;P
Ligger i sängen och kollar CSI just nu, tänkte nog sova när det är slut, om drygt en halvtimme. Men det brukar ju gå som det går..  Men försöka duger! :)

Någon som förresten vet vad det är för låt i Lindex-reklamerna? Älskar den!

Världens bästa föräldrar

         
När jag kom hem från träningen hade mina föräldrar köpt tårta, bara för att jag klara teorin :) Så söta dom är! Jag blir nästan rörd ju.. Dom är också nöjda med reslutatet, väldigt nöjda. Precis som körläraren Anderas också blev. Han berätta att av 100 som gör provet, så är det runt 10-15 som får bättre än 60+. Så ja, jag är riktigt nöjd!

Spiningpasset var döden! Har nog aldrig svettats så mycket. Men det är så skönt att trötta ut kroppen på det sättet, så nu sover jag nog gott inatt och drömmer ljuva drömma ^^ hihi.

Fan va bra jag är

Jag klara det! :D
Så jäkla underbart.. Nu är jag helt skakis efter att all nervositet släppt. Provet var svårare än jag trodde, men lyckades skrapa ihop 60 av 65. Så jag är nöjd :)
Så nu är det bara att packa ihop träningsväskan för att bege sig ner till stan. Micko och jag ska gå på ett spinningspass vid 5, och innan dess ska jag ha körlektion. Haha, stackars Andreas som får köra med mig idag, kan inte vara lätt när något precis klarat teorin ;) 
Ännu ett steg närmare det efterlängtade körkortet!!

Räknar ner...

Just nu sitter jag och räknar ner timmarna till teoriprovet.
Måste planera allt så jag får ihop det, haha. Måste åka om 2 timmar, tänkte åka till Mormors grav innan för att få lite kraft och stöd ^^ Och tills dess ska jag fixa lunch, det blir lite resten från helgen, fläskfilé och pomme. Och då måste pommen vara i ugnen 25-30 min. Eller om jag kanske kör dom i stekpannan..
Åh, jag vill bara ha provet överstökat! Va skönt det hade varit ifall det skulle varit klockan 10 istället, då hade jag varit klar nu..

Safariparken

Godmorgon.
Här sitter jag och är lite småirriterad. I dagens morgontidning hittar jag den här artikeln:

http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4234522

Det handlar om olyckan som hände i somras i Safariparken. Jag jobba då och man börjar undra om allt som NT skriver verkligen är sant. Och varför dom ens tar upp det. Det är inget som unnar parken på nåt sätt, utan det känns mest bara som NT vill förstöra. Och varför dom vill göra det vet jag inte, för djurparken unnar ju för fasen hela Norrköping!

Det handlar alltså om när en buss körde in i ett träd och krossa två stora rutor inne i björn & varg-hägnet. Hon som guidade fick tydligen efter det sömnsvårigheter och ångestattacker. Dom hade inte fått rätt utbildning i tid och så liknande. Vi som sitter som grindvakter har inte fått någon "utbildning" om något skulle hända. Jag var med om en grej i somras, när en man gick ur bilen precis framför en björn och jag var den enda som såg det och kunde gör något. Det gäller att handla snabbt och det är ingen som sagt till oss hur vi ska göra. Och det kan jag hålla med om är ganska dåligt, men man måste kunna tänka själv också. Jag kan förstå att det inte är så lätt för djurparken att ta hand om 300 nya sommarjobbare och ge dom rätt utbildning. Det skulle ta för mycket tid och säkert kosta för mycket. Men om man är väldigt osäker på hur man skulle göra i olika situationer - varför ligger man inte på och frågar om man kanske kan få en genomgång?
Jag blir så trött på folk som ska ha allt serverat på silverfat hela tiden!

Veckan som kommer

Varför ska allt hela tiden krocka?
Tänkte igenom veckan som kommer nu och ja.. Imorgon måste jag vara hemma från skolan eftersom dom ska ha 'utflykt' till kl 15 och jag har mitt teoriprov kl 14. Men det får jag göra i vår istället, så det löser sig ju. Hoppas det blir regn imorgon bara för det, höhö. Nej, så taskigt jag är :o Men på tisdag verkar det lungt, än så länge. På onsdag skulle jag, Zandra & Mattias gå på utbildning för jobbet på filmfestivalen, men det kanske blir så att jag går på torsdag istället. Eftersom man kanske får besök på onsdag ^^ Men då löser det sig ju på det sättet, men det var bara det att Micko snacka om spinningpasset som vi skulle gå på. Har vi tur så hinner vi till det imorgon, efter min körlektion. Annars så är det ett på torsdag. Och ja, då är jag ju upptagen? Kanske att man skulle hinna emellan då..

Men än så länge - det löser sig!

Söööndag

                 

Vad är det som börjar idag då?!
Som jag har längtat & väntat! Det kändes som det skulle ta en evighet när de skulle börja igen den 21e september. Men det har gått ruggigt fort.. Vet inte om det är bra eller dåligt?

Nu på kvällen var jag och träna på gymmet.
Känner mig duktig, även om jag fortfarande är lite vilsen. Men bara lite ^^ Mamma skulle på ett gympa pass, men det där är inte riktigt min grej. Men när hon kom dit upptäckte hon att hon hade tagit med två högerskor. Smidigt? Inte så värst, men hon fick låna ett par skor iallafall så det löste sig.

Dagen lördag

Godkväll, får man väl säga såhär dags.
Idag har det jobbats. Gick skapligt faktiskt :) Willy på jobbet har slutat äta godis, men att äta kakor det får han, så chokladkakor är inget problem. Och Kexchoklad, ja det är ju kex. Haha, det var ett gott skratt.

Pappa är på landet den här helgen, mamma var ute under dagen idag och såga ner träd och sådär. Så mamma kom hem nu på kvällen och hade köpt fläskfilé och pomme som vi tillagade medan vi stod och sköng o dansa i köket tillsammans med katten. Hmm :P Vi börja kolla på Lilja 4-ever, men jag kände att jag inte klara av den. Alldeles för jobbig var den. Undrar om jag kommit in i nån känsloperiod?   

Fridaay

Fniss-fredag is back!
Lektionerna i skolan gav inte mycket idag. Satt mest och gjorde ingenting på dom tre lektionerna vi hade. "Party-fredag med Marie"  har det iallafall varit :)  

Jag träna med Micko efter skola iallafall, duktigt :) Fast det är inte lätt att vara tjej på ett gym, haha. Så nu har jag 6 gånger kvar på mitt 10-kort och det ska jag hinna träna upp tills den 6e oktober. Kommer jag lyckas? Det är mitt mål den här månaden iallafall ^^


För en dag var du bara där. Jag kan se mina drömmar i dig. Jag tror det sa klick. Jag tror jag är kär..

Sova?

Jag trodde jag skulle kunna vara i säng för en timme sen.
Men så sitter man ändå här. Som vanligt. Jag ska ha körlektion 7 imorgon, så får gå upp tidigt. Har iallafall duschat nu på kvällen så jag slipper göra det imorgonbitti. Nu har jag packat stoora träningsväskan också, för jag och Micko ska träna imorgon! Uj, så duktigt vi är. Eller ja, Micko är ju redan ett muskelpaket eftersom hon tränar med dansen. Men jag är ju bara skinn, ben och fläsk. Så jag tänkte börjar bygga lite muskler istället. Får se hur det går om det bara blir en engångsgrej eller om vi fortsätter. Alltid kul att vara två när man tränar :) Men nu är det dags för sängen! Natti natti

Det går bra nu

Kom nyss hem från mötet inför vårat projektarbete och kan ju säga att det gick oförskämt bra.
Allt passa in som det skulle, lokalen funka utmärkt, datum funka utmärkt och så vidare. Känns bra måste jag säga. Måste ge en eloge till Elin & Simone också. Jag känner mig just nu bara som en svans som hänger efter och gör ingenting.. Känns som att jag inte har riktigt har samma koll som dom, men hoppas snart att jag kommer in i allt och tar min plats jag också! 

Det känns oförskämt bra i skolan just nu också. 
Jag har ingen läxa överhuvetaget. Inte ens nåt som jag kan plugga på bara för pluggandets skull. Har en bokanalys som ska vara inne imorgon, men det fixa ju jag redan för några dar sen. Så ja, jag sitter här och gör ingenting. Mamma & pappa ska på konsert ikväll också, så det kommer bli en lugn och skön kväll :) Mamma ska för övrigt ta en fotokurs. Hon fick en bekräftelse idag och hon är så glad. Hon sa lite försiktigt "man måste ta med egen kamera.." Ja mamma, du får låna min ^^ Och då är det inte systemkameran, utan min älskade canon ixus 860 is. Det är verkligen en superkamera :) Enkel att använda också.    
 

Försovning?

Jag får tacka min körlärare att jag inte försov mig idag.
Hade ställt klockan på 7 och vakna när min körlärare smsa vid 9 och då hinner jag nog om jag skyndar mig, börjar 9.50... Körläraren hade fått en tid ledig 17.15 istället för 7.00 imorgon, men eftersom jag ska på ett möte idag också (vuxenvarning) inför vårat projekt, så får det ändå bli 7.00 imorgon.. Typiskt att allt ska krocka med körningen. Nu är det bråttom bråttom!

Vuxen?

Nu har jag gjort klart nästan allt jag skulle till skolan.
Får sitta lite sen när jag kommer hem från mötet (visst låter det vuxet?!).
Har jag tur kommer någon av mina föräldrar hem inom 10 minuter så jag kan få skjuts ner till stan, annars cyklar jag ner. När jag sa till pappa att jag skulle jobba volontär tyckte han nog att jag var lite smått dum o huvet. Jobba gratis - det skulle han aldrig göra. Men sen har man ju olika synsätt. Jag ser det mesta som en ny erfarenhet. Sen är det inte mycket jobb heller. Filmfestivalen håller på i 10 dagar och av dom dagarna kanske man skulle jobba 4 gånger. Sen får man ju se på en himla massa film! :)

Inte min dag

                           


Idag är jag gaanska så irriterad.

Mest på folk, och då okända folk som bara är ivägen. Bara som när jag skulle gå och byta mina vantar på stan som var trasiga, så kom det fram två killar som ville snacka om såndär välgörenhet. Inom loppet av en minut! Det var inte många meter jag hann gå innan den andra kom fram. Varför? Som om en fattig student skulle vara intresserad av något sånt..  
Jag kunde iallafall byta min vantar och sen satte jag mig på körskolan. Där fick jag iallafall en klapp på axeln av min körlärare för att jag var duktig och plugga - alltid nåt. Provet är på måndag, och självklart skulle vi ha en "utflykt" men naturkunskapen hela den dagen som jag missar bara för ett sketet teoriprov. Då är tanken såklart varför just den dagen? Varför inte tisdag? Men nu har jag den utflykten kvar till i vår och jag är ledig hela måndagen så jag kan plugga teori. Det gäller att se positivt... 

Sen när jag var på väg hem från körskolan höll jag och min cykel på att bli påkörda av en bil. Det var också väldigt irriterande att det stod två personer som lyckades blocka upp hela cykelbanan och innan jag kom hem så var jag tvungen att stanna cykeln för en jävla gubbe på moppe som kom i en fart av typ 2 km/tim. Undrar vad som kommer härnäst som irriterar mig? Kanske att jag inte hittar något att äta för jag är vråålhungrig. Sen blir man ju inte glad över att man måste plugga, men ska iallafall på ett möte om volontärjobbet på filmfestivalen. O bara för det så är det bra på tv idag...  

Volontärjobb

Morning sunshine
Just nu sitter jag och äter en härlig frukost. Två polarmackor med korv och smält ost ^^ Igår åt jag brakfrukost med gröt och hela köret, men det spelar ingen roll om jag äter en macka eller en tallrik gröt för jag blir ändå hungrig vid samma tid på dagen. Så jag gör det enkelt för mig :)

Såg att jag fått en bekräftelse att jag ska jobba volontär på filmfestivalen här i stan. Man får ingen lön, men man får se på alla filmer istället :) O det är ju aldrig fel.
Nu ska jag äta upp min macka och försöka göra mig snygg, för sen måste jag åka.


Jag & min canon <3


Råttmannen

Nyss kom kissen bärandes på en råtta.
Eller okej, det var en liten sketen mus.. Men han är ändå 15 år! Ska man jaga råttor/möss då? Hmm, tydligen. Det är lite som morfar som är alldeles för pigg för sin ålder. Han är 82, tror jag. Men beter sig som 60. Eller inte ens det, 20 kanske. Så båda dom trivs ihop :) Men iallafall, jag är inte rädd eller har svårt för mycket, förutom råttor och möss. Det är de vidrigaste jag vet. När han kom där med musen var det ett "duktig kisse" och en liten klapp på hans huvud, så långt ifrån den där äckliga varelsen som möjligt. Men på nåt sätt är man ju ändå nyfiken och står och glor på den ett tag och det spänner sig i hela kroppen. När jag sedan går därifrån skakar jag nästan.. Ett försök till att försöka acceptera dom.
Men en dag, ska jag bekämpa min rått&musfobi!

Nu har jag iallafall lyckats göra det jag ska.
Skickat iväg mail och fixat med lite till skolan. Städat rummet har jag gjort också. Det var också ganska vidrigt. Det tar ju inte lång tid att bara dammsuga av golvet lite, så det ska jag försöka göra oftare. Men okej, mitt liv kommer bestå av sova, städa, plugga? Härligt!


Nu plingar det på dörren! :D

Vad skriver man?

Just nu håller jag på med en ansökan till efterfest.com.
Men alltså.. vad ska man skriva? Ska man skriva allt om sig själv och sitt liv, eller räcker det bara att "hej jag är intresserad av att bli vimmelfotograf.."? Det stod ju inte så utförligt vad man skulle skriva. Jag blir så nervös på sånt här! Haha. När jag sökte till jobbet jag har nu så var det som ett frågeformulär man skulle fylla i. Det känns ju lite bättre faktiskt.. :P Men ja, jag får suga på karamellen ett tag. På tal om det ska jag nog ta mig bort till Konsum och köpa mig lite snacks, hihi.

Ett steg närmare..

Jag vakna pigg idag när klockan ringde på 5.30!
Jag är stolt över mig själv att jag kommer i säng när jag ska nu för tiden :) Men körlektion gick bra, trots att det var så tidigt som 7. Halkan gick också bra, alla blev godkända. Fast, är man korkad om man trodde att det var is man skulle köra på? Jag blev lite besviken på det, haha. Nu är jag iallafall ett steg närmare det där efterlängtade körkortet..

Jag struntar i volleybollen idag. Ute i det här vädret känns inte som någon hit utan jag är heller hemma och fixar lite. Först och främst ska jag ta mig något att äta. Sen hade jag tänkt skicka iväg lite mail, bland annat till efterfesten.com för att söka som vimmelfotograf. Så jäkla kul det skulle va! Det är lite riskablet bara att man ska ha sin egen utrustning, men är man nykter så ska det nog inte vara några problem. Kanske man kan ta bilen hem sen också ;)

Senare idag kommer Stina på besök :D Hon fyllde år i fredags och inte har jag fixat någon present till henne. Skäms på mig! Fast tror faktiskt hon klarar sig utan någon, åtmistone ett litet tag till ;)


Tidig kväll

Ikväll blir det en tidig ikväll.
Helst så tidigt som nu, men vill så gärna se CSI så tänkte gå pch lägga mig efter det, vid 10. Och varför så tidigt? Jo, jag har körlektion 7.00, vilket betyder att jag måste åka hemifrån vid halv 7. Shit pommes. Men ja - både Tomas och pappa tror på mig, haha ^^ Sen efter det blir det halkan! Det ska bli spännande, alla säger att det är så kul :) Får se om jag orkar gå på volleybollen vi har på eftermiddagen, för vi har inget annat i skolan imorgon. Perfekt! :)

Skolan..

Just nu sitter jag i skolan med huvudvärk.
Ingen större hit, men det får gå. Håller på med ARL, arbetslivserfarenhet. Ska skriva information om NUBF basket och göra en folder.. weei. Sen är det dags för lunch och sen har vi 2 lektioner kvar, svenska & naturkunskap. Sen har jag en extra kurs kl 16-17.15. Men nu är det dags att dra sig..

Gratis makeup

Klicka & bli medlem!

Första gången jag ens försöker med sånthär. Men ja, försöka duger! :)


Step up



Jag tror jag precis blev kär i den här filmen.


Filmproblem

Nu har jag läst klart teoriboken!
Inte idag förstås, utan har hållt på ett tag. Men nu har jag plöjt igenom den och allt känns lite bättre ^^ Det känns så bra att jag hade tänkt kolla på en film. Funderar på och är lite sugen på att se nån gulligull film - såna som jag hatar. Man blir ju så myssugen! Eller kanske Kung Fu Panda eller Hancock. Hancock  känns som att den är för bra för att ses på datorn.. Klurigt.

Bilteori

Suck..
Jag börjar bli nervös. Fick mig en tankeställare nyss att det skulle skita sig på uppkörningen, att det inte skulle gå och jag bara skulle ge upp. Vad är det för en tvångstanke?! Då blev jag ju nervös inför teoriprovet också och tappa all koncentration. Eller så är det bara att dom som skrivit teoriboken är så korkade:
"Framåt eller bakåt får lasten skjuta ut hur mycket som helst, så länge man håller sig inom den tillåtna längden 24 meter..."
24 meter är väl inte hur mycket som helst?

Gos :)


Ny design

Hela morgonen har jag suttit och pillat med designen.
Egentligen är det bara en ny header och lite små grejer, men jag är nog ganska nöjd tror jag :) Så jag har varit vaken sen halv 9 idag ungefär. Förstår inte hur jag kan sova så mycket.. För jag gick och la mig vid tolv, så det blir ju nio timmars sömn. Och jag sov säkert lika mycket igår natt. Då borde jag ju vara utsöv inför veckan som kommer nu ^^

The day that never comes med Metallica är en låt som har gått varm det senaste dygnet. Vet inte om kissen gillar den också, för han har börjat hålla mig sällskap här i rummet. Han går mellan min soffa och ena hörnet i rummet. Undrar om han går i sömnen?

Burr.. it's cold in here!

Nu har jag letat fram mina duntofflor ur garderoben.
Då är det höst på riktigt! Just nu väntar jag bara på att Saturday Night fever ska börja och tills dess vet jag inte vad jag ska göra. Haha, sjukt de låter. Men jag ska nog ligga och värma upp sängen lite ^^

Lördagskväll

Jag hamna på en fyllefest för 50+
Det är ju inte alltid som moster fyller år, haha. Dom äldre hade väl lite roligare än vad jag hade, men det funka ändå. Det snackades om allt från mammas rymning på trehjuling, morfar's dansdejter, andra fyllefester och klassfester. Morfar höll faktiskt bara ett tal den här kvällen. Eller kanske två. Han brukar annars ha med minst tre tal på en kväll. Han är en talare, min morfar! 

Just nu sitter jag och kollar lite på Sing-a-long. Jag är lite av en sån nörd, haha. Musiklekprogram och kriminalserier är min grej ^^ Funderar på om man orkar vara vaken till Saturday night fever, vill gärna se den. Men den börjar 23.55 och är slut vid 3 nångång.  Har kommit fram till att jag tycker John Travolta är snygg.. Också en "aha-upplevelse" som jag fick när jag satt och kolla på Grease.

Knas-kisse!

Just nu sitter jag och skrattar så mycket åt katten att jag gråter.



Hur lyckas han? Han har lagt sig i min uppblåsbara fotbalja, sen när all hans tygnd hamna på ena sidan så ja.. Det var väldigt kul att se proceduren till att han hamna där han är iallafall, haha.  

Mamma och jag kom precis hem från stan. Skulle fixa en födelsedagspresent till min moster som fyller år idag, som vi ska åka och fira senare :) Fick köra ner och det gick super! Så jag är så glad att jag ska lägga mig med teoriboken och läsa en stund :)

Bump In The Road

                 

If the a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
it leaves me fall, but the trees stand tall
this is a bump in the road
dont give up, you will make it
dont give up, you will make it


Bump in the road - Erik Hassle


U can't touch it



Älskar den låten! Den får mitt illamående att släppa lite :)
Nån mer som tänker på Charlies Änglar av den där låten btw? ^^

Musikvideo-fan

När vi var i fjällen för ett par år sen skällde Jennifer på mig för att jag satt och glodde på ztv.
"Såntdär kan du ju inte sitta och bara glo på!"  Medan hon är en riktig såpa-nörd.. Ni vet som Våra bästa år. Eller värsta år? Kan aldrig hålla reda på dom där, haha. Sånt sitter iallafall hon och kollar på och det är sån som jag avskyr. Hihi, tänk så olika man kan vara :)

Jag kom iallafall och tänka på det när jag sitter på YouTube och glor på musik och musikvideos. Bland annat Miss Li, Erik Hassle, Metallica m.m. Jag har ju en ganska bred musiksmak. Eller jag gillar det mesta, beroende på humör :)
Men vissa vidoes kan verkligen få låten att sjunka. Som Erik Hassles låt Hurtful, i somras älska jag den och blev hur glad som helst när dom kom på radio. Men sen när jag såg den offentliga videon till så blev den inte alls lika bra. Videon gör ganska mycket med andra ord, åtminstone för min smak :)


Elin, om du läser det här.. Här har du Movits! :)

Stina 18!


Grattis Stina på myndighetsdagen!


Haha, bilden är minst 6 år gammal :)
Vi får fira 12års vänskap i år också. Bästaste Stina!

Fniss-fredag

Kåt-fredag har blivit fniss-fredag!
Denna dag har bestått mycket av fniss. O det är ju alltid trevligt. Eller?

Just nu sitter jag och lyssnar på den gamla klassikern Nothing else matter, med Metallica. Känner mig allmänt uttråkad och har inget att göra. Kanske ska lägga mig i sängen o se om det är något på tv?

Framtidsyrke..

Jag har som dröm att bli polis.
Jag har inte kunnat tänka mig något annat de senaste åren. Men sen fick jag mig en tankeställare att jag ville bli ambulansförare, för det är ju inte helt säkert som allt går ihop sig med polisyrket. Men när man sitter och kollar på Sjukhuset undrar man om man verkligen skulle klara av det. Man har en enorm press på sig och att kunna klara av det psykiskt.. Men ja, den som lever får se - nu är det Idol.

Kärlek?

           

Det är något speciellt med höst.
Jag älskar höstvinden och dofterna, det är så friskt och fräsht.
Men sen är det ju också en tid när alla stänger in sig för att kylan börjar tränga på. Oftast med sin kära. Men jag, jag är ju stolt singel sen 2 år tillbaka. I 2 år har jag desperat letat efter någon som jag kan dela livet med. Men sen i helgen kom jag underfund med att fan vad jag älskar att vara singel. (varför får jag alltid såna "aha-upplevelser"?! haha
Men jag får helt enkelt stänga in mig med mig själv, som jag äntligen har accepterat och är stolt över och som jag kan lära känna ännu bättre. Eller varför inte med mina älskade vänner, som verkligen bryr sig? Jag har inte många såna kvar, men dom jag har kvar är mer än guld värda och jag vet verkligen var jag har dom. Det betyder allt.

Pappa har haft allt!

Pappa: Har du köpt ny jacka?
Jag: Ja, köpte den igår
Pappa: Snygg den var! Är det riktigt skinn?
Jag: Nja, inte riktigt
Pappa: Jag hade nåt liknande när jag...

Varför blir det alltid så för?! Haha.

Denna dag

Jag är glad :)
Men idag är det nog ingen dag man ska vara glad på. 11 september. Än så länge har det gått bra och det har känts som vilken dag som helst.
Men idag är jag sådär glad som man inte har någon anledning över. Kom precis hem från körskolan där jag pluggat lite och haft körlektion. Den gick bra, så nu har vi planerat de sista veckorna till uppkörning. Nästa vecka är det halkan som gäller. Och 2 körlektioner kl 7 på morgonen! Hur kommer jag orka det? Äsch, det kommer gå bra :)

Dagen torsdag

Godmorgon!
Idag fick jag sova ända till 8, dvs ca 9 timmar. Det sluta med att jag fått något vagel-liknande PÅ ögonlocket o det ser ut som om det hänger. Inte så kul precis. Men förhoppningsvis går det över när man vaknat till lite mer. Har duschat och käkat frukost nu och ska dra om en halvtimme ungefär. Jag äääälskar sovmornar! Speciellt när man börjar vid halv 11, för då hinner man massa innan skolan. Även om jag bara börjar 9.50 idag.. Känns inte som att man hinner så mycket mer än att ta en dusch och äta frukost i lugn och ro.

Idag har jag btw gjort något ganska klantig.
Har körlektion 14.00, mitt i den grafiska kommunikations-lektionen! Hur tänkte jag där egentligen?! Vill inte missa något därifrån, men nu måste jag gå en timme tidigare.. Jaja, det löser sig :)

Nu är det höst!

Natti natti!

Klockan är inte ens tio och jag ska gå och lägga mig!
Jag känner mig stolt ^^ Datorn krånglar som vanligt så det är ett under att jag överhuvetaget kan skriva det här inlägget. En ny dator är på inköpningslista, näst efter blixten förstås. Även om det kommer ta några år, sisådär 70 kanske, innan jag har lyckats spara ihop till nån dator. Jag har en fundering på att lämna in skiten nånstans och se vad dom kan göra med den. Men nja, jag är nog för lat. Eller för feg? Dom kanske säger att det bara är att kassera hela.. Nah, tveksamt till de va?

Smyckesträd


Det här är bland de bästa inköpen jag gjort faktiskt.
Ett träd där alla smycken får plats, perfekt! :) Förrut låg dom bara i en klump och man hade ingen ordning alls på dom, och heller ingen koll på vad man har ^^

Nu har jag plaserat mig i sängen och tittar på tv.
Idol är precis slut så nu är det Vem kan slå Filip och Fredrik. Mamma och pappa kollar på fotbollen, men jag ville ligga här o kolla tv och redigera lite bilder :)


Brunt

Undrar om det är för att solen har slutat lysa som man är så förbaskat trött.
Tror nästan det, för jag hänger inte med alls. Det bara regnar och regnar och inget solljus. Blä.

Idag har iallafall Kajsa införskaffat sig en skinnjacka! Eller aa, en plastjacka från H&M. Men jag är nöjd, tror jag. Jag är ju förstås efter, som med det mesta. Men det känns som om dom jackorna kommer hålla i sig ett tag till. Hösten, vinter, våren kanske? Vem vet. Brun är den iallafall :) Hade tänkt införskaffa mig ett par bruna stövlar, men nu lutar det åt svarta istället. Eller det kanske funkar med brunt + brunt?

10/9

Usch, det här verkar inte bli en bra dag.
Känner mig ganska risig idag. Ruggigt trött och ändå blev det inte så sent igår. Senare än vad jag hade tänk, förstås. Just nu längtar jag bara till helgen så jag får sova! Det var snack om utgång på fredag, men just nu känns det som jag inte pallar. Ligger hellre hemma i sängen än bränner pengar ;)
Ont i tungan har jag också.. Och det är inte roligt nånstans :o Kan vara därför jag känner mig lite nedstämd idag. Fundera på om jag skulle byta stav, antingen till en längre eller läkarstaven. Men nu när jag ätit frukost och borstat tänderna känns det lite bättre. Så får hoppas att de fortsätter så.

Hungerbarn

Just nu känns det som att jag kan äta hur mycket som helst.
Tror jag måste skärpa mig med maten, har börjat gå ner i vikt.. Och det behöver jag inte, snarare tvärtom. Så det ska de bli ändring på!
Nu har jag lyckats plugga lite också, känner mig ganska nöjd. Så nu ligger jag i sängen, frusen och dan, och kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik :)

Jag & min kamera



Idag är jag helt väck.
Åtminstone min hjärna. Körlektionen imorse gick inte alls. Inte alls! Usch va dåligt det gick.. Skolan gick skaplig, åtminstone bättre. Hade mental träning som sista lektion, där vi hade avslappning och jag somna. Sov säkert bara i 10 minuter men när jag vakna kändes det som jag sovit en helt natt, haha. Men nu är det plugg som gäller, behöver bli klar med ett par saker. Sen blir det att sova tidigt ikväll!

9/9

Godmorgon!
Uppe i tid, väldigt skönt. Nyss åt jag & kissen lite frukost, så förhoppningsvis kan det blir lite ordning på min mage. Den är inte glad på mig idag.. :/ Så snart ska jag iväg på körlektion. Igår gick det ju riktigt bra, pappa var med också så vi kanske kan komma ihåg tillsammans vad det är vi ska träna på ^^ Inte långt kvar nu!
Igår satt jag på körskolan och plugga teori från klockan halv tre till halv fem. Sen fick jag inte göra mer, eftersom man tydligen bara fick göra 6 test/dag. Dåligt! :P Men hade tänkt sitta lite efter skolan idag också :)

Men nu är det dags att dra sig. Hejsvejs!

Kväller...

Varför blir det såhär för?
Haha, jag hade nog behövt varit i säng för 2 timmar sen! Jag börjar komma in i mina dåliga vanor igen, inte bra. Måste skärpa till mig! Så imorgon är det dags för körlektion 9.15. Fick skippa sovmorgonen :( Även om ja tyckt det är skönt att göra saker innan skolan, när man väl har sovmorgon. Men det är ju när man kommer i säng i tid.. Men nu är det bara att göra det bästa utav situationen och helt enkelt gå och lägga sig! :) Godnatt.

Beyond all fear



Den är så fin!
Det var länge sen som jag fastna för en artist såhär, som jag fastnat för Nomy. Lyssnar jämt på honom, jämt jämt!

Efter helgen-snack

Hela dagen har det bara snackats om helgen.
Eftersom det var klassen som var ute och fira 18-åringarna, så hade vi en del att prata om. Och ja, vad ska man säga? Haha.


Jag börjar garva varje gång jag ser den där bilden :P 


Jag, Matilda & Simone


Nu är det plugg som gäller!

Freakshow

Would you hold me if I'm empty
Would you care if I was lost
Would you love me if I'm guilty
No matter what it cost

Would you use your knife against me
Would you cut me just to see
If I would go to heaven
But that remains to see 

So welcome to my freakshow 
This is who I am 
Part of me is empty
But I am still a man 

So use your imagination
And take a look around 
This is my creation 
This is what you found 

Welcome to my freakshow 
You may never leave 
This is everything I know 
For your's is hard to believe

Faan..

Jag vill bara lägga mig ner o gråta!
Varför hamnar jag alltid här för? Det är så orättvist.. Allt känns som mitt fel, fast det är det inte! Inte någonstans, för det är inte mitt ansvar. Jag måste kunna ta såna här smällar. Jag har varit med om det så många gånger om nu, men ändå är det samma knipande känsla i magen.. Jag blir så arg och ledsen för ingenting, varför?

Kväll..

Just nu ligger jag i sängen och slötittar på tv.
Känner mig ganska nere faktiskt.. Det känns lite som att de blir så när man haft full rulle 3 dar och sen sätter man sig ner och känner efter. Man tänker efter vad man gjort och börjar fundera.. ångrar jag mig? Men det är ju nu, när man fyllt 18 och man går ut och provar på hur det är. Man blir full och då händer saker som man ångrar. Men jag är en sån som inte vill ångra saker, för vad gör de för nytta? Då tycker jag det är bättre att tänka framåt och bestämma mig för vad jag ska göra åt saken. Bara strunta i det? Känns ganska bra för stunden.

Nu ska jag hålla mamma sällskap med att knapra vindruvor :)

Fest, jobb, fest, jobb

Shit vilken helg det varit!
Inte en lugn stund på 3 dar, haha. Men satan va kul man har haft.
I fredags var det ju skola, efter den drog jag, Tobbe & Liseth hem till mig för att färga Tobbes hår (på hans födelsedag, grattis till han!) och det blev skitsnyggt! Sen när vi var klara med det så blev det fort ner till stan för att träffa Micko & Anna en snabbis. Blev en fika på Chokladkompaniet och vi hann med ganska mycket snack.

Sen blev det fort hem,
duscha och fixa sig för att sen dra till Simones syrra, Felicia. Tobbe fick låna hennes lägenhet för kvällen o ha lite förfest i. Den mesta av den tiden låg jag deckad i sängen tillsammans med Felicias kattunge Boris. Ruggigt trött var jag. Drog till Hugo vid tolv-ett o sen stack jag hem vid halv 2 ungefär, haha.

På lördag
var det att gå upp klockan 7 och åka till jobbet. Grymt seegt. Sen när jobbar-dagen tog slut blev det hem, fixa sig o äta och sen dra till Matilda som fyllde år! Förfesta hos hennes brorsa och sen drog vi till Hugo då också. Där hände nog lite för mycket för mig egentligen.. Men det var riktigt kul ändå :)

Sen blev det upp vid 9 idag för att jobba 11.30-15. Så ja, lite sliten är man ^^

Torsdag

Nu har jag precis varit ute och kört lite bil med mammsen.
Tror det går ganska bra, faktiskt ^^ Satt och plugga teori 1½ timme förrut också, efter att jag varit hos Morfar och hjälpt honom med lite grejer. Så jag var inte hemma förrens vid 18 idag och för att ha varit aktiv i 9 timmar känner jag mig relativ pigg :)

Idag är det Criminal Minds på tv också, yey! Nu när höstmörkret kommer, så börjar det bra program på tv. Jag läntar tills Andra Avenyn börjar, det sluta ju så dåligt! Haha, ett sånt slut som man bara måste se vidare på. Dom kan sina grejer, tv-makarna ^^

Ladan

                    
                    Original

                                     
                                    
                                      Redigerade i photoshop


Den här ladan har jag många minnen ifrån. Det är en gammal lada som bara ligger ett stenkast ifrån vårat hus. Morfar hade när han var bonde och när jag var mindre besökte jag, mormor & morfar den med jämna mellanrum. Då var det en skejtlada. Nu tror jag det är någon inomhushall för friidrott. Men varje gång jag går förbi så tänker jag på mormor. Som har namnsdag idag.. Precis som jag & mamma också. Var uppe vid graven när jag var på väg hem. Får så dåligt samvete att jag inte är där oftare, cyklar förbi kyrkogården varje dag. Så jag borde gå dit oftare tycker jag, för att visa att mormor inte är glömd. Aldrig nånsin att jag kommer glömma henne, älskade mormor.

Känslan av frihet

Har nyss varit ute på en fotorunda.
Men det gick inget bra, kameran ville inte riktigt som jag ville, haha. Längtar till nästa lön då jag kan köpa mig den där blixten..

Det har varit lite småtjafs här hemma om helgen.
Eftersom Tobbe & Matilda i klassen fyller år, ska vi ut både fredag och lördag. Mamma är ju inte så glad åt att jag kommer hem vid 3 varje gång jag är ute, så det blev lite tjafs om det. Sen att det är massa mc-knuttar ute på lördag. Det var tydligen nåt år sen som dom hade sprängt nån. Då tycker mamma absolut inte att jag ska ut. Hon är ju orolig för mig också, eftersom hon bryr sig om mig. Det är jag glad för att hon gör, verkligen, även om jag är dålig på att visa det och bara klagar när hon gör fel.. Jag känner mig så dålig själv då, men jag känner att jag vill klara av att ta hand om mig själv också. Jag är ensambarn och visst, då är det säkert lätt att ha curling-föräldrar. Precis som jag har.. Undra hur det kommer bli sen när jag ger mig ut i livet på egna fötter?

Överhettad dator

Just nu ligger jag i sängen och dricker te.
Med min vanliga otur så kom jag emot strykjärnet som var precis vid vattenkokaren med armen.. Än så länge känns det bara lite, så får hoppas att det inte blir mer, brännblåsor är inte roliga!
Nyss var det Ugly Betty på tv, kommer ihåg när det kom. Det var mitt favoritprogram och jag blev förkrossad om jag missa nåt avsnitt (nästan iallafall), haha. Nu är det inte riktigt lika bra.. Men nu har det övergått till en dokumentär; "Fetman tog hennes liv". Handlar om en kvinna som väger över 400 kg (!). Måste säga att jag blir lite äcklad..

Jag är nöjd

Nu känner jag mig sliten, konstigt nog.
Skolan har hållt på runt 2 veckor och man har redan tappat motivationen. Eller inte helt, men en del av den. Men nu har jag lyckats börja på svenskarecentionen och gjort "grunden". Suttit på körskolan och nyss var jag och mamma ute en körde lite :) Försökte ringa morfar också, men han svara inte så jag får försöka ringa senare. Ätit nyttigt har jag gjort också - en avokado och macka med makrillfilé. Jag är nöjd, så nu ska jag slänga mig i sängen och glo på tv ^^

Tisdag

Idag är det faktiskt sol.
Men det blåser så jag hade både motvind till skolan och hem - min vanliga otur. Kom precis hem efter att ha suttit på körskolan i 1 timme (det börjar arta sig!) och just nu mår jag inte speciellt bra. Tror jag lider av vätsebrist eller näringsbrist. Har huvudvärk, är trött och känner mig allmänt väck.. Ibland kommer det som hugg i huvudet också, inget skönt.

Men ändå ska jag sätta mig och börja med en bokrecention som vi har i svenskan.
Den ska vara inne om typ 2 veckor, men för en gångs skull tänkte jag vara ute i god tid. För det är när jag är trött och hängig som jag jobbar som bäst, konstigt nog. Det är nog för att man inte orkar hålla på med annat samtidigt..

Ska ringa morfar också, men tror jag ska göra det senare ikväll också. Tror han behöver det som mest då..

Ännu en ny dag

Godmorgon!
Idag sov jag ända till halv 9 :) Har sovmorgon till 10.20 och det tackar man ju inte nej till^^ Sen jag varit uppe har jag faktiskt städat lite. Ser ut som ett bombnerslag i mitt rum och när jag väl erkänner det - då är det illa! Det är så sjukt dammigt, får se när jag tar fram dammsugaren för det var nog år och dar sen som jag dammsög :P Usch på mig! Men nu ska jag ta en skön dusch, fixa mig lite, äta frukost och sen är jag redo för skolan :)

Innan jag går till sängs..


En upp piggande låt som man nästan sitter och flinar till :) Älskar den! 

So what - P!nk

Godnatt<3

Nu är jag trött.
Så det är väl dags att säga godnatt och tacka för den här dagen. Börjar inte förrens 10.20 imorgon, men det är alltid skönt om man lyckas vakna av sig själv. Och så vet jag inte vad jag ska göra mer den här kvällen.. Kanske ska kolla på tv en stund, men annars är det inte mycket mer.

Jag kommer alltid ställa upp för min morfar! Vad som än gäller. Aldrig att du ska behöva vara själv. Åh, min älskade morfar - jag släpper dig aldrig!

Nervryckningar..

Just nu ligger jag i sängen o glor på tv.
Idag fanns det tillomed lite valmöjlighet, hade svårt att bestämma mig, haha.

Jag har haft nervryckningar i ryggen hela dan idag.
Det börja när vi hade avslappning, så den avslappningen blev inte så avslappnad.. Men sen har det bara fortsatt och har försökt massera och liknande, men inget funkar. Så är det någon som har nåt förslag?

I'm a neerd


Såhär snygg är jag på våran naturkunskap när va labbar ^^ 

September

Shit, redan september!
Och jag har varit 18 i precis en månad, haha. Bara 11 månader kvar till nästa födelsedag - 19. Ingen ålder så dit längtar man inte ^^

Idag hade vi skola från 8.10-15.30. Efter satte jag mig på körskolan i nästan 1½ timme. Nu jävlar ska jag sätta mig där så ofta jag kan och lite till.

Nu kom pappa hem, så ska tjata lite på'n så vi kanske kan ut och köra lite :)

RSS 2.0