Columbus


Den enda Kent-låten jag tycker om. Men den tycker jag om riktigt, riktigt mycket..

Little heart


Jag är glad.
Men uttråkad. Håller på och försöker plöja igenom en text på drygt 40 sidor som vi ska ha prov på imorgon. Men jag har så mycket annat i tankarna så det går inte så bra. Tog en fotorunda för att se om jag fick någon fokusering på det som jag måste fokusera på, och inte allt annat. Gick väl sådär.. Varför blir jag alltid illamående när jag sätter mig ner och pluggar? Ska iallafall på ett träningspass om 1-2 timmar (med mina nya träningsskor!), se om jag får nån koncentration efter det.
Men tills dess så är det en sak som gäller - RÅPLUGG.

Jag vill ha allting

Idag har jag äntligen köpt nya träningsskor!
Eller ja, mamma köpte.. Ett par lila. Sköna, förstås! Passar förhoppningsvis till mitt blåa träningslinne. Så nu ska jag träna två dagar i rad, imorgon med Stina på ki-box och på fredag på gymmet med Tobias. Najs najs.

Jag tycker synd om min mammsa idag. Stackarn hade varit hos tandläkaren imorse och borrat ner en hel tand, sen när hon kom och hämta upp mig för att hitta ett par träningsskor, så hade hon inte ätit på hela dagen! Hon var inte så värst pigg, min älskade mamma. Man får ju nästan moderskänslor för sin egen mamma och önska att man själv kunde ta den där smärtan som hon har.

Måste bara säga att Tobias är bäst, bäst, bäst! Tack för att du finns!

Du behöver aldrig mer vara rädd

Imorgon är det onsdag den 25 februari.
Om någon missat det. Tiden går ju så jävla fort! Hinner inte med.. Har massa plugg den här veckan, och nästa. Och troligen lite veckan efter det. Sen fortsätter det nog så fram till studentveckan skulle jag tro. Just nu håller jag på med ett psykologiarbete som jag vill bli klar med. Men det går inte! Har fått ihop knappt en halv sida och det tar stopp. Jag kan inte ens ordbajsa. Men nu ska jag verkligen försöka trycka ut orden, så jag får gå och sova sen.

Idag blev min p-bots oskuld tagen iallafall. Parkera där man var tvungen att ha parkeringstillstånd, utan parkeringstillstånd. Så 300 spänn blev det, kom ganska lindrigt undan. Framförallt eftersom pappa tydligen ska betala.. Man är nog bortskämd som ensambarn ändå. Förresten tycker jag det är gulligt att Kronprinssesan har förlovat sig idag^^


Jag saknar dig, min vän.

Night angels

Det har varit fullt ös denna måndag.
Skola 8-17 (det var länge sen jag var på alla lektioner en måndag), ner och beställa balklänning (ÄNTLIGEN!) och sen åka till gymmet. Balklänningen är jag grymt nöjd med, det blev inte den röda som jag & Linn hitta, utan en annan. Det var förra årets modell, så jag fick den i princip 1000 kronor billigare. Inte dumt inte! Nu är jag helt slut och har lagt mig i sängen för att plugga, men tror att så fort jag sett RAW Comedy Club, så blir det natti natti för mig. Sparar pluggandet till dagen innan istället.. Som vanligt.

Somewhere over the rainbow


Det snöar. Massor.
Så jag sitter inne och pluggar idag, tillsammans med Digilistan på p3. Sovit elva timmar inatt, från halv ett till halv tolv. Så jag är utsövd och glad. Fast det var nån jävel som ringde o väckte mig klockan 2 inatt för att säga att det var fest i Klocket. "Jag ska sova, hejdå". Och så sov jag så gott i min säng.

Igår kväll var vi hos Matilda för att ha den traditionella Melodifestivalkvällen. Inga bra bidrag i den deltävlningen.. Men mysigt hade vi! Såg skräckisen som gick på 6an sen efteråt. Tycker inte om skräckisar :(  

I've got no party to go to, just roaming round and round


Jag tror det är söndag idag.
Men jag har tur, för det är ju bara lördag.
Igår var vi ute, jag har inte varit ute på 3 veckor och det var pinsamt lite folk. Inte den bästa kvällen, men kom ändå hem halv 4 och sov som en stock till klockan halv ett. Sen dess har jag legat i sängen och sett massa skit på tv för att sen ha ångest över att dagen bara ha försvunnit.

Något mer jag har ångest över är balklänningen. Mamma och jag var nere igår för att beställa, men jag fick beslutsångest. Så nu funderar jag på att överraska Tobbe (om vi ska gå?!) eller om jag ska försöka dra med honom ner innan tisdag, då jag verkligen måste bestämma mig, för att ha smakråd och godkännande. Svårt det där.

Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner

Igår sökte jag jobb.
Massa jobb, så många att jag knappt vet hur många det var. Undra om jag duger för nån? Det var ett antal jobb som verka lovande där man inte behövde en massa högskoleutbildning och liknande. Sen skicka jag in spontanansökningar och intresseanmälan, vilket känns sådär. Men den som lever får se!

Än så länge så har jag bara varit ute och fotat med den analoga en stund idag, för det är ju sol! Sen åt jag nyss frukost, som jag höll på att bli av med när katten ställde sig på bordet.. Är lite pepp på att plugga idag, så får se om jag får något gjort eller vad det är som händer med resten av dagen. För jag tror jag hörde någonting om träning?

När staden sover

Kvällen blev riktigt lyckad.
Hela dagen har varit riktigt lyckad och jag är jätteglad!

Vid ett mötte jag upp Linn för att börja med projektet Balklänning. Jag kom hem klockan 18, alltså hade vi letat balklänning i drygt 5 timmar (minus en timme för fika.) Men jag hitta den! Min nya älskling. En röd en, hihi. På fredag ska jag dra med mamma så ska vi beställa den :)

När jag kom hem la jag mig i sängen och bestämde mig för att åka till Tobias när mamma kom hem med bilen. När mamma kom hem skulle hon göra omelett till mig (hon var på väldigt gott humör, vilket smitta av sig), men hon tog så lång tid på sig att göra massa annat emellan, så jag tog fil&flingor istället. Sen tog jag bilen och åkte till Tobias för att se Grey's Anatomy. ÄNTLIGEN säsongspremiär! Det satt fint, tillsammans med en kladdkakebit och en kopp te (jag är väl den ände som inte lärt mig dricka kaffe?). Sen såg vi Scrubs, prata en del, lyssna lite på Håkan, jag "hångla" lite med katten Prisse och sen bestämde vi oss för att åka ut på nattliga äventyr. Så vi åkte till McDonalds eftersom vi var hungriga. Var allmänt utvecklingsstörda i bilresan dit. Och på vägen tillbaka.. lyssna vi på lugna favoriter.

Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Idag har jag sovit till halv 12, skruvat in en skruv i min vägg, gjort klart ett psykologiarbete och ätit makaroner med ost.
Jag är nöjd. Sen har jag fotat också, men inte med den analoga utan med min systemkamera. Måste komma igång med den analoga snart också..



Nu ska jag fortsätta med min kreaktiva sida och rita lite till en grej på bild&formen!

Jag blir så väldigt bra på bild ibland..!



Fniss.

Magiskt, men tragisk

I'm still standig for hope and glooory!
Har haft Måns på huvudet hela eftermiddagen och har gått o både visslat och sjungit högt. Händer en gång var tionde år om det är någon som hör, och idag var det mamma som fick lyssna på min falska sång.

Imorgon är det tisdag och då har jag inget planerat. Förhoppningsvis är det SOL, vilket det har varit ett par dagar nu, så man kan gå ut och fota en sväng kanske. På onsdag ska jag iallafall träffa Linn för att kolla på balklänning. För jag har bestämt mig, jag ska på stundentbalen! Och jag ska ha Tobias som min kavaljer! Spelar ingen roll om jag träffar någon - det är Tobias jag vill ha bredvid mig på balen och som jag vill uppleva en sån upplevelse med. (nu vet du det också Tobias om du läser det här, jag vill inte ha dig som nån back-up, du är mitt första och enda val)


Så det så.

Träningsinspiration


Syns det att det är min arm?
Det är det iallafall, med mitt senaste köp. Ett träningsarmband, så nu kanske träningen kan gå lite bättre än vad det redan gör :) Fast jag blev ganska putt när jag upptäckte hur krångligt det var att få in/ut ipoden i den där. När jag skulle ta ut den böjde jag plasten så det blev ett fult veck.. Men sen prova jag en andra gång och då gick det lättare, så hoppas den blir bra.
Jag & Tobias var och träna idag iallafall, se om jag känner av någon träningsvärk imorgon. Träna inte så hårt, eftersom jag tränade igår också. Men nu blev jag grymt pepp när jag har armbandet och lagt in en massa bra musik (som typ Lasse Lindhs och Måns Zelmerlöws bidrag i melodfestivalen, haha!)

Nu skulle jag behöva plugga, men jag är på så gott humör att jag inte vill förstöra det. Så jag ska krypa ner i sängen och titta på tv en stund :)

Morning!

Sportlovets första dag, underbart.
Den ska börjas med träning, förstås. Ska träffa Tobias runt 12 och så kör vi järnet. Var och träna igår också, men inte på gymmet utan på ett jympapass. Som en bekräftelse på att jag inte tycker om dom passen. Men måste erkänna att det gick bra, även om jag kände mig utvecklingsstörd vissa gånger så fick jag mig en bra träning. 

Nu på morgonen har jag faktiskt suttit och försökt att skriva klart mitt CV och personliga brev som jag ska dela ut hej vilt till alla affärer i hela stan, typ. Spännande. Just det, jag anmälde mig till högskoleprovet igår också. Det kan också vara lite spännande. Men nu är det dags för frulle!

Rosor


Rosorna jag fick av Tobias. Tacktacktack <3

<3

Jag har nog haft världens bästa alla hjärtans dag idag.
Innan var jag helt emot och tyckte bara det var skit. Men sen kom mina bästa vänner och gjorde denna lördagskväll till den bättre. Tobias kom med rosor och en chokladask så jag blev alldeles rörd. Världens bästa Tobias <3
Elin, Simone, Jonte & Linnéa kom med strålande (men ganska trött) humör och livade upp stämningen till topp. Vi åt chips & dip tillsammans med 3½ liter cola och en godis skål. Måns gick vidare till final i melodifestivalen, tack vare Elins telefonsex med honom. Amy kommer till Norrköping så Jonte får ha lite kul. Vad ska man mer begära liksom?

Sådan far... sådan dotter?

För några dagar sen sökte jag jobb på Kolmården, igen.
För tredje året. Sen igår när jag tänkte söka något mer där såg jag att det fanns "återvändande kolmårdare". Aha, att jag inte sett det förut. Då kom pappa in och fråga vad jag gjorde.

Kajsa: Jag hitta här som jag kan söka, återvändade kolmårdare.
Pappa: Jaha, vad är det?
Kajsa: Ja, att man kommer tillbaka.
Pappa: Va?
Kajsa: Ja, å-t-e-r-v-ä-n-d-a-n-d-e kolmårdare. Att man återvänder. Fattar du?
Pappa: Nae?

Då bad jag honom gå ut ur mitt rum. Inte så konstigt att man är som man är?

Snö


Jag var riktigt nöjd & glad för en stund sen.
Precis när jag kommit hem från skolan. Jag var så glad att jag headbanga lite till The Hellacopters. Kände mig lite som Heidi Klum i reklamen till guitar heroes. Typ..

Sen kom jag på att jag skulle baka till skolan imorgon, så nu luktar det kladdkaka i hela huset. Jag har massor plugg att göra också och trodde jag hade alla grejer hemma. Men där försvann min nöjd&gladhet. Vart fan är alla mina svenska c-grejer?! Blir galen. Skulle egentligen behöva åka till skolan och kolla, men jag vet ju att jag inte har dom där. (plus att jag lyckades parkera bilen så bra i garaget för en gångs skull) Jag borde ha bättre ordning på mig med andra ord.

Så nej, jag får fortsätta headbanga till The Hellacopters och plugga på det jag har hemma helt enkelt.

BERRA


Min guldklimp <3
När jag kom hem från skolan och satte mig och skulle plugga fick jag sällskap av katten som gick och la sig i min träningsväska. Såg så sött ut :)

Jag börjar förstå mig på natukunskap! Helt otroligt!

5 år av saknad

Var ute på en promenad med kamerna nyss.
Lägger in bilderna sen, få se om det blev någon bra. Egentligen var jag inte ute på promenad för att fota, utan för att gå upp till mormors grav. 5 år sen idag. Kändes som igår som vi var uppe på sjukhuset och hon tog sina sista andetag. Men om man tänker efter har det hänt så sjukt mycket på 5 år. Och det kommer nog hända en del på de här 5 åren till som väntar. Och 10 år, 20 år...

Idag har jag ringt på ett jobb, på Corren i Linköping. Men tydligen så vill dom att man ska vara högskolutbildad till de jobbet som dom sökte i tidningen, vilket jag inte direkt är. Hon tyckte ändå att jag kunde skicka in ansökan, men det känns inte som någon mening. Jag kommer aldrig komma upp i kvalitén som en högskoleutbildad, och om dom skulle spara min ansökan till något annat så är det ändå inget jag vill jobba med. Alltid något med att gå samhäll-media, man lär sig vad man vill och inte vill bli.

Ska senare upp till sjukhuset och hälsa på min cancersjuka kusin. Har dragit mig undan lite för det är ju inte det roligaste.. Tungt är vad det är. Men hon hade tydligen frågat efter mig och då är det självklart att man kommer och hälsar på.

Nu ska jag fortsätta plugga äcklig natur. Varför får man dom sämsta lärarna till dom svåraste ämnena? Eller är det lärarna som gör ämnena svåra?

" du ska se oss gamlingar när vi är på russindisko"

Världens bästa morfar har varit här idag.
Tillsammans med hans nya sällskap, Stina. Efter att mormor dog så träffade han en ny, men hon fick alzheimers och är inne på ett hem och vet knappt vem hon är. Men nu så har han träffat en ny som är hur pigg som helst! Riktigt rolig var hon. Tur var väl det ^^ Trivdes inte alls med morfars förra, så det var kul att Stina är så bra :)


Igår var det mys hemma hos Elins bror. Ost & kex kväll, med en slurk vin. Men jag körde igår, så jag drack pepsi. Inte så dumt de heller. Men var så grymt trött, kom i säng vid 2 och vakna halv 12 när mamma väckte mig. Så det var skönt med sömn, även fast jag har varit riktigt seg idag.

Ikväll är det melodifestivalen, så det blir mys med Elin, Simone & Tobbe! :) och Jonathan förstås!

Linns bilder del II


Jag & Mårten


En fin bild på Mårten! :)


Lite ballonguppblåsning! Mårten gör sig så söt ibland ^^

Fortsättning följer..

Nya bralls!

Jag har köpt mig ett par nya jeans idag.
Men jag vet inte om jag tycker om dom eller inte, har hört/läst/sett att slitna jeans tydligen är inne igen. Om inte så får man väl skapa en egen trend.. Jag älskar iallafall öppet köp! :)

Aktivitetsdag i skolan idag. Yey, SPMP goes banans. Kul idé, om man fick vara med sin egna klass. Drog ner på stan vid lunch och åt där, sen träffa jag Micko. Saknat henne massor.. Vi gick iallafall omkring på stan för att se kolla balklänningar. Har tappat motivationen lite till balen, men man gör det nog bara en gång i sitt liv.

Nu ska pappa och jag på bio och se Australia som börjar om 20 minuter!

Ett par bilder från helgen


Fotograf: Linn


Fotograf: Linn

Nu ikväll har jag & Tobbe tränat. Jag på ett pass och han i gymmet. Det var grymt skönt att röra lite på sig! Så nu ikväll har jag ätit massa nyttigt för att kompensera upp det onyttiga jag fått i mig under de två senaste dagarna. Sen tog jag mig en varm skön dusch för att sen lägga mig i sängen och titta på mitt korta hår och hata frisörer lite. Jag har ju nästan page-frilla!

Himlen brinner



Just nu sitter jag och försöker förklara hur memoryspel går till.
Alla vet hur ett memory funkar, alla har ju nångång spelat det. Men sen när man ska beskriva det utförligt till en psykologianalys blir det helt konstigt. Kanske för att det är så självklart?

I skolan har vi snackat om helgen och det har resluterat i en del flashbacks. Haha, måste säga att det är ganska roligt. 

Jahopp, mycket intressant jag hade med att komma idag ^^ Är väl dags att fortsätta förklara memoryspel då!

Telia reklam


Gammal, men blir ändå lika glad när jag ser den. Påminner om våra resor till fjällen :D

Coldplay's nya <3


Februari!


Kajsa försöker plugga.
Men det går väl sådäär. Vart är mamma när man väl behöver henne? Ute och går i kylan såklart.. Psykologi är tråkigt, speciellt alla arbeten med analyser och sånt. Isch. Men det är väl bara att bita ihop.

Sen boka jag in mig på skivstång idag! Har jag väl lagt ut 1300 på ett träningskort så får jag väl ändå se till att träna lite!

Sen vill jag ha bilderna Linn tog igår också! Vill vill vill!

Märks det att jag har tråkigt.. ?

Det är något speciellt med..


mentosrullar!

RSS 2.0