This is me!

Horoskop

Solen i Lejonet

Hon är översittaraktig, tycker om auktoritet, strävar mot ett ideal. Litet för anspråksfull och vill alltid ha saker. Hon tycker om att ge goda råd. Hon är hederlig, uppriktig, lojal, öppen och ärlig.

Svagheter: stolthet, fåfänga, högmod, förmätenhet och förakt inför andra.

Finansiella problem lindras efter äktenskapet.

Hon tycker om att kasta sig rakt in i det okända och in i äventyr: hon är rörlig, tuff och entusiastisk. Attraherad av långa färder, av att upptäcka det okända.

Svagheter: tar stora risker genom att hon kastar sig rakt in i det okända och in i äventyr. Oförskämd, framfusig och upprorisk. Oförmögen att stanna på en plats, hon är alltid beredd att riskera allt för att uppnå sitt mål.

Nyfiken och undersökande natur. Hon tycker om lugn och ro, att vara ensam.

Hon diskuterar, härleder och bedömer. Hon resonerar logiskt och korrekt.

Svagheter: hon blir lätt irriterad och nervös. Hon säger ifrån och kritiserar. Hon är impulsiv och manisk.

Hyser en fruktan för döden, men vem gör inte det? Nätterna kan vara plågsamma för henne. Hon tycker om forkning, undersökning, efterforskningar. Studier väl skötta.

Hon är tillgiven, älskar familjeliv, hemmet, redet, bekvämlighet. Rik fantasi, kärlek till barn, hon är sällskaplig och tycker om landsbygden, naturen. Hon är romantisk, trevlig, tillfreds i förhållanden. Hon drömmer alltid om den \"stora kärleken.\"

Svagheter: föränderliga känslor. Den beträffande blir lätt fäst vid människor, hon är ombytlig, extravagant, nyckfull, alltid på jakt efter det omöjliga. Ingen auktoritativ förälder, undviker familjekonflikt för husfridens skull.

Hennes öde beror till stor del på äktenskapet. Gifter sig för kärleks skull, barn, lyckligt känsloliv.

Hon är en kolerisk typ, högröstad. Hon är översittaraktig, dominerar och utövar sitt inflytande med kraft. Hon fortsätter till slutet av ett mål, uppnår det och tar sig an en annan gärning med samma starka vilja och entusiasm.

Svagheter: hon är seg och envis. Raseriutbrotten, vilka vanligen är begränsade till ord, är skrämmande.

Snabba beslut, hon har många strängar på sin lyra och vill klättra upp för sammhällstegen. Hon kommer att lyckas genom fenomenal arbetshastighet. Stormigt familjeliv, där hennes aggressivitet visar sig.

Fridfull, lugn natur. Rik fantasi. Trivs i hemmet och med materiell bekvämlighet. En skicklig kock, eftersom hon är relativt glupsk och finner nöje i att trolla fram små saker som är goda att äta.

Svagheter: hon är för förtjust i att äta, tycker om det egna hemmet och bekvämlighet för mycket och har en tendens att vara en hemmasittare, som går ut utan någon tillfredsställelse eftersom hemmet alltid är bäst.

Hon får ett gott äktenskap, med en användbar partner som hjälper till att nå framgång om så endast genom sina råd. Hon går aldrig utanför lagens gränser.

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.

Hon är metodisk, tålmodig, misstrogen, artig. Hon talar föga och förslösar inte energi i onödan. Hon har gott minne och organisationsförmåga, tycker om att göra saker och ting på ett grundligt sätt. Hon är aldrig burdus och har ansvarskänsla.

En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Hon är framför allt oberoende och originell. Ibland burdus och retlig. Låter sig aldrig påverkas. Hon tolererar ingen form av bakslag. Hon är beredd på äventyr, även fastän det är riskabelt.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Hon är intuitiv, sensitiv. Ingen kämpe och är obeslutsam.

Väldig sexuell aktivitet.

>http://gratishoroskop.com/cgi-bin/astro/natal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0