Mamma mys!

Idag hade mamma tagit ledigt från jobbet för att ha en dag med mig :)
Det är inte ofta vi har såna dagar, bara mor&dotter. Så dagen har bestått av shopping och lunchande på stan. Vi kom fram till att det inte är ofta som vi äter ute, det skulle vara McDonald's någongång då och då. Men det har varit en riktig lyckad och mysig dag. Har fått springa omkring i varenda skoaffär i stan för att mamma skulle hitta ett par skor som hon ville ha. I gengäld så fick jag lite grejer av henne. Och väldigt mycket skratt :) Världens bästa mamma!
Nu till kvällen och helgen hade jag tänkt ta det lungt och bara göra ingenting och det ska bli riktigt skönt. Så jag börjar redan nu med att slänga mig i sängen och se om jag hittar något spännande på tv.

Det pirrar i hela kroppen och knoppen..

Home sweet home

Vi överlevde kryssningen!
Grymt roligt vare, men väldigt skönt att komma hem.
Direkt när man kommit hem och har kört i princip hela dagen, så blev det till att sätta sig ner och ringa en massa massa samtal. Först till pappa för att säga att jag lever, sen till mamma men hon svara inte, så då ringer man vidare till tandläkaren som bombat mig dom här två dagarna jag varit borta. Där är det upptaget, jaha, ringer mamma igen och den här gången svarar hon. Pratar massor med henne och när man lagt på så var det att ringa till tandläkaren igen. Den här gången svara dom också och jag fick en tid till att dra ut min tand, imorgon. Fint, då är det avklarat. Nästa var att ringa till veterinären. Ringer först till det ena, upptaget. Ringer till det andra och dom svarar. Har en tid på tisdag, men jag säger att jag återkommer och ringer igen till dom andra som ligget mycket närmare. Dom hade en tid på torsdag och den blev de.
Sen lägger jag mig i sängen för att ta det lungt och kanske sova lite. Då kommer mamma hem från jobbet och tycker jag ska äta. Då gör jag det och jag hinner inte mer än att äta upp förrens jag ska iväg igen. Det blev en väldigt mysig kväll. Tack för mig!

KRYSSNING - here we come




Idag drar vi på kryssning till Tallinn!
9 pers som kommer röja järnet ^^ Tillbaka på onsdag!

Resfeber?

Jag mår så himla illa just nu.
Det är inte roligt nånstans :( Irriterad är jag också, eller det är lite bättre nu.. Jag har inte packat nångonting till kryssningen än. Det förvånar mig inte, men jag vet faktiskt inte vad jag ska ta med mig. Smart som jag är hade jag varken några rena underkläder eller liknande och det kom jag på för en stund sedan. Så nu är en tvättmaskin igång och förhoppningsvis kan det torka tills imorgon. Laddar batteriet till kameran gör jag också, det är jag glad över att jag kom ihåg iallafall. Men det blir nog att gå upp ganska tidigt imorgon, så jag hinner göra allt jag ska för just nu vill jag bara gå och sova.  

Jag saknar dig. Jag saknar den där känslan av att veta att någon verkligen bryr sig. Någon som bryr sig om just mig. Men vart gick det snett? Varförvarförvarför? Det här blev svårare än jag trodde..


This is me!

Horoskop

Solen i Lejonet

Hon är översittaraktig, tycker om auktoritet, strävar mot ett ideal. Litet för anspråksfull och vill alltid ha saker. Hon tycker om att ge goda råd. Hon är hederlig, uppriktig, lojal, öppen och ärlig.

Svagheter: stolthet, fåfänga, högmod, förmätenhet och förakt inför andra.

Finansiella problem lindras efter äktenskapet.

Hon tycker om att kasta sig rakt in i det okända och in i äventyr: hon är rörlig, tuff och entusiastisk. Attraherad av långa färder, av att upptäcka det okända.

Svagheter: tar stora risker genom att hon kastar sig rakt in i det okända och in i äventyr. Oförskämd, framfusig och upprorisk. Oförmögen att stanna på en plats, hon är alltid beredd att riskera allt för att uppnå sitt mål.

Nyfiken och undersökande natur. Hon tycker om lugn och ro, att vara ensam.

Hon diskuterar, härleder och bedömer. Hon resonerar logiskt och korrekt.

Svagheter: hon blir lätt irriterad och nervös. Hon säger ifrån och kritiserar. Hon är impulsiv och manisk.

Hyser en fruktan för döden, men vem gör inte det? Nätterna kan vara plågsamma för henne. Hon tycker om forkning, undersökning, efterforskningar. Studier väl skötta.

Hon är tillgiven, älskar familjeliv, hemmet, redet, bekvämlighet. Rik fantasi, kärlek till barn, hon är sällskaplig och tycker om landsbygden, naturen. Hon är romantisk, trevlig, tillfreds i förhållanden. Hon drömmer alltid om den \"stora kärleken.\"

Svagheter: föränderliga känslor. Den beträffande blir lätt fäst vid människor, hon är ombytlig, extravagant, nyckfull, alltid på jakt efter det omöjliga. Ingen auktoritativ förälder, undviker familjekonflikt för husfridens skull.

Hennes öde beror till stor del på äktenskapet. Gifter sig för kärleks skull, barn, lyckligt känsloliv.

Hon är en kolerisk typ, högröstad. Hon är översittaraktig, dominerar och utövar sitt inflytande med kraft. Hon fortsätter till slutet av ett mål, uppnår det och tar sig an en annan gärning med samma starka vilja och entusiasm.

Svagheter: hon är seg och envis. Raseriutbrotten, vilka vanligen är begränsade till ord, är skrämmande.

Snabba beslut, hon har många strängar på sin lyra och vill klättra upp för sammhällstegen. Hon kommer att lyckas genom fenomenal arbetshastighet. Stormigt familjeliv, där hennes aggressivitet visar sig.

Fridfull, lugn natur. Rik fantasi. Trivs i hemmet och med materiell bekvämlighet. En skicklig kock, eftersom hon är relativt glupsk och finner nöje i att trolla fram små saker som är goda att äta.

Svagheter: hon är för förtjust i att äta, tycker om det egna hemmet och bekvämlighet för mycket och har en tendens att vara en hemmasittare, som går ut utan någon tillfredsställelse eftersom hemmet alltid är bäst.

Hon får ett gott äktenskap, med en användbar partner som hjälper till att nå framgång om så endast genom sina råd. Hon går aldrig utanför lagens gränser.

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.

Hon är metodisk, tålmodig, misstrogen, artig. Hon talar föga och förslösar inte energi i onödan. Hon har gott minne och organisationsförmåga, tycker om att göra saker och ting på ett grundligt sätt. Hon är aldrig burdus och har ansvarskänsla.

En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Hon är framför allt oberoende och originell. Ibland burdus och retlig. Låter sig aldrig påverkas. Hon tolererar ingen form av bakslag. Hon är beredd på äventyr, även fastän det är riskabelt.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Hon är intuitiv, sensitiv. Ingen kämpe och är obeslutsam.

Väldig sexuell aktivitet.

>http://gratishoroskop.com/cgi-bin/astro/natal

Yepp

Det blev lite för mycket igår.
Det blev så mycket så varken Tobbe eller jag orkade gå ut, utan vi var i den där studentlägenheten till tolv-ett och sen åkte vi hem. Vi var 6 pers och man har faktiskt väldigt trevligt när man inte är så många, bara det är bra personer. Men som sagt, det blev för mycket och det känns som att jag aldrig mer kommer dricka. Men hey, kryssning måndag-onsdag ändrar nog på saker och ting ^^

Idag är det en slappardag. Jag vakna vid 8-halv 9, klarpigg förstås. Käka frukost och sen gick o la mig och kolla på filmen Hancock (jag är efter, jag vet!) o jäklar va bra den va! Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på tills att Jennifer hör av sig och vi ska ner på stan. Jag måste byta ett linne som var för stort och så ska jag gå och hälsa på Tobbe som jobbar på Donken i stan idag. Haha, stackarn!

LOV LOV LOV

Fredag,
betyder lön, skratt & utgång. Inte helt fel faktiskt. Men det bästa av allt? HÖSTLOV! Jisses, så fort allting går.

Gamla katter



Vet ni hur mycket tid och uppmärksamhet en 15-åring, senil kisse behöver från sin lill-matte?

Det går deffenitivt inte att äta själv i köket nere på nedervåningen för då äter man ingenting. Sen kan inte matte bara stå och glo för då äter man ingenting heller, utan det bästa är att hon äter eller gör något samtidigt. Då kan man äta. (Hur ofta brukar man passa in sina mattider till katten?!

Sen måste man hoppa upp i mattes säng klockan halv 7 på morgonen och skrika allt vad man har, bara för att matte har sovmorgon. Man slutar inte skrika förens matte har skrikit tillbaka och man vet att hon har vaknat. Sen tvättar man sig lite innan man lägger sig till rätta nere vid fötterna i mattes säng. Förstås tar man så mycket plats som man bara kan för att matte knappt ska få plats med sina fötter.  

När man sen bara vill ha allmän uppmärksamhet o har skrikit lite för att visa att man vill ha uppmärksamhet, och man får det också, så måste man gå precis framför mattes fötter så hon nästan snubblar. Speciellt när vi ska ner för trappan, det är då som man ska vara först nere. 

Hmm ja, det är inte lätt att ha en gammal katt ibland som behöver uppmärksamhet. Men han ger ju så mycket tillbaka så det gör inte så mycket att man inte får sova på morgonen alla gånger. Eller att man nästan ramlar då och då :)  

Home sweet home

Åh va skönt de var att komma hem idag.
Hem till mina chokladkakor, haha. Usch, måste, måste skärpa mig. Törstig blir man också.

Idag har den där underbara, glada känslan lagt sig lite. Men bara lite! Hade en Jonte bredvid mig idag på våran 3½ timmes långa lektion, som satt för sig själv "vi ska på kryssning, vi ska på kryssning". Sen titta han på mig: vi ska på kryssning! Då blev man glad igen, haha :)

Men nu är det plugg som gäller för hela slanten. Fick reda på vilka sidor vi ska läsa på till provet imorgon. Så ja, det är väl bara att läsa på..


Jag kom på en sak! Det är luciauttagning idag.. Shit, jag vet inte om jag ska gå ju. Hjäälp.

Nykter av vin och full av längtan



Såg Grey's idag. Ska jag vara ärlig börjar det gå lite över styr.. Som med allt annat. Det brukar vara höjdpunkten på hela veckan. Idag var det roligt, väldigt roligt and that's it. Och så var det ett riktigt mysko avbrott mitt i allt, det kanske gjorde att det inte var så bra idag. Men men, så är det!

Jag är så grymt glad. När mamma och jag satt nere i tv-rummet och kolla på tv så frågade hon om det kändes bra. Jag sa ju förstås ja, och då svara hon att det kändes. Att det var som vibbar i luften. Haha, jag kan knappt sitta still - så glad är jag! Jag längtar till helgen. Jag längtar till lovet och jag längtar till kryssningen! Livet kan inte bli mycket bättre för tillfället ^^

Det har förresten tagit mig 10 minuter att försöka bli sams med internet och kunna publicera det här. Men jag är glad ändå :D

Go go go

Nu har jag suttit och försökt hålla tårarna inne till Extreme Home Makeover. Lyckades, nästan iallafall. Tänk att det ska vara så svårt ^^

Har försökt att plugga lite mediekommunikation, men dom anteckningarna jag har fattar jag inte ett skit av. Och så har jag inte en aning om vilka sidor det är i boken.. Så nej, det går inte så bra alla gånger.

Kryssningen är beställd och betald nu!! Damn så jävla kul det ska bli. "tänk att känna när man kommer tillbaka till skolan, att man faktiskt ha gjort något på lovet" kommentar ála Simone ^^  

Nu blev jag jäkligt glad. Har nog fått min semesterersättning vilket ger nästan 4000 i lön! Faaan va underbart!!!

"vilken konstig familj ni är"

Mamma berätta nyss att hon hade berättat för några (antagligen arbetskamrater), att vi i familjen aldrig åt middag tillsammans på kvällarna. hon fick som svar: "vilken konstig familj ni är". Är det verkligen så ovanligt att inte äta middag tillsammans när man kommer hem från jobbet/skolan? Jaja, vi är väl som vi är ^^

Jag har förresten blivit glad. Mamma sa att det gick bra att få åka på kryssningen! Även om jag är 18 och gör precis som jag vill, så känns det skönt att ändå få ett okej från mamma också. Så nu får vi hoppas på en bil!


Go go go!

En tisdag

Idag har det varit en tisdag när nästan alla har varit på dåligt humör.
Men man måste väl ha såna dagar också, så får vi hoppas att morgondagen blir lite bättre. Men det är så skönt för just nu har man klarat av de värsta av den här veckan. Nu är det bara ett prov kvar, på fredag. Sen är det loov! Så jäkla underbart. Det som skulle vara ännu mer underbart är att våran kryssningen mån-ons blir av och att mamma inte blir allt för arg. Jag skulle behöva komma iväg ett par dar, klara mig själv och ha lite roligt. Det är precis vad jag behöver just nu. Så jag får hoppas att mamma inte är på lika dåligt humör som vi andra. Men ja, jag är ju 18 så jag får göra vad jag vill. Ganska bra ibland.

Dagens..

Kläder: Mjukisbralls, linne och tjock tröja.
Smink: Det vanliga.. Foundation, puder, kajal, mascara.
Frisyr: knut eller nåt
Bild: Denna höstbild tror jag:


Läsning: Svenska, psykologi och mental träning.. Blä.
Låt: Hero Of War - Rise Against

Mat: Torra falafels i skolan.

Vill ha: En ny dator och ny mobil. Och en massa pengar som jag kan göra av med på krogen..

Favorit: En vecka kvar i skolan!
Köp: Pank..
Humör: Skoltrött..
Göromål: Plugga :(

Borde: Plugga :(
Beroende: Godis

Längtan: Helg & lov <3
Skit: Att det är flera flera dar kvar till helgen..


Måndag...

Min papperskorg är överfull av godispapper.
Det ligger papper från minst tre 200 grams marabou chokladkakor och nu har jag lyckats toppat den med lite Refreshers och Rollo-papper. Jag måste skärpa mig! Godis drar jag hellre mycket ner på än till exempel alkohol. Alkoholist? Javisst! Nejdå, men när man är i ungdomen så hör det till att man ska supa sig full då och då. Även om det finns delade åsikter om det ungdomar emellan. Idag snacka vi om att dra på kyssning måndag-onsdag men några i klassen. Då kan man väl se det som såhär: supa måndagskväll, sova tisdag, supa tisdagskväll och sen åka hem på onsdag. Kan jag faktiskt överleva. (Man har olika sätt att ta sig igenom en jobbig period

Nu måste jag göra klart det sista på min svenska rapport. Sen ska jag göra lite psykologi och avsluta det hela med mental träning.

Söndagskväll

Klockan är 20 och jag sitter fortfarande i min sovtröja.
Dvs att jag inte tagit på mig några vettiga kläder idag. Men vad gör det om 100 år? Min kvällsaktivitet har varit att se Grey's avsnittet från i onsdag igen - det var ju så bra! Sen har jag One tree hill, näst bäst efter Grey's. Nu har jag suttit och sjungit med i Singing Bee. Om jag inte hade velat skämmat ut mig så mycket så hade jag nog medverkat, haha. Nu är det iallafall Ensam mamma söker - mys!

Pluggeri



Efter en krogkväll/natt så mår jag som vanligt dagen efter - oförskämt bra.
Det är inget fel alls med det, det är bara bra så jag får klart mina grejer i skolan tills imorgon. Håller på med en svenska rapport just nu, om Slang och ungdomsspråk. Intressant ,men jag har upptäckt det - jag är inget geni. Inget mvg-barn. Men det var ju ingen nyhet. Och så har jag kommit fram till att jag är dålig på att reflektera och tycka till om saker och ting. Så äre.

LASSE LINDH



För nästan exakt ett år sen mådde jag så som jag mår nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska må bra. Men något som gjorde det dåliga lite bättre är Lasse Lindh. Liksom då och liksom nu så får hans musik mig att inte flippa ur helt utan nånstans får jag ha kvar mitt lugn så jag kan ta mig igenom det här..
 
För jag vill så gärna att allt ska vara bra mellan oss.. Vill inte ha den här känslan av oro kvar. Jag tycker om dig så mycket.


"vi kommer se ut som två prinsar som rider på en osynlig arabisk häst"

Björn Gustavsson - mannen som alltid får en på bra humör.



klipp från melodifestivalen.. men man tröttnar aldrig!

. . .

Det är så mycket som rör sig i mitt huvud.
Jag mår illa av allt tänkande och vill bara lägga mig ner och gråta tills jag somnar av ren utmattning. Jag är en ensamvarg, jag är inte gjord för något annat. Jag är uppvuxen själv och kommer dö själv också. Just nu vet jag bara inte vart jag ska ta vägen. Vad ska jag tro, vad ska jag tänka? Jag ska ge det tid.. eller ska jag verkligen det?

Fan vad jag skulle behöva en grogg just nu.

HEEELG!

Det är helg. Underbart.
Även om jag vet precis vad min helg kommer bestå av (plugg, plugg, plugg) så känns det ändå väldigt skönt att fredagen är här, igen. Att man får sova nästan hur länge som helst på mornarna och slippa ha vissa krav på sig.

Ikväll blir det faktiskt att se en film på filmfestivalen tillsammans med Tobbe & Mattias. Så jag tänkte ta vara på tiden och plugga den tiden som är kvar tills dess att filmen börjar. Det har snart gått en timme sen jag kom hem och jag har lyckats skriva en rubrik. Jag är ganska hopplös faktiskt.  


Plugga, vad är det?

Jag har inte fått så mycket gjort.
Jag har lyckats skriva ihop ett brev som vi ska ha till projektarbetet och kommit på två frågeställningar till svenska rapporten. Greaat. Men jag har också kommit fram till vad jag ska göra på höstlovet - ägna all min tid åt Jennifer. Världens bästa Jennifer. Min ängel. Vi ska umgås så mycket att vi kommer gå varann på nerverna! Även om vi aldrig gör det. Och jag ska komma på så många roliga grejer vi kan göra så jag vet inte vad. Åka till Linköping och glo på stan.. Åka ner på stan och glo lite här.. Baka kanske? Det är jag sugen på! Vi ska iallafall göra så mycket grejer så vi inte känner hur nere vi är för tillfället. Vi gör att vi mår bra. Vi är bra. Vi är bäst!

Oh, have to sleep. Night.


Coldplay


tacktacktack.

Fanfanfan

Trött & stressad.
Hur fan kommer jag överleva dom här 2 veckorna till lovet? Just nu känns det som jag håller på och bryta ihop. Men jag vet att jag inte kommer göra det, för jag är oslagbar.

Typiskt nog så blev jag inringd till att jobba som bigrafvärd idag, 17.30-20.00. Faan. Jag försökte säga nej, men jag är visst inte så bra på det. Så ja, satt bara o glodde den tiden. Försökte plugga lite och det gick faktiskt.
Sen hade jag ju lovat Micko imorse att jag skulle gå på stan med henne efter skolan. Sagt och gjort och jag kom förstås hem med 2 påsar. Fast med fynd! Ett par jeans för 99 och en tröja för 139. Eller nåt sånt. Så jag är väl nöjd.
Men sen hade jag tänkt o plugga den här dagen. För vilken tid då?! Känns som att det kommer bli en lååång kväll...

. . .



Hur vet jag att du verkligen är sann. Hur vet jag att det verkligen är mig du vill ha, att det är mig du vill vara med. Att det är mig du vill leva med..
Hur vet jag att allt det du säger är sant, hur vet jag att jag kan lita på dig.
Ibland vill jag bara lägga mig ner och gråta av all denna tvivel. Att jag antingen tvivlar på världens bästa person, eller att jag inte tvivlar på en lögnare och svikare.
Det är så många som har svikit och sårat mig så jag vet inte längre vart jag ska kolla för att verkligen veta att du är den där underbara personen. Den där personen som jag vill leva med.
 

Motion?

Nu har jag sprungit omkring som en skållad råtta ett tag.
Det har varit tvättande, matande och lite städande. Har fått igång min andra maskin med tvätt nu, det känns bra. När jag ätit och gett katten mat så gick jag upp för att plocka ordning lite, sen när jag skulle gå ner så var katten borta. Så jag sprang runt i hela huset och leta efter honom, utan att först kolla hans favoritplats (på skohyllan bland alla skor). För där kolla jag ju sist av allt och det är väl klart att han ligger där. Men nu sitter jag här och läser lite bloggar och funderar över vad som är grejen med att läsa andras liv. Har aldrig förstått det.
Nu blev jag sugen på att lyssna på Winnerbäck och så ska jag väl försöka plugga.. Vänta på att mamma ska komma hem också, så hon får se mitt körkort! Hihi.
När man talar om trollen... :)

Körkortet!

Idag var det 3 brev och en reklamkatalog i brevlådan.
Det är inte ofta jag får brev, men idag var alla 3 till mig! Det är nog första gången i historien. Och det var inte tråkiga brev heller. Eller okej, ett var från banken med hur mycket jag gjort av med sen i somras. Men ett av det andra var från posten - att jag kunde hämta ut mitt körkort! Yeees. Sen det tredje var från vägverket på betalning av tillverkning av körkortet.. Så det var väl ett av tre som var intressant.

Men iallafall så tog jag bilen och hämta körkortet. Hade lite stökigt att hitta men sen när jag kom in där och hon som stod där tog emot mitt ID så börja hon garva. Shit, tänkte jag, nu har jag kommit helt fel. Men sen kom förklaringen - "du va så himla lik en som var inne nyss, så jag trodde hon kom tillbaka". Vad är det med mitt utseende egentligen? Jag vet inte hur många jag hört som sett mig på ställen jag inte varit på. Haha, men jag fick ut mitt körkort iallafall och bilden.. Ja, dom blir aldrig, aldrig bra. Varför räcker körkorten i 10 år? Jag kommer ha en bild på mig när jag är 18 tills att jag är 28! Det som är skönt är att jag slipper släpa omkring på det där pappret hela tiden. Och fort gick det - en vecka tog det från att jag skickat in till att jag fick det i handen.

Nu ska jag ta mig något att äta och sen kanske plugga? Just det, får inte glömma att jag håller på o tvättar också.. Damn.

Månmåndag

Det är en trött måndag idag.
Men en bra måndag, för det mesta. Åtminstone i skolan, de va länge sen man skratta så mycket i skolan. Lina med sin jättekondom och tjejen som skratta som en säl. Eller en åsna, vilket som. Roligt var det iallafall. Mindre roligt var religionsprovet som vi hade idag. Jag är bajsdålig på prov och jag blir lika arg på mig själv varje gång att jag inte pluggat mer. När lär man sig?

Efter min sista lektion skippa Tobbe sin naturlabb, förståligt eftersom vi har en vikarie för tillfället som går en på nerverna. Hon är bara lite för mycket. Så vi satte oss på McDonken och käka lite och gick på stan. O jag var tvungen att pigga upp mig med en chokladkaka. Tänk om jag kommer bli chokladberoende? Så mycket choklad som jag proppat i mig på senaste tiden.. Sen bar det iallafall av till bild&form-lektionen för mig & Tobbe. Där tyckte läraren att det gick segt för mig. Tack för den, gubbe! Även fast jag kan hålla med honom. Sen blev det hem och sova. Eller lägga sig i sängen och knappt kunna röra sig. Från halv 6 till 8 låg jag i sängen och bara kolla tv, slumra till då och då. Orkade verkligen ingenting.. Kanske håller på o bli sjuk?

Tobbe fick mig förresten att vilja gå på luciauttagningen nästa veckan. Han är nog världens bästa klasskompis!

Världens goaste kusinbarn!




http://mildavildatilda.blogg.se/


Jobb, plugg, bio

Snart är det daxs att dra sig till biblioteket och jobba lite.
Jobbar bara 3 timmar idag, istället för 4 så det är lite skönt :) Sen ska jag hämta ut biobiljetter till ikväll, det blev Righteous Kill tillslut. Så får vi hoppas att vi tycker den är bra. Sen blir det hem och plugga den tiden som finns kvar, filmen är ju inte förrens 21.30.

Mamma hjälpte mig lite med min svenska rapport nyss, att komma igång och sådär. Sen nämde jag att höstlovet är om 2 veckor (yeey), så då ska mamma förhoppningsvis ta ledigt fredagen så ska vi ha som en mor-och-dotterdag. Så himla mysigt! Gå på stan, luncha och sånt. Tror aldrig vi lunchat ute, mamma och jag. Förrutom McDonalds då.. Men det är något att se fram emot, bara jag & mammsen :)

Lördagskväll

Min snygging åkte precis och skulle jobba..
Blä, saknar han redan :( Men som tur är träffar jag honom redan imorgon, för då ska vi på bio! Väljer mellan Righteous Kill och Eagel Eye. Tror det blir den förstnämde, om jag kan uttala det, haha. Den verkar bra så man får hoppas att den är det också.
Imorgon ska jag jobba igen.. Men då är det biljettsäljning, lite roligare än biografvärd. Kan det bättre också så vet hur det fungerar. Sen måste jag plugga däremellan också. Bion är inte förrens 21.30 så har ett tag på mig där emellan. Isch, men men.. 

Nu ska jag fortsätta o se Beck :)    

Sociala Kajsa

När jag stod och jobba upptäckte jag en sak.
Jag har ju faktiskt blivit social av mig! Jag som alltid varit så blyg.. Idag stod jag och presentera film utan någon som helst problem. Eller ja.. Fast de tar jag inte här ^^

Mamma tycker jag ska städa. Hon tillomed mutar mig med belöning! Så det är väl dags att sätta igång då..

Tadaa

Klockan är halv 12 och min chokladkaka tog precis slut.
Vettig information, haha. Försöker göra klart en uppgift tills måndag också "Kommunikationsprocessen i annonser". Mycket intressant, bara så ni vet ^^ Måste ta vara på den här tiden nu va fasen. Ska iväg om ett par timmar och jobba lite, sen kommer prinsen hit innan han ska jobba och sen funderar jag på att dra ut. Men har inga fribiljetter.. Kanske att jag kan fixa det sen när jag ändå är nere på stan. Får ta ett snack med Jennifer tror jag!

Death and all his friend - Coldplay

Jag ångrar, ångrar, ångrar mig att jag inte gick på Coldplay-konsertet! Nu är det väl bara att böna och be att dom kommer tillbaka nångång...

Invigning

Så har man sett invigningsfilmen på Filmfestivalen här i stan!
Låt den rätte komma in, säkert flera som känner igen den då den är baserad på en känd bok. Har inte läst boken och filmen var väl inte riktigt min favorit. Men ja, helt okej. Så imorgon blir det att jobba som biografvärd på Lilla teatern. Nervöst, men lärorikt! Känner mig taggad. Sen ska jag jobba söndag också, så.. vart tog tiden till att plugga vägen? Gash. 

Nu på kvällen har familjen legat och slöat i soffan framför idol och singing bee. Och jag förstår varför jag inte följer idol, när småkillar som Johan förstör Coldplay-låtar! Coldplay-låtar är heliga och ska endast sjungas av Chris Martin ocn ingen annan.
Punkt och godnatt.   

Ledigt



Då är det typ söndag idag, fast det är lördag imorgon.

Eller så är det helt enkelt bara en ledig fredag ^^ Vakna runt 10, så nu ska jag äta frukost och palla mig ner till stan för att plugga. Efter det ska jag till Micko och fika, haha :)

Tadaa

Jag och min kamera.
Sitter o kollar på Criminal Minds, lite småäckligt är de.. Men ser det ändå, haha.
Imorgon ska jag göra ett nytt försök och gå till biblioteket och plugga. Får se om det går bättre, förhoppningsvis är det inte så mycket folk där mitt på dagen. Så blir det plugg till religionsprovet på måndag och mediekommunikations uppgiften till måndag.. Det blir nog bra :)

Jahopp

Irriterande!
Pappa hade spelat in Grey's igår och så såg jag det idag. Men utan slut! Slutet hade inte kommit med och gaah. Det var ju så spännande :( Nu är min frukt&mandel chokladkaka slut också..


Ta mig inte för givet! Jag är ingen som man bara kan kasta skit på. Tänk dig för...

Fotodag med Linn!


Höstmys


Det ser så lungt och fridfullt ut..


Höstbild :)


Det är något speciellt med ankor upptäckte vi idag ^^


hihi :)


Sötaste, finaste och bästaste Linn!



Torsdag, fast lördag.

Ja, det blev utgång igår.
Och ja, jag mår som vanligt skitbra dagen efter. Det blev bara jag, Micko och Mickos kompis Tove. Först blev det världens bar och sen skulle vi till Palace, men där var det helt dött.. Så vi drog till Deli istället, inte för det var mycket mer folk där men det var trevligt. Efter att ha druckit kvällens drink och två shots där tog vi oss till en pizzeria och dela på en pizza. Sen blev klockan tolv och vi åkte hem. Så det blev inte speciellt sent, men det blev lite onyktert iallafall.

Idag ska jag träffa Linn och fota lite. Hon har projektdagar nu, så undra hon om jag ville med och fota. Och självklart vill man det! Sen har vi fått schemat för volontärsjobbet och det visa sig att jag ska jobba lördag, söndag och nästa lördag. Gash. Men Filmfestivalen drar ju igång imorgon! Vill gärna se invigningsfilmen, så får se om jag pallar mig dit. Men nu börjar det ju på riktigt. Hell yeah!

Och nu är det dags för frukost. Mums.

Som fredag!

Jag är nog kockarnas kock.
Lite makaroner, en liten köttbit ifrån söndags, lite ketchup och lite amerikansk dressing. Vóila! Sen at det är ett av världens program, That 70's show på tv, gör ju saken inte sämre :)

Hade naturkunskapsprov idag och ja.. IG är ju också ett betyg. Gick gaanska dåligt. Så ikväll ska jag ut med Micko och nån mer och supa bort mina problem. Haha, nästan iallafall. Om vi kommer på nåt sätt att komma hem... För nu är man ledig torsdag o fredag! :D

Hoppetossa

                   

Nu orkar jag inte meer!
Jag vill kräkas på allt som har med naturkunskap, atomer, molekyler och allt sånt att göra. Har legat och pluggat sen halv sju, dvs 3½ timme. Det blir sammanlagt över 6 timmar, bara idag! Och jag förstår fortfarande ingenting..
Men nu är jag så trött att jag tror jag ska gå och lägga mig, så kanske jag kommer upp skapligt imorgon och kan plugga lite innan jag börjar. Så får det nog bli. Godnatt.  

Biblioteksideal

Mitt nya liv har nog börjat, på riktigt.
Eller ja, jag sitter ju vid datorn just nu men det är bara för att jag laddar ner Amy Macdonalds skiva. Ohyeah!
Men iallafall, efter skolan satte jag mig på biblioteket för jag ville kunna koncentrera mig och göra det jag skulle. Men vad har hänt med biblioteket egentligen?! Detta "biblioteksideal" att det ska vara helt tyst och att man inte ens får prassla med lite papper är helt väck. Jag fick sitta med musik för att jag skulle kunna överhuvetaget ha fokus på mitt plugg! Det var en föreläsning som hördes över hela biblioteket, det var telefoner som ringde, folk som sprang, folk som prata med sig själv.. Sen kom det ett utländsk par, satte sig vid bordet mitt emot mig och bara glodde. Rakt på mig. Det kändes väl sådär och all min koncentration försvann under den kvarten som dom satt och glodde. Men 3 timmar lyckades jag sitta innan min penna dog och allt bara blev skit. Så jag gick på stan en sväng medan jag vänta på att pappa skulle sluta, så vi skulle ta körkortsfoto. Där hitta jag en ny penna och en halsduk. En jättefin, så jag är nöjd.

Men nu ska jag försöka fokusera på naturkunskapen, har ett prov imorgon. Även om jag inte förstår ett skit, så har jag iallafall gjort mitt bästa nu idag.

Svartvitt



Med några nys säger jag godnatt och ska försöka sova bort det som verkar bli något av en förkylning. Hann med mycket mer än vad jag trodde på dom här 2 timmarna, så jag är nöjd. Imorgon ska jag nog försöka komma ihåg och kolla hur mycket pengar jag har på biokortet, om det kanske räcker till två så kanske de blir bio i helgen. På tal om..

Godnatt.

Jag är oslagbar

Kajsa har börjat ett nytt liv.
Eller är på god väg iallafall! Jag har inte haft datorn igång på heela helgen. Mamma fick nästan en chock när jag sa det, haha. Men jag har faktiskt inte haft tid. Hela helgen har jag ju jobbat, i lördagskväll var vi hos min mosters man som fyllde år och fick deras gudomligt goda mat. Jag fick nog mer grattisskålar än själva födelsedagsbarnet för att jag klara körkortet. Jag tror faktiskt jag har fått mer grattis för körkortet än när jag fyllde 18. Det är väldigt kul, även om jag inte trodde det skulle bli så stort.
På söndag så avslutades iallafall min grindvaktkarriär, o jag kommer inte sakna det...

Idag har jag varit igång hela dagen. Från halv 8 på morgonen till 8 på kvällen. Jag är lite trött faktiskt, men jag har upptäckt en sak med mig själv. Jag älskar att ha flera bollar i luften och bara ha en fullspäckat schema. Från det ena till det andra. Undra om det är så man slipper tänka på problemen som man inte har?

Under veckan som kommer nu så är det plugg, plugg, plugg. Jag hade ju tänkt börja ett nytt liv, bestående av plugg, träning, nära & kära. Kommer jag lyckas? Jag får se om jag har råd med ett träningskort den här månaden, annars får det väl bli till nästa. Då jävlar... Sen hade jag tänkt att imorgon så ska jag sitta och plugga på biblioteket ett tag, tills pappa slutar och jag ska gå och fota mig till körkortet. Blä, hatar sånt, man blir ändå aldrig bra på dom bilderna. Men ja, det måste väl göras.

Men nu hade jag iallafall tänkt och försöka få ihop en text till skolan och leta reda på nåt gammal avdankat CV som jag kanske kan använda, för nu är jag ju arbetslös.. Nästan iallafall. 
Men ja, bli inte förvånade om ni inte hör något ifrån denna datanörd - hon har bara börjat sitt nya, lite upptagnare och lite bättre liv.

Fräcka Fröken


Jag & Linn fika idag på Fräcka Fröken :)

Blev massaaa bilder, drygt 200 skulle jag tippa ^^ Men dom är jag för trött för att lägga upp nu, för jag ska jobba imorgon! Godnatt :)


Kajsa på restaurang

Kom nyss hem från att ha varit ute och käkat med mina älskade päron.
The Black Lion blev de, bara för att både pappa och jag är just lejon. Käket var väl helt okej, jag fick iallafall köra ^^ Så jag satt där med min Cola, tillsammans med min bakofram vända tröja (som det för övrigt var en tanke med sen när jag spillde på mig) och med Felix ketchup till pommena. Jag måste erkänna att jag kände mig 10-15 år yngre än vad jag är. Det är tur att man inte är ute och äter så ofta!

Höst


En dag kvar till heelg!

Aj, aj, aj min kropp!
Jag har suttit ner från 9.50 till 20.00 idag. Och jag har ont i fötterna. Lite konstigt kanske, men dom kanske bara vill hänga med resten av kroppen som också värker. Men det är nog inte så konstigt när jag suttit så mycket. Det börja med att jag satt på ett psykologiprov, som jag för övrigt kunde mer än jag trodde på vilket känns väldigt bra. Sen var det grafisk kommunikation i ca 3 timmar, som jag satt framför en data hela lektionen! Då var både ögon och kropp trötta. Men jag hann det jag skulle iallafall. Sen en sväng på stan och käka med Tobbe och sen vidare till volontärjobbet där jag variera med att sitta och stå i 4 timmar. Det var faktiskt riktigt roligt att jobba som biljettsäljare, fast va tvungen att lyssna på en poesitävling som var samtidigt som vi stod.. Vi fick ager jury, haha. Han som jag stod med kunde lika mycket om poesi som jag kunde - dvs nada. Men det var kul att det hände nåt iallafall :)

Nu ska jag kila ner till soffan och kolla på den nya serien på 5an!

O så är det igång

Livet är bra.
Ligger i sängen med en påse zoo, lyssnar på Club 8 och ska börja plugga, eftersom vi råkar ha ett psykologiprov imorgon. Första på provet hela terminen..
Och det är som vanligt, Kajsa kan ingenting och måste plugga kvällen innan. Men inget slår att jag är glad, för inget slår att jag har tagit körkort! O fan, va bra det känns.

RSS 2.0